ואן הלסינג

papal

New member
../images/Emo32.gifואן הלסינג

זה לא הכי קשור לפורום אבל אתמול ראיתי ולמי שלא ראה עדיין- רוצו לראות העלילה לא הכי מדהימה- די צפויה את האמת- אבל הסרט עצמו עוצר נשימה- ומרתק - מזמן לא נהניתי כך בקולנוע אז אני ממש רוצה להמליץ לכם שתרוצו לראות את הסרט הזה אני אישית מאוד נהניתי פפל

D a v i d o f f

New member
ומנגד -

גם אני אתמול ראיתי ואן-הילסינג. ויכול להגיד לכם שזה הסרט הגרוע ביותר שראיתי בשנים האחרונות (אפילו יותר מINSSURACTION - הרבה הרבה יותר). אלא אם כן אתם בני 14, ואז מאד תהנו מהסרט. מעל גיל 14 - לעבור לאולם ליד ולראות KILL BILL (טוב, על פי החוק גיל 16). ולמה סרט כה גרוע - העלילה - נוראית. יש עלילה? אין עלילה. האפקטים - ממוחשבים לחלוטין בצורה בולטת מאד. שימוש מוגזם בפיצוצים, זיקוקין, ופרוטכניקה. הדמויות - משעשע לראות דמויות מרומניה, עם מבטא רוסי מדברות באנגלית! נורא ואים. ודרקולה - בעבר היה מפחיד. כאן סתם מגוחך עם מבטא כבד. הקישור בין המפלצות - הקישור הכי פלצני שיש. לא רוצה להרוס לאלו שאכו מתחננים לראות את הסרט, אבל לקחו כמה דברים בסיסיים מהסיפורים המקוריים, וכפפו אותם שיתאימו לסרט המזעזע. הבדיחות - אפילו חיוך בקושי לא העלו. על אמת, אף אחד באולם לא צחק באף אחת מהבדיחות. בכל מקרה, סרט צפוי לחלוטין, המנסה לגנוב את תהילתו מסרטים אחרים: חוץ מאשר דרקולה, פרנקשטיין ואיש הזאב, כמו כן מג'ימס בונד (כל-כך בולט!), מאקס-מן (בלי קשר לוולפרין), ואף ממטריקס. אבל הסאונד מדהים. למרות שראיתי את הסרט בחינם - חשבתי לדרוש שישלמו לי על השעתיים פלוס הללו שביזבתי על סרט שכמעט נרדמתי בו. ומי שתוהה מה הטעם שלי בסרטים, אז הST החביבים עלי: NEMESIS, FIRST CONTACT, FINAL FRONTIER, WRATH OF KAHN, לילה טוב

papal

New member
מכבד את דעתך

אם כי לא מסכים איתך ואני ממש לא בן 14 תקרא לי שטחי אבל אני אוהב את הדברים האלה ואהבתי את הסרט רק על דבר אחד אני מסכים איתך העלילה לא משהוא ואתה צודש- יש שם משהוא ג'יימס בונדי

D a v i d o f f

New member
לא קראתי לך שטחי

גם אני אוהב סוג סרטים כמו אלו, ובגלל זה למרות הביקורות הלכתי לראות. אבל האכזבה היתה כה גדולה. ענקית! אפילו הקרב בסוף נראה כאילו לקחו את זה מהסרט MORTAL KOMBAT II (שהוא באמת יותר גרוע מהסרט הזה). העלילה לא משהו? דרך די צנועה להגיד את זה.

למעלה