ואון

ניסיון הודעה

אני אשמח לקבל לכאן סתם הודעות נייסיון לראות אם אני מקבל מסרים בתיבה
תודה על שיתוף הפעולה

ישששש זה הצליחחחח יאאאאא

זה פשוט הצליחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מאושררררררררררררררררררררררררררררררררר תודה לכם, זה הצליח יאאא יאללה עכשיו מצידי תהפכו את השרשור הזה לשרשור דיבורים כללי, יעני OFF. ותודה לכם..

אין בעד מה../images/Emo140.gifיש חח../images/Emo32.gif!

עשינו הצגה לפסח..לבקש תרומות לקשישים
אני וחברה שלי עברנו כיתה כיתה
אני כתבתי את התסריט חח זה היה ככה: *הילדה(אני) נכנסת ומדברת בטלפון* הסבתא (היא) נכנסת עם המקל ונאנחת ילדה:"מה קרה??
" סבתא:"איי...פסח של היום זה לא פסח של פעם..פעם הינו יושבים כולנו שומעים פרנק סינטרה ואוכלים מצות עם ממרח דגים..מואה*עם הידיים* (מתחילה לרקוד,אחרי דקה היא אומרת "איייי הגב" ונופל לה המקל) ילדה:אוי...*מביאה לה במבה* סבתא:"תודה לך מותק שלי!!*מתחילה לתת נשיקות כמו סבתא מרוקאית*
* אבל אין לי גם עם מי לעשות...הבן שלי ברח לחו"ל לשחק ב-CSI....דראקקק,וגם לשבת,פעם היה לנו מועדון עם מלא מלא כיסאות(כן פרסמנו גם את המועדון של החטיבה
)" ילדה:"
,בואי נלך להתרמות של הביתספר!!" סבתא:"יאללה!*קמה ובורחת יחד עם הילדה בריקוד" כן כן,צחקו עלינו

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מה זה הדבר הזה?!
חחחחחחחחחחחחחח אחח זה היה טוב. עלק נופלת ומביאה לה במבה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

michal 666

New member
חח איך מתאים לךך...../images/Emo6.gif

ולא לשכוח לצרוב לי ת'דיסק!!!

ראניה15

New member
XDDD קורע!! באמת הצגתם את זה??

זה מזכיר לי אותי ואת חברותיי [יסמין וולרי
] חחח שנה שעברה זה היה משהו בסגנון : "אויי!! רייב נחום!! [אני]" "רייב שמעון!" "או,מה נמשע? ראית את האחות החדשה? [ולרי-האחות]" "בואי בואי חמודה תביאי לי את התרופות" "רוצה לבוא איתי לחדר מועדון?" XDD אוח,כיתה ח'...הרבה הייתה השנה הכי טובה ! השנה סתם פיס אוף שיט

ראניה15

New member
כן ../images/Emo10.gif

שנה הבאה י' אח"כ י"א אח"כ י"ב ונגמרררררר :((( :)) [רגשות מעורבים]

למעלה