ורוני

Awaken

New member
הודעה לרוני...

רוני... אתה יודע שאני אוהב אותך כפרע... אבל בזמן האחרון לא ראיתי הודעה אחת רצינית שלך שמדברת על תיאטרון. עכשיו אני מת על הצחוקים שלך והכל זה אחלה אבל בשביל מה אתה בפורום אם לא בשביל לדבר קצת על הנושא שהוא עוסק בו. אז במקום לכתוב הודעות רק בנוסח של "...אני לא אוכל עוף, זה משמין..." בבקשה ממך... תחזור קצת לנושא.

גם אני חושבת ככה..

אני זוכרת שבהתחלה באמת דיברת על הנושא והכל.. גם אני אוהבת את הצחוקים שלך וכל זה.. אבל פעם היית אומר באמת דברים רציניים.. אני לא אומרת שתפסיק, ואני גם לא אומרת שאתה חייב להקשיב לי.. אבל אתה יכול לחשוב על זה.. דרך אגב, אני יכולה להמליץ על פורום הומור...חחחח...

Minimal Affair

New member
חחחחח...

את תתאימי לשם בטוח, באמת. אין לי במה לדון, אני לא מנסה להצחיק. אני פשוט כותב.

שמעי

רוני באמת לא טיפוס של צומי שמנסה להצחיק. הוא פשוט כזה, ולכן ביקשתי ממנו להרגע, כי הוא לא עושה את זה בכוונה.

אני לא אמרתי את זה..

אין לי שום בעיה עם רוני !.. באמת שלא.. להפך אפילו ! פשוט הסכמתי עם עידו.. זהו..

../images/Emo70.gifואם כבר יש שרשור רוני...../images/Emo70.gif

רציתי לספר לכם שראיתי אתמול את מופע הסיום של הקבוצה של רוני וממש נהנתי. קודם כל - רוני קיבל את הקטע הכי טוב (מן מונולוג מטורף של שלוש דמויות מעורבבות), ודבר שני הוא שיחק בצורה גאונית וממש ממש מצחיקה. הוא עשה מין דוקטור רוסי, איש מכירות משוגע ובחורה שמסיימת כל משפט ב-ס'. הקהל נשפך מצחוק והקטע היה חזק מאוד. כשהוא סיים והעלילה של המחזה המשיכה (ואין טעם להסביר פה איך הוא בנוי, כי זה די מסובך) הקהל מחה כפיים (ורק לו מחאו כפיים). קיצר רוני - כל הכבוד, אני גאה בך. ממש הפתעת אותי לטובה, גם בטירוף וגם באיכות (לאורך כל המופע). ומי כמוני מכיר את האיכויות שבך ובמיוחד את הטירוף...

ברור

אבל זה מחזה שנכתב במיוחד עבורנו. הוא נקרא "הבל הבלים", וזה לא יעזור לך, כי אי אפשר למצוא אותו בשום מקום. מצטער...

Awaken

New member
גיא טועהההההההה

המחזה נקרא "הכל הבל הבלים" לא "הבל הבלים"

Minimal Affair

New member
את רוצה ילדים?

רוצה שיהיה לי טוב? שאמשיך לאהוב? ילדים ! ילדים ! את רוצה ילדים ! בהחלט גיא טעה, אפילו גאווה בוסתנאית לא מראה. אגב. המחזה נכתב ע"י מיה צרפתי הדגולה. וכמו שהוא אמר - אין אפשר להשיג אותו. (בינתיים)

Minimal Affair

New member
בגובה הדשא

כי פשוט.. עוד לא הצלחתי להבין אם את סטאנדאפיסטית או שחקנית, או שאת מלצרית? או שאת פשוט עשית הסווה לסטאנדפיסטית? או מלצרית?

normajean

New member
והוא לא הפסיק לדבר על זה רוני..

כנראה שממש חדרת לתוכו [יותר ממני אני חוששת] כל הכבוד,ח"ח יקירי

למעלה