ולצבא

ווינגז

New member
../images/Emo32.gif ולצבא ../images/Emo9.gif

הודעות שלא קשורות לנושא הפורום - שרשרו לכאן. שימו לב לחוקים, בבקשה: - אין לנצל"ש שרשורי תפוז
אנשים, כנאמר וכידוע - הן נעלמות אחרי 24 שעות, אם רק עוזבים אותן בשקט. - אין לשרשור לפה הודעות שקשורות לנושא הפורום - לכולן יש מקום מתאים. - אין לשרשר הודעות
לאף הודעה חוץ מלזו, בטח ובטח לא לפתוח אותן בהודעות חדשות. כל הודעה שתעבור על הכללים, תשורשר או תמחק בהתאם להחלטתינו. המשימה הפעם: ספרו לי מה הדבר האחרון שעשיתם סתם כדי לשמח מישהו אחר, ובלי מניעים אגואיסטיים.

icy woman

New member
האחרון?

דווקא קשור למייפל: הסתובבתי אתמול בערב, למרות עייפותי (ובסוף נרדמתי על המקלדת...)באורביס ב NEPHENDEATH להשיג דבש לשלושה אנשים יקרים (והשגתי).

deisy

New member
תמיד כשאומרים לי להזכר במשהוא

אני לא זוכרת כלום
דאגתי ל NX לשני אנשים מקסימים

IceFairy

New member
עשיתי ליץ' לניר והבאתי אותו מ-0% ל-55% ../images/Emo9.gif

בימים האחרונים עשיתי עבודות אומנות ושלחתי בצירוף ממתקים לאנשים נזקקים, אני אוהבת כל שנה לעשות את זה לפני חנוכה, זה פשוט מצווה, לי זה עושה הרגשה טובה על הלב לראות אנשים אחרים מאושרים ומחייכים, הסיפוק הוא שלי. והאמת, אין יום שעובר מבלי שאעשה משהו עבור מישהו אחר רק כדי לשמח

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gif

מהחור שבו אני גרה ושאין בו תחבורה ציבורית, נסעתי בשבת לנחם ידיד ממש טוב שנפרד מחברה שלו והרגיש רע. ואם מייפל, אז נתתי לאיזה נוב כסף כדי שיהיה לו איך לקנות בגדים=]

העליתי למישהו פאם.

היום גם העלתי למישהו, אך זה היה בטעות, ניסיתי להוריד לו ובטעות העלתי לו. והאמת שזה הגיע לי, כי המסכן לא עשה לי כלום. רציתי להוציא עליו את הכעס שקוסמת אחת רדפה אחרי עד לזוג ההורים האלה שנותנים את המשימה עם התרנגולים, וכל זה כדי להוריד לי פאם. הייתי צריך להקשיב לעצת עצמי ולהחליף צ'אנל.

Guid

New member
משהו טוב?

לא יוצא לי, לצערי. אבל במייפל יוצא לי הרבה, המון, לעזור לפיראטים להרוג חזירים ולסיים את המשימות של הפיראטים בהתחלה. יצא לי לעזור להרבה כאלו... וגם איזו קוסמת אחת בקרנינג פתאום הזמינה אותי לטרייד ואמרה לי שאני נראה יפה. אז הבאתי לה 20k~ /tapuzforum/images/emo9.gif

למעלה