וכאלה

scudnick

New member
../images/Emo24.gifברוך הבא - המחליף של אליאור!

כן, אני יודע שהוא עדיין לא פה - אבל כשהוא יגיע (בסביבות מחר
) הוא יראה שאני, ניר הוטניק, פתחתי בשבילו שירשור מיוחד והוא יאהב אותי!! וסוף סוף מישהו יעריך אותי ואת הטרקטור שלי! ולא נהיה בודדים יותר לעולם!!!
המ. כן. ברוך הבא, המחליף של אליאור. אני ניר הוטניק, נודניק מדרגה ראשונה
בואו כולנו עכשיו נציג את עצמנו, מה דעתכם? (נ.ב. אליאור, אנחנו עדיין אוהבים אותך! אבל כנראה שאותו יותר
)

Kido2222

New member
אני יודע שזה לא אמור להיות כאן...

על גבי הפורום... אבל מילא... :) אליאור... מה קורה? אני עוזב לחו"ל לשבועיים והפורום משתנה? מה קרה אתה לא מנהל יותר...? סבבה, הבנתי שאתה חוזר.... אבל יש סיבה לעזיבה הפתאומית? דרך אגב... אני עדיין בחול... אני חוזר עוד 4-5 ימים... תלויי איך אתה מסתכל על זה... :) סלאמת'. דרך אגב... מישהו יכול לתת לי מצב של הפרוייקט? אליאור... אתה עדיין חייב לי הסבר על "הפרוייקט ואני"... :) יום נעים. :)

scudnick

New member
נו מה זה??

הפורום מת לגמרי! אולי גם אתם תנסו להעיר אותו קצת?

Envenom

New member
../images/Emo6.gif

היי, אני המנהל החדש, החל ממחר אתם מוזמנים לשלוח כרטיסי ברכה, איחולים, פרחים, מתנות, צ'קים פתוחים, מכוניות, וכו'
אה, כן קוראים לי טוהר

mominman

New member
היי אביעד! ../images/Emo13.gif../images/Emo44.gif../images/Emo187.gif

אם לא שמת לב, עזבתי מלחץ רב בלימודים ובפעילויות אחר הצהריים. ואל תשכח שאני חוזר. בערך עוד חודש חודשיים שהלחץ- ירגע. בעיקרון על הפרויקט אחראים הוטניק וטוהר [המנהל החדש] ומצבו לא משהו

scudnick

New member
אז זאת הסיבה האמיתית למה פרשת

החלטת להטיל על טוהר את התעוררות הפורום ואז אתה תבוא כשהוא עירני. ערמומי

יש לי רק דבר אחד להגיד:

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה חההההההההההההההההההההההההההההההההחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחהההההההההההההההההההההההההה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחההההההההההההההההההה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחההההההההההההההההההההההההההה

D a N 1 4

New member
זה לא בטוח ../images/Emo4.gif ../images/Emo183.gif../images/Emo48.gif

חלק מכחישים, ובית החולים לא מוכן למסור מידע.

scudnick

New member
זה רק אני

או שמאז שפרשת (אתמול) אתה נמצא יותר בפורום?

mominman

New member
כן,טיפה[../images/Emo182.gif] יותר ../images/Emo44.gif../images/Emo187.gif

כדי לבדוק את ההתאקלמות והכל.

למעלה