וריה

adi dion

New member
אוי איזה באסה ../images/Emo10.gif

טוב אם ראית כמה בנות משתגעות ומתפקעות מצחוק ליד החנות של הפוסטרים ומנסות לצלם תמונה- אלה היינו אנחנו

Galuush

New member
כמה טוב לחזור הביתה../images/Emo99.gif

היה נחמד בחג. היה ליל סדר משעשע, והכי חשוב- עשיתי את החג עם חברה שלי, אז זה היה ממש סבבה. רק שאתמול בלילה הייתה תקלה מעצבנת, שלקחה הרבה זמן, אבל לא נורא, לפחות לא הרגשתי שנשארתי שם לקישוט ועשיתי משהו
. המשך סופ"ש נעים לכולם! אני בחופש עד חמישי הבא

xXx Lilo xXx

New member
../images/Emo9.gifחפירה קצרה, אפשר? ^^../images/Emo29.gif

עוד שעה נוסעים שוב לסבתא XD הרגע חזרתי מטיול מעייף עם ההורים ואחותי בת"א. הייתי ב"טי מארקט" וקניתי מחזיקים לפאלפון (כי זה הדבר הזול היחיד שהיה שם). אח"כ חרשנו על ת"א (אלנבי, שנקין, דיזניגוף סנטר, עזריאלי, והביתה XD) וזהו.
היה מעייף אבל נהנתי XD התגעגעתי לת"א XDDDDD (אבא שלי ממש שונא את המקום הזה, כל מקום שהיינו בו הוא כזה "ואוו כמה שאני שונא לבוא לפה" או כל פינה שמכרו בה לחם הוא כזה "שיתבישו להם" XD וזה היה מצחיק.") היו מלא תיירים חמודים O_O" דיברתי עם איזה בריטי אחד והסברתי לו איך להגיע מאלנבי לסנטר XD ונשמעתי כמו מוגבלת בחיי. ~מקווה שהוא הגיע בכלל~ וקניתי בכרמל, תמונה מגניבה של הסימפסון חוצים את הכביש אבל זה למעשה שער של עיתון "רולינג סטון" (AKA הלהקה XD) וזה מגניב ^^"
עכשיו אני עפה להתארגן ולסבא וסבתא. המשך חג שמח לכולם

Emergency Exit

New member
איזה מחזיקים לפלא'?../images/Emo2.gif

עם הקלטת? אומגד את לא רצינית הית בטי מרקט? גם אני היתי שם היום O_____O ;(

xXx Lilo xXx

New member
דייייייי O_O"../images/Emo29.gif

איך לא ראיתי אותך? ועכשיו את כבר אי שם בחו"ל ;;; ולא. קניתי אחד של צ'ה גאוורה, אחד שכתוב עליו LOVE באנגלית ויפנית, ואחד שכתוב עליו PEACE באנגלית ויפנית ^^" וזה מגניב.

shaharory

New member
../images/Emo221.gif יאוו זה ממש מגניב התמונה

הזאת של הסימפסונס! לחברה שלי יש חולצה כזאת למרות שבכללי אני שונאת אותם ><

xXx Lilo xXx

New member
חחחח פעם ראיתי תסידרה שלהם../images/Emo29.gif

כשעוד היה בערוץ 11 בלילה XD אבל לא תמיד אהבתי, ראיתי אפילו את הסרט כי חברה שלי הביאה לי, חוץ מזה - לא מעריצה גדולה. אני פשוט שומעת את הביטלס וזה ניראה מגניב כי קניתי פעם לחברה שלי ליומולדת תמונה ענקית (לא סתם היא באמת ענקית) של זה, אבל רק שהם הולכים.. בלי השער והכותרות. ממש התלהבתי אבל לא היה לי איפה לתלות גם אז לא קניתי. ואז שראיתי את זה, בקטן כזה אז הייתי חייבת

Emergency Exit

New member
ראינו את זה כבר מאה פעם, אבל תודה../images/Emo8.gif../images/Emo204.gif

המגרש חניה הזה.. שיעזבו אותו כבר! בטח מלא בבדלים של סיגריות וכוסות קפה ריקות

ספירצ

New member
רציתי לדעת, אם ערפד מעשן, מה קורה לו? XD

ואם הוא אוכל, לאן הואלכ נעלם? Oם כמו שאדוארד אכל פיצה בT, לאן זה נעלם? XD עד עכשיו תקועה לו חתיכת פיצה בבטן? Oם

maya 1342

New member
אולי כן... ../images/Emo58.gif ל- MS

אדוארד אמר אחרי שהוא אכל את הפיצה שזה ממש מגעיל ושאח" הוא ילך לשרותים להקיא XD אני מתארת לעצמי שאין להם יותר מדי ברירות, בכל זאת...

ספירצ

New member
אמ..

כשהם היו בקפיטריה ובלה שאלה אותו מה הוא יעשה אם מישהו יגיד לו לאכול.. אז הוא הראה לה שהוא יכול לאכול..

Emergency Exit

New member
להלהלהלהלה. ../images/Emo204.gif

היום היתי בטי מרקט, וקניתי שרשרת מג'יפה, ואז הלכתי לMooz וקניתי חולצה. והווו!
ומחר ב1 בלילה אני טסה לפריז wish me luckkk

למעלה