ושאלה לדיון

Angel of Chaos

New member
../images/Emo32.gif ושאלה לדיון

אתמול בבוקר עשיתי תאונה, כפי שחלקכם יודעים אני רוכב קטנוע, בעוד הקטנוע הלך קפוט, אני דווקה דיי בסדר . . . . אבל אני בבית מידי ! ! ! ויש לי איזה שבוע ומשהו מחלה ככה שאני לא יכול לנצל אותם מכיוון שאין לי קטנוע !!! BUMMER !!! טוב נו, אחרי הרחמים העצמיים נעבור לחלק ההיפוטתי פתאום נתקפתי שוב בפנטזיית הלצאת לבד ..... אני רוצה להיכנס לפאב לבד, לשבת על הבאר להזמין בירה לעשן סיגריה וזהו, לא מחפש להתחיל עם בחורות, או לא יודע מה, שיחה עם הברמן\ית לא תזיק אבל איכשהו זה נראה לי מביך מידי ... מישהו כאן עשה את זה פעם ?, ואו לברמנים נתקלתם באנשים כאלו ? ומה דעתכם על הנושא הזה ? למרות שאני כבר שנה לא ראיתי טלוויזיה (אפילו לא את ערוץ האופנה) כנראה שההשפעות הקשות שלה כבר התיישבו חזק בתת מודע שלי.... :) :)

Chewbacca

New member
אני עושה את זה מדי פעם

לפעמים, פשוט אין בירה בבית וזה דווקא בדיוק מה שבא לי. לשבת על הבאר ולשתות איזו לף... מעולם לא נתקלתי ביחס רע מברמנים כשבאתי לשבת לבד.

dusa

New member
אני הייתי עושה את זה פעם אבל תמיד,

או כמעט תמיד, הציקו לי בנים. ואף פעם לא הבינו מה זה "לא!" אז לצערי הפסקתי. וזה כנראה יתרון הג'נדר האמיתי. תהנה.

אכן, יתרון מגדרי ברור ../images/Emo13.gif

משום מה קשה לנו כנראה להאמין שבחורה תשב לבד על הבר סתם
בד"כ קורה לי בחו"ל שאני יושב לבד, אם טסתי לבד. יצא לי לפתח שיחות מאד משעשעות ומרתקות עם ברמנים ושותים-לבד אחרים בבר.

Angel of Chaos

New member
אל תפתחי את הנושא הזה בפני

למין הנשי יש כל כך הרבה יתרונות טבעיים על המין הגברי לדעתי שזה ממש עצוב, ובימינו עוד אפליה מתקנת, לא שאני נגד שיוויון והכל ....... ידה ידה ....

siete

New member
עצה

תתלבשי קצת מוזנח, אולי אף אחד לא ישים לב אליך... ועוד אפשרות, לבוא מוקדם, ובמשך השבוע, שאין הרבה בנים מציקים, שזה מה שאני עושה. בשעות כאלה בד"כ יש קבועים, שבאים לבד, והם מבינים מה זה לא, ולפעמים כייף סתם לשוחח איתם.

asafusan

New member
צא מהבית!!!

אתה מדבר על זה כאילו זה מילה גסה - לצאת לבד. (טוב, זה לא מילה, זה שתי מילים...). יש הרבה אנשים שיוצאים לבד, ויש מספיק מקומות שבתור גבר לא מציקים לך. ויש גם נשים שיוצאות לבד, לא הרבה, אבל הן בדרך כלל יוצאות למקום קבוע, שהם מכירות טוב את הברמן, ומרגישות שם בנוח, ואם יש מציקים אז הברמן עוזר לה לקבל את השקט שלה. אם אתה צריך המלצות על מקומות מתאימים בת"א, אז רק תכתוב איזה מוסיקה אתה רוצה, וכל בקשות אחרות, ואני אשמח להמליץ.

Angel of Chaos

New member
i will

ברגע שיחזור הקטנוע שלי, עד אז רק אם חברים כי אני תלוי באנשים שיסיעו אותי :)

amircn1

New member
קודם כל

אני מקווה שאתה מרגיש טוב בקשר לאופנוע, לא נורא, תתבע את הביטוח, תוציא מהם מיליונים ותקנה כמה אופנועים שרק תרצה... בקשר לשאלות שלך, אני עשיתי את זה רק כשהייתי בחו"ל, בתקופה שהסתובבתי קצת לבדי, להתיישב על הבר, להזמין בירה, לשוחח קצת עם הברמן בשפה זרה האמת שזה ממש כיף, אמנם קצת מוזר, אבל ממש כיף !!! זאת חוויה בהחלט מומלצת...

night mistress

New member
*_8

וככה אתה לא אומר
הייתי טסה אליך ומארחת לך חברה. אני כל כך שמחה לשמוע שאתה בסדר..מפאת השעה אני לא מרימה אליך טלפון במיידי..! אבל על הבוקר תהיה בטוח שתקבל שיחה מאיזו דודה רחוקה שתרצה לוודא שהכל מאה אחוז. לפעמים הכאבים מופיעים רק כמה ימים אחרי, מקווה שבדקת הכל.. ועכשיו אחרי ההלחצה אפשר להמשיך.. לצאת לבד זה כיף..אני גם עושה את זה בסבבה..יושבת לי עם סיגריה, איזה כוסית חביבה של יין..נהנית לי מהלבד, ואז חוזרת הבייתה. אני בעד

night mistress

New member
../images/Emo4.gifלא יצא לי האייקון..

אבל עזוב האאיקון.. הכי חשוב זו הברכה.. תרגיש טוב חומד.

למעלה