ולא צלוי

UmaGuza

New member
אולי כי לא ציפיתי ליותר מדי...

הוזמנו ע"י אבא שלי, אבל באמת היה מאוד נעים לשהות ולשחות שם ומפתיע לטובה. קראתי שהמלצת על בריכת רמות השבים, ננסה גם אותה בקרוב (למדתי שם שחיה בגיל 6... נוסטלגיה
)

dididushi

New member
העלת לי זכרונות מהעבר../images/Emo2.gif

גרתי בילדותי רחוב ליד בריכת מכבי ושם ניסו ללמד אותי לשחות.... אני לא זוכרת את הבריכה שם כמקום משהו... הדשא תמיד היה יבש וחוץ מבריכה לא היה הרבהמה לעשות.

ללילילל

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif שאלה על שחייה

אולי שאלה דבילית... מתי ואיך ילדים לומדים לשחות? אני לא גדלתי בארץ אז אני לא יודעת איך זה הולך כאן... כשהייתי ילדה היו שיעורי שחייה מסודרים בקיטנה שהלכנו אליה בקיץ בערך מגיל 3, נדמה לי. ההורים מלמדים את הילדים? או שמגיעים לזה מתישהו, באיזושהי מסגרת? באיזה גיל מתחילים? נראה לי חשוב, אבל לא חושבת שאני יודעת ללמד את זה כמו שצריך...

ההמלצה בעיקרון ללמד ילדים שחייה לא לפני

סיום גן חובה כי אז יש להם מספיק יכולת מוטוריקה ובשלות רגשית כדי לרכוש את השחיה. ישנן המון פעילויות מים לפני כן אבל לרוב זה לא שחייה פרופר, אלא יותר "הרגלי מים" וכו'.

ר ע נ נ ה

New member
גיל חמש בערך נכון ללימוד שחיה

תראי, אני גדלתי בקיבוץ אז כבר בגיל 3 זרקו אותי למים ושחיתי.. אבל היום יש קורסים בקיץ או אחה"צ וגם קייטנות שבהן מלמדים את הילדים - בדרך כלל מתחילים בשחיית חזה. רצוי לקבל המלצות מהסביבה. מנסיוני בתור הורה זה קשה ללמד את הילד כי זה מצריך משמעת חזקה מצד הילד ורוב הילדים רוצים לשחק עם ההורים ולא מקשיבים להנחיות...חוץ מזה שהלימוד נעשה יותר מהר אם מישהו מקצועי עושה את זה ואם יש עוד חברה של ילדים הכל כמובן בתנאי שלילד אין פחד או טראומה ממים. אם יש פחד ממים צריך ללכת למורה פרטי.

למעלה