ומנגד -
גם אני אתמול ראיתי ואן-הילסינג. ויכול להגיד לכם שזה הסרט הגרוע ביותר שראיתי בשנים האחרונות (אפילו יותר מINSSURACTION - הרבה הרבה יותר). אלא אם כן אתם בני 14, ואז מאד תהנו מהסרט. מעל גיל 14 - לעבור לאולם ליד ולראות KILL BILL (טוב, על פי החוק גיל 16). ולמה סרט כה גרוע - העלילה - נוראית. יש עלילה? אין עלילה. האפקטים - ממוחשבים לחלוטין בצורה בולטת מאד. שימוש מוגזם בפיצוצים, זיקוקין, ופרוטכניקה. הדמויות - משעשע לראות דמויות מרומניה, עם מבטא רוסי מדברות באנגלית! נורא ואים. ודרקולה - בעבר היה מפחיד. כאן סתם מגוחך עם מבטא כבד. הקישור בין המפלצות - הקישור הכי פלצני שיש. לא רוצה להרוס לאלו שאכו מתחננים לראות את הסרט, אבל לקחו כמה דברים בסיסיים מהסיפורים המקוריים, וכפפו אותם שיתאימו לסרט המזעזע. הבדיחות - אפילו חיוך בקושי לא העלו. על אמת, אף אחד באולם לא צחק באף אחת מהבדיחות. בכל מקרה, סרט צפוי לחלוטין, המנסה לגנוב את תהילתו מסרטים אחרים: חוץ מאשר דרקולה, פרנקשטיין ואיש הזאב, כמו כן מג'ימס בונד (כל-כך בולט!), מאקס-מן (בלי קשר לוולפרין), ואף ממטריקס. אבל הסאונד מדהים. למרות שראיתי את הסרט בחינם - חשבתי לדרוש שישלמו לי על השעתיים פלוס הללו שביזבתי על סרט שכמעט נרדמתי בו. ומי שתוהה מה הטעם שלי בסרטים, אז הST החביבים עלי: NEMESIS, FIRST CONTACT, FINAL FRONTIER, WRATH OF KAHN, לילה טוב