וחם היום

anat1971

New member
תרומת ביציות בחו"ל

שלום לכן אני מנסה לעזור לזוג חברים שלי, למצוא תורמת (או מוכרת יותר נכון) ביציות כדי להכנס להריון. המדובר בזוג חינני מניו יורק שמאוד מעוניינים בבחורה ישראלית פלפלית ואמיתית. הם מאוד רצו שאני אתרום להם אבל בסדרת הבדיקות שעברתי נמצא שגופי לא יתן את הדרוש, ולכן אנחנו ממשיכים לחפש. אם יש לכן עניין, ואתן רוצות לשמוע עוד - גם על התהליך שאינו עניין של מה בכך וגם מעבר לכך, אנא כתבו אימייל ל: [email protected]. תנאים ראשוניים: לא גבוהה, לא שמנה, שיער כהה, עור בהיר, עם פלפל בתחת ומוח (עובד) בין האזנים. רצוי עם נטיות אומנותיות, כמובן בלי קטסטרופות גנטיות... תודה מראש ענת

רק אשכנזיה?

ואם כן, אז למה להסתתר מאחורי ה"עור הבהיר"? אגב, כזכסטן אוזבקיסטן ואחרות, הן מדינות אשכנזיות או ספרדיות? שרית חדד אשכנזיה, או רחמנא-ליצלן, ספרדיה? ושאלה אחרונה... אם זו ספרדיה עם פיגמנטים בהירים, זה סוחב? בברכה.

anat1971

New member
לא המקום לרגשי

מה הקשר??? הזוג הוא בהיר עוד ומחפש תורמת בעלת אותם איפיונים. זה הכל. לא כתבתי אשכנזייה, רוסייה, עירקית לבקנית או מצרית בלונדינית. מה יש לך? רגשי נחיתות? לא כאן המקום בברכה

אבל, לפני רגע ענית שכן. רק אשכנזיה.

חיים קשיםו anat1971 / גרושים גרושות ו 12:44 | 06/07/04 מצטערת אבל כן. ותתפלא, אבל לא ממש צריך לאהוב חריף כדי שיהיה פלפל בתחת. לא צריך לדחוף את הדיכאון העדתי לכל חור, אין לזה שום קשר פה. בברכה

anat1971

New member
מאיפה צצת? אתה משועמם או מה?

הזוג הוא בעל עור בהיר והוא רוצה שהצאצא ייצא דומה. מה הבעיה בדיוק? מה זה קשור למוצא ולעדה? חבל שאתה וההערות הטפשיות האלה רק מוציאים את השד העדתי ממקום מרבצו ללא שום סיבה. עד שלא העלת את זה זו היתה דרישה לגיטימית ופשוטה. אתה הפכת את הדיון לדיון רגשי נחיתות. אם הם היו רוצים רק בחורה עם עור כהה היית גם מרים ראש? אולי תתבגר קצת? מה זה קשור לאשכנזיות או מרוקאיות או צפון אמרקאיות או מה?!!!! אתה קצת מגזים

יצאתי מהבקבוק.

אני לא ממש משועמם, ברם, הניסוח הזה של "עור בהיר" כמסווה למוצא קצת עיצבן אותי. בברכה (גולשת)

Road R unner

New member
אני לא מאמין.....

הויכוח הזה מזכיר נשכחות ממקומות אחרים לא?......חחחחחח

m i c h a l i

New member
במקום להיזכר בנשכחות

תכניס את היומולדת שלך ללוח אירועים ( הייתי אומרת לך גם להכניס תמונה אבל בטח אין לך מצלמה חחחח)

למעלה