והקפצות

Lost Oath

New member
../images/Emo6.gif תרנגולת טא צ'י!

כנסו לאתר הזה: http://www.subservientchicken.com משהו מטורף. איזה בחור התחפש לתרנגולת והוא עושה כל דבר שאנשים אומרים לו. תיכתבו לו דברים כמו: die do kung fu punch yourself fly around in circles וכו.. שעות של הנאה!

brunoflexe

New member
אייקידו נשונל גיאוגרפיק שישי 23:00

(כשאני אהיה גדול אני רוצה להיות טסן ...)

Morters

New member
נינג'ות?

חברים תראו את זה זה משהו מדהים! http://www.greenshines.com/control/media/1078969315.wmv זו אומנות שנקראת Parkour. הם מטפסים, רצים, קופצים ממש כמו נינג'ות. אני התחלתי לגעת בנושא, וזה מאוד מעניין. אם יש מישהו שכבר הרבה זמן בזה, תכתוב כאן.

guydov1

New member
מי שיכול להרשות הכי טוב שיעור פרטי

יעיל מינימום פציעות יעיל וגמיש רק שאין הרבה שעושים זאת..

instr

New member
מחנה אימונים - ראיתי פרסום

ב 11-12, ימי א ו- ב ביער קדימה שליד מושב קדימה מחנה אימונים שמועבר ע"י נציג סגנון קרב מגע "רוסי". אני לא שייך לסגנון ולא מכיר את אף אחד. ראיתי את הפרסום בפורום של א. לחימה ברוסיה. הנושאים נראו לי מעניינים. ראה למטה. הסגנון הוא "קרב מגע" רוסי, אחד מנוסחים שמקורם באנשים צבא, כניראה הושפע מאיקיג'וטסו. אין קשר לסמבו. בתוכנית : 11.04.04 10.00 אימון: "מנופים ודרגות חופש התנועה במפרקים" 14.00 הרצאה "טקטיקה של קרב בטווח בינוני וארוך" 16.00 אימון "בסיס תנועה (שמיניות) של סגנון למד-מם" שוב, לי אין שום קשר לאירוע, כנראה אגיע לראות.

אם אין לך קשר לאירוע

מן הראוי לבקש רשותם של הנוגעים בדבר, אולי הם לא מעוניינים בצופים.

frodo1

New member
נינג'ות! הם עפים כמוני!

סתם, אלה לא נינג'ות, אבל הם מדהימים מאוד. נראה לי שאלה אקרובטים.

Pyongwon

New member
לא נינג'ות - Street fighters

לפחות ככה כתוב בסוף הסרטון. מאוד מאוד יפה. אני חושבת ששילוב של התעמלות קרקע, אקרובטיקה, וכל הכבוד להם. למרות שאני - לא הייתי מנסה. :)

זה לא סטריט פייטרס אלא

Street Climers משהו כזה את האות האחרונה במילה השנייה לא מבינים. בכל אופן הם מדהימים צריך הרבה אומץ!

Pyongwon

New member
אומץ זה מילה מעניינת... לא יודעת אם

זה אומץ או "בוא נסרב לאמא" או "Thrill seekers" או מה. אני לא רוצה שאף אחד שאני מכירה יעשה את זה. תחשוב כמה עצמות כבר נשברו! הצילו! סתם, איך אומרים - אני "אמא פולניה"? ג'ס. אבל מדהימים - בהחלט כן! תודה על הסרטון!

Morters

New member
לשיטה קוראים Parkour!

כתבתי את זה. ו-Street Climb זה האתר שפרסם את הסירטון. אין לו קשר לשיטה.

ש מים

New member
מדובר באקרובטיקה, לא לחימה....

ראה: It is also sometimes referred to as 'urban obstacle-coursing' or 'free-running'. The key objective of parkour is to create a 'run' where a series of obstacles are overcome in a creative, athletic, fluid and acrobatic manner. The runs are typically composed of jumps, vaults, aerial spins, and wall runs, but the only real limit is the ability and creativity of the person undertaking the run (the traceur). וכן האתר שלהם (באנגלית).

Morters

New member
תגובה

אף אחד לא אמר שזה לחימה רק אמרתי שזה מזכיר נינג'ות

למעלה