והודעות אחרות

אם אכפת לך מאנשים ויש לך זמן להתנדב

לסה"ר דרושים מתנדבים. סה"ר (סיוע והקשבה ברשת) הינו פרויקט אינטרנטי חינמי שייעודו להגיש עזרה נפשית דרך האינטרנט לאנשים שנמצאים במשבר או עוברים תקופה קשה בחייהם ואף מהרהרים בהתאבדות. המתנדבים שלנו נבחרים על פי יכולתם לתת אוזן קשבת לאדם אחר בצרה, נסיונם בכל הקשור לעזרה לזולת ושליטתם בכלי התקשורת האינטרנטית. פעילות הסייע מתקיימת מהבית, פרט לקורס ההכשרה, מפגשים חברתיים והשתלמויות. הכשרת הסייעים הקרובה תפתח ב- 4 בספטמבר ותועבר על ידי אנשי מקצוע ומומחים- מהמובילים בתחומם בארץ. אם את/ה מעל גיל 21, ומעוניין/ת להצטרף לצוות שלנו ו/או להכיר אותנו יותר מקרוב, את/ה מוזמן/ת לבקר באתר סהר ולמלא את טופס ההרשמה למתנדבים חדשים. בברכה, צוות סהר

תחרות חדשה של פרסומות אינטרנט

אתם מוזמנים להכנס, להצביע ולהשפיע... ניתן כמובן גם לשלוח תגובות ובקשות במסר או במייל.

ל נ א

New member
עשר דקות מזמנכם!

שלום לכולם, קוראים לי לנא, ואני סטודנטית לפסיכולוגיה באוניברסיטת חיפה. במסגרת סמינר מחקר, אני מחפשת משתתפים למילוי שאלון קצר ומעניין שאורך כעשר דקות. מילוי השאלון יתבצע דרך הדוא"ל. מי שמעוניין להשתתף מתבקש ליצור איתי קשר: [email protected] תודה, לנא

סינטטית

New member
../images/Emo66.gif חחח אוקי

זה אומר שאת קוראת את השאלונים שלי? מה מישו באמת קורא את זה ? או שאיפה ראית שדיברתי עליו ? :|

למעלה