והקפצות

ארגמן3

New member
טאי-צ'י בטבע

היי ביום שישי ה-18.6 בין השעות 16:00-17:30 תתקיים סדנת טאי-צ'י ביערות הכרמל, בהדרכת איתמר גלילי מהמרכז ותלמידו של מאסטר ניר מלחי. לפרטים נוספים דרך האימייל שלי: [email protected] שושי

Wing Chan

New member
שאלה על נעליים..

שלום וצהריים טובים לכולם. יש לי שאלה, האם מישהו מכם משתמש בנעלי Asics Boxing Shoes ? (או לפחות ככה נדמה לי שהן נקראות..) הרבה אצלנו משתמשים בהם וחשבתי מכיוון שבקרוב אני מתכוון להחליף נעליים כי אלה כבר לא עולות עליי כלכך והן מתחילות להיות בלויות כבר, אז חשבתי אולי לקחת כאלה. אם מישהו יודע לגבי זה, מישהו גם יודע אם מייבאים כאלה לארץ בכלל? תודה מראש ע(ו)מר

איילנה

New member
אגרוף תאילנדי

שלום לכולם אני רק אורחת כאן אך הייתי שמחה לדעת האם יש חוג של אגרוף תאילנדי לילדים בני 7 או משהו דומה באיזור נס ציונה, רחובות ? אודה לכם אם תוכלו לעזור

kagekun

New member
שבוע הספר

שבוע הספר בפתח, מי שרוצה להמליץ על ספרים (רצוי כמובן שיהיו קשורים לאמנויות לחימה), אז בבקשה!

מ351

New member
ציורי אייקידו

תערוכת ציורי אייקידו, יום ו' 18/6/04 10:00-14:00 בגלריה הוראס ריכתר ביפו העתיקה.

מ351

New member
ציורי אייקידו

הציורים הם של לורנס מרגי, שו-דאן באייקידו.

בסרטים

הסרטים הם לא מה שאתה הולך ללמוד אתה יודע..... בסדרה משנות ה 70 קונג פו, הגיבור חסין לאש, תופס שוריקאנים שזורקים עליו עם הפה, ומבלה חצי פרק בתעופה באויר עם כל מיני בעיטות. במטריקס, לאחר לימוד קונג פו מעמיק (ישירות לתוך המוח), הוא משנה טוטאלית את המציאות, עף, מתחמק מכדורים וכו.... אז, בעצם זה מה שאני מתאמן. דרך אגב, 10.6- תחרות קרבות בתעופה, ותפיסת כדורי מאג עם העפעף. המנצח זוכה באשפוז בכפיה לכל החיים. ברצינות- אל תשלה את עצמך שזה מה שאתה הולך לעשות, אחרת תתאכזב מהר ותנטוש ואז לא תגיע לכלום. לך לראות, ממש לראות, עם העיניים (אלה שתופסות כדורים), תשאל ותתנסה בכמה אימונים, כדי שהתפיסה שלך למה זה נינג'יטסו תהיה קצת יותר קרובה למציאות.

nage

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gifלמי הגבת?

בודוקאן

New member
אני חושבת שהוא רצה להגיב...

לבחור שרוצה נינג'יצו, אבל כשראה מה הולך שם בשרשור...ברח
ונחת כאן.

Wing Chan

New member
אה? ../images/Emo12.gif

תאמין לי שאני יודע את כול זה בנאדם..אני לא עוסק חודש בקונג-פו. אבל..אה.. שאלתי על נעליים...
התבלבלת בשירשור?

sen long

New member
מחפש איגרוף תאילנדי באיזור בנימינה

שלום לכולם! אני בן 19 ובכושר סביר. אני מחפש איגרוף תאילנדי או קיקבוקס בסביבות בנימינה. אודה לכל מי שיכול לעזור בנושא

כנס לאתר הזה:

www.muaythai-il.com יש שם קטגוריית "מכונים" שם תראה רשימת מכונים ארצית ותחפש את המקום הכי קרוב אליך!

זהרון

New member
מורה צ'י-קונג מומלץ באיזור נתניה?

שלום לכם, מצטער כך להתפרץ לדלתו הפתוחה של הפורום שלכם, בלי התרעה ובלי להתקשר קודם. אני מחפש מורה מומלץ המעביר שיעורים באזור נתניה, רצוי אפילו במקום פתוח. בנוסף, אשמח לדעת אם אותו מורה, או אחר, יכולים ללמד שיעורים במקומות העבודה (אם אצליח לשכנע מספר חברים לספסל העבודה להצטרף לשיעור כזה) ובאתר החברה. אם לא צ'י-קונג, קונג-פו רך (ולא לצעוק עלי אם אני טועה, בבקשה. אני לא מתמצה במונחים, אני בקושי טרום מתלמד) אחר ומומלץ ממורה מעולה, גם יהיה נפלא. מקווה לתשובות ומאוד מודה לכם על הסבלנות והעזרה.

למעלה