ולצבא

ווינגז

New member
../images/Emo32.gif ולצבא

הודעות שלא קשורות לנושא הפורום - שרשרו לכאן. שימו לב לחוקים, בבקשה: - אין לנצל"ש שרשורי תפוז
אנשים, כנאמר וכידוע - הן נעלמות אחרי 24 שעות, אם רק עוזבים אותן בשקט. - אין לשרשור לפה הודעות שקשורות לנושא הפורום - לכולן יש מקום מתאים. - אין לשרשר הודעות
לאף הודעה חוץ מלזו, בטח ובטח לא לפתוח אותן בהודעות חדשות. כל הודעה שתעבור על הכללים, תשורשר או תמחק בהתאם להחלטתינו. המשימה הפעם: נניח שיש לכם שעתיים פנויות אחרי יום עבודה ארוך במיוחד (נניח, כן?
), איך תנצלו אותן?

לבנדר א

New member
סרט\סדרה מוצלחת, משהו לנשנש...

כמובן, אחרי הסיבב היומי בכל האתרים שאני מבקרת בהם באופן קבוע. אבל אל דאגה, יהיה זמן להכול, אולי נחרוג קצת מהשעתיים, מה יש? מקסימום נהיה קצת עייפים למחרת, וממילא אני לא אצליח להירדם מיד, ואני במתח אז נמשיך כבר לפרק הבא. ולזה שאחריו. אה, ואני רוצה שכולם ישימו לב שאני כבר יומיים בסדרה חדשה ולא כתבתי עליה כלום.

Guid

New member
יום עבודה עמוס במיוחד...

סרט זו האופציה שהכי קורצת לי (וגם לרוב מנצחת...), אבל אחרי יום קשה אני תמיד נהנה להכנס לDevil may cry 3‎ ולכסח למפלצות את הצורה בעזרת כמות הנשקים/דרכי הלחימה שהמשחק האגדי הזה מציע! כיף טהור, מומלץ בטירוף~ XDD

yonVata

New member
בדרך כלל...

יום עבודה קשה זה אומר להיות תורן מטבח.. אז אני מניח שמקלחת רותחת (כשיש מים כמובן :p) חוצמזה אני מניח שלקרוא בלייזר, רואה סרט או סדרה באמפי וזהו.. אם אני בבית אני אנצל את הזמן להיות עם החברה קצת אני מניח :p

ReallyWrong

New member
האנטומיה ומסנג'ר, או מייפל ומסנג'ר

אם יש אנשים מעניינים במייפל
בזמן האחרון תמיד אין, אז האנטומיה לוקחת

למעלה