כה:):) אאם את אומרת פה יותר כיף אז נראהלי שאת לא מבלה שם מספיק..!! עוד מעט נפתח דף משלנו חח
ק קקטוס8 New member 1/10/06 #60 כה אאם את אומרת פה יותר כיף אז נראהלי שאת לא מבלה שם מספיק..!! עוד מעט נפתח דף משלנו חח
ק קנפי New member 1/10/06 #63 זה גם נכון... אבל אני לא יכולה לבוא להופעה שלכם>< ושל עוד להקות טובות ואחרות !
ק קנפי New member 1/10/06 #68 נמנמנמ... חחווח לאדעת...:} אבל ממממממממממאאאאאוווווווווווד משעעעעעעעעעמממממממממממם לי!!!@#$%^&*)&^%$#$%^&* מאודמאודמאודמאודמאודמאודמאודמאוד ואני מחכה שזאאאאאת תתעורר כבר @:#$@%^$&
נמנמנמ... חחווח לאדעת...:} אבל ממממממממממאאאאאוווווווווווד משעעעעעעעעעמממממממממממם לי!!!@#$%^&*)&^%$#$%^&* מאודמאודמאודמאודמאודמאודמאודמאוד ואני מחכה שזאאאאאת תתעורר כבר @:#$@%^$&
ק קנפי New member 1/10/06 #71 חחווחוח זאאת -נופר חס וחלילללללה! פשוט לוקח לך הרבה זמן לכתוב ואני נרדמת פה
ד דורין 245 מה אחרי New member 1/10/06 #78 ../images/Emo220.gifחומוס... חחח תורת החומוס=]]]]]]]] למי שלא מכיר(עצוב נורא)מור אמורה להבין גם למה חומוס!!! [email protected] תוסיפי=]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]3>
../images/Emo220.gifחומוס... חחח תורת החומוס=]]]]]]]] למי שלא מכיר(עצוב נורא)מור אמורה להבין גם למה חומוס!!! [email protected] תוסיפי=]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]3>