וכאלה

שאלה או יותר נכון דעה

אם ה' כול כך טוב וסלחן למה הוא הרג חצי מעמו בשואה. למה הוא הרג דווקא את רבי עקיבה שהיה כול כך נאמן לו. למה הוא הרג דווקא את משה שחוץ מתעות אחת קטןה הוא היה נאמן לו כול חייו למה? מסקנה:צריך לאמין בה' אחר.

dkey

New member
זאת היתה בדיוק הסיטואציה אצלנו

אני חושב שלאימי, בן הומו, היה בהתחלה צפרדע יותר קשה לבליעה. היום אני חושב שזה הפוך. לאחר שההורים מקבלים ומבינים הקשר עם הבן ההומו יותר הדוק מאשר עם החרדי.

white star

New member
../images/Emo32.gif פרוייקט גאווה 2006

הי חבר'ה בפורום "בנים בלבד" מתחיל לרוץ היום "פרוייקט גאווה 2006". בפרוייקט אנשים מספרים את הסיפור האישי שלהם בכל הנוגע לגאווה (סיפור חיים, זווית ראיה, ארוע מסויים וכהנה וכהנה בסגנון) אתם מוזמנים לבוא ולכתוב על הגאווה שלכם! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=255&msgid=78303918

פגישה להומואים דתיים ב 8 ביוני בת"א

שמח להודיע על פגישה חברתית להומוסקסואלים דתיים וללסביות דתיות ואנשים שחיים על קו התפר בין הומוסקסואליות לדת. נושא הפגישה הוא " ערכים יהודיים" היא תערך ביום 8 ביוני 2006 בשעה 20:00 במקום פרטי ונעים בתל -אביב ניתן לקבל פרטים נוספים במספר פאלפון 7809585 = 050 נשמח להשתתפותכם אסף.

מועדון הסרט הסרוג קבוצה לעזרה עצמית

מועדון הסרט הסרוג הינה קבוצה לעזרה עצמית להומוסקסואלים דתיים הקבוצה מיועדת להומוסקסואלים דתיים בתחילת דרכם. הקבוצה נפגשת בבית פרטי באזור המרכז במפגש מקרינים סרט עלילתי או תעודי בנושא ההומוסקסואליות ונערך דיון או הפעלה, הקבוצה הינה קטנה וגודלה בין 5 ל 10 משתתפים ומנחה אותה איש מקצוע מתחום ה עו"ס לקבלת פרטים נוספים ניתן להתקשר לפאלפון מספר 7809585 050 נשמח אם יצטרפו חברים נוספים אסף.

SimsY

New member
שאלה:

יש פה מישהו שיודע מתי שבוע הגאווה ? בדרך כלל זה היה מתחיל עם מצעד הגאוה בתל אביב אבל בהתחשב בעובדה שזה כבר לא יתקיים - אני רציתי לדעת עם השבוע הזה יהיה ומתי. אני אספתי 7 מהדברים שכתבתי פה ובפורומים אחרים על הנושא וכל יום אני הולך לפרסם אחד מהם.

jam19

New member
חושבני...

אני יודע שהמצעד יהיה ב 10/8 (היומולדת שלי הלועזי, 21) אני מאמין שהשבוע גאווה יתחיל בשבוע שלפני כנראה החל מה 3/8.

למעלה