וודסטוק 2005 @!#

dirty boots

New member
אין לי ממש בעיה,

אבל לפי מה שאני רואה פה, ההדים לא חיוביים, אז לא כדאי. שלא יהיה ב23, ב21 [עוד לא בטוח, אבל בערך], ו... זהו, בערך.

dirty boots

New member
הממ.

לפי הערכה שלי, בערב חג ובחג אין תחבורה, וגם בשבת ובשישי עדיף שלא, אז לא תהיה תחבורה ב25, וגם לא ב17-18, אז כל האפשרויות הן ה19, ה20, ה23 וה24. אם אתם בעד חנוכה תעשו
אם אתם בעד אחד מהתאריכים הנ"ל תעשו
. תודה

../images/Emo82.gif 23.

יש מפגש אחר, אז אני אהיה חלק מהזמן איתכם וחלק מהזמן לא וזהו. הכי פשוט. :S חבל לחכות עד חנוכה סתם. זה עוד המון זמן..

dirty boots

New member
זה לא ילך ../images/Emo4.gif

גם לי יש באותו יום מפגש, ויהיו שם מלא אנשים, ואני מעדיף להיות עם פורום אחד בלי בלאגן ובלי לנווט בין פורומים, כי באמת זאת בעיה
אוף. נראה לי שבאמת נדחה לחנוכה
[ואני בסוף אולי אגיע לאייקון
]

dirty boots

New member
../images/Emo82.gif.

נראה לי שה20 זה התאריך היחיד שעוד אפשרי, כי כמו שראינו, ה19 לא הולך, ב23 אני במפגש אחר ויש כמה שביקשו שלא, וב24 יש אקסטרים רוק. אבל חבל, כי נראה לי שאנשים לא ירצו כי הרוח קצת יצאה מהמפרשים

בקשר למפגש

לי אין בעיה עם התאריכים שהצעתם (19,20 וכו) חוץ מ24 כמו שכבר ציינתי כי אני מופיע באקסטרים רוק.. אז אם לא נוח לכולם ב19,20 אז באמת נדחה לחנוכה כי זה מפגש פורום והמטרה שהפורום יגיע ולא שיהיו חסרים איזה 10 איש בגלל התחיבויות קודמות.. אז נחכה עוד קצת ובסוף זה יהיה שווה את זה.. ואני אנצל הזדמנות זו כדי לשאול: מי מכם בא לאקסטרים רוק? ומי שבא שיציין האם יש לו או אין לו כרטיס (שירן את לא צריכה לענות P: )

dirty boots

New member
טוב נו, ../images/Emo73.gif

זה לא ילך בסוכות הזה
אני הולך ב19 לאייקון ויש מצב שאני נשאר שם עד ה20 והולך לזה של המקלדת וב23 אני גם לא יכול וב24 אקסטרים רוק [אני לא הולך, אבל יש פה אנשים שכן] חוץ מזה, שזה סוכות די צפוף וחבל סתם לדלג בין פורומים, כי זה סתם זניח ולא נוח
אז אם זה באמת שווה את זה, נדחה לחנוכה, חודש ורבע, לא כזה נורא

FreeLanceR2

New member
../images/Emo73.gif לפי מה שנראה

יש גם אייקון גם הופעה וגם 3 עבודות להגיש.
לא נורא חנוכה זה עוד חודשיים בערך ולפי איך שזה נראה פה אפשר לעשות מפגש באייקון

FreeLanceR2

New member
אני עוד לא סגורה על זה

בעיקרון אני יכולה לבוא בכל יום כי זה ליד הבית שלי
אני אראה מה יש בכל יום ואני אחליט,אני רק יודעת שהשנה אני באה

למעלה