ושאר ירקות

coffeebreak

New member
בדרך למצולות – שירים ששומעים בדרך למטה

השבוע יצא לי להרהר על השיר של היינה אודות לורליי, הנערה זהובת השיער שישבה על העיקול המסוכן ביותר של נהר הריין בגרמניה והורידה לשאול מלחים שנשבו בשירתה ויופיה יוצאי הדופן, דבר שהביא להתנפצות סירותיהם על המצוק וטביעה מהירה במעמקי הנהר הסואן. וכך כתב עליה היינה: “יושבה הנערה היפה ביפות/שם ממעל נעים וטוב/מרצד לו בוהק זהוב-מחלפות/סורקה היא שערה הזהוב. סורקה שערה במסרק זהב/ומפזמת לה פזמון ושיר/אשר לו מין נגן משולהב/לחן נרחב ואדיר". ניסיתי לחשוב על מספר שירים שמלווים אותנו אל המצולות וזה מה שיצא.

העכביש2

New member
../images/Emo110.gif קורי עכביש: iron&wine, קייט האבנביק

פוסט חדש עלה ממש לפני זמן קצר בבלוג קורי עכביש עם שיר מומלץ של איירון אנד וויין, אלבום של קייט האבנביק, חדשות מוזיקה ושאר הדברים הרגילים שבפוסט השבועי: עלים, חדשות מדיה ותמונת השבוע. חוץ מזה: אוסף הבלוג הגיח פעם נוספת השבוע וכך גם 2 תוכניות חדשות של דרך המוזיקה בהגשתי להאזנה. הכל בקורי עכביש, כולם מוזמנים לבקר ואף להביע את דעתם

gil778

New member
האם מישהו מכיר מפלגה העוסקת בתחום בעלי החיים?

חבל שאין שירים חדשים בנושא זכויות בעלי חיים אולי קרן פלס "תרים את הכפפה" בנושא זה אני אוהב את השירים שלה

sha na na revol

New member
קיפי לבני אמרה את מול שהיא צמחונית

ופעלה בחוקים שונים למען זכויות בעלי-החיים.

עד עתה,מפלגת הירוקים ניסתה לדאוג

לבעלי החיים,אם איני טועה,מפלגת מרצ הרימה הפעם את הכפפה.אני אישית בוחר בעלה ירוק כדי שאוכל להיות מעושן כשביבי יהיה ראש ממשלה חחחחחחח

למעלה