ואולי לא

שי רגב

New member
אינשאללה שיגע בשלום! ../images/Emo45.gif

כפרה, היום אחרה"צ (כן, בדיוק אז...
) שוחחתי על כך עם חבר, משוגע "לא קטן", בפני עצמו ואיש ים. הוא תיאר באזני את הקשיים (הוא עשה מסע כזה, אולם הרבה|סדגש יותר קצר...) והאמת - נחרדתי. וואלה, אני מחזיר ליונה ולשאול אצבעות ומציע כי אם הם חשובים לך - תתתחילי לדאוג בעבורם למסג' איכותי ולמנוחנה טובה! חוץ מזה - אני מקנא!

crane

New member
שיהיה להם בהצלחה!

איש יוצא דופן יונה + הקפצה.

בודוקאן

New member
עדכון לסוף היום ../images/Emo65.gif

ובכן, שני החברה התחילו לחתור בשעה 06.00 וחתרו בערך עד 16.00, עשר שעות. הם החליטו להפסיק מול זכרון יעקב, לאחר שעה שלמה של חתירה שלא הניבה אף מטר של התקדמות בגלל רוח נגדית, והסקיפר אסר עליהם להמשיך לתוך החשיכה. כך או כך, 10 שעות חתירה רצופות על חסקה, כנראה שעוד לא היה דבר כזה, וזהו שיא ישראלי, כמובן לא רשמי. (אולי יהפוך לרשמי?) המלווים סיפרו לי שיונה נראה בסוף כמי שיכול בהחלט להמשיך, והוא העלה לבד את החסקה ליאכטה. פגשתי אותם לא מזמן, נראים נהדר, ומקווים שזה יהפוך למפעל עממי, שנתי. אכן אנשים מיוחדים, שכבר מזמן עברו את גיל 20 (ושלושים, וארבעים,וחמישים...). יונה בהחלט מעמיד אותנו (התלמידים שלו) בבעיה. כל הכבוד.

שי רגב

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif כ-ב-ו-ד ../images/Emo70.gif

לא יאומן !!!!! ראבאק, החבר שלי (שעליו כתבתי למעלה) לא יאמין ויאכל את הכובע!! חייבים להפגיש אותו עם יונה (אגב, הם באותו גיל...), נראה לי שיצא מזה משט משותף (וגם אני מצטרף!). ספרי עוד! אני רוצה לשמוע חוויות, איך שרירי העורף? איך הצליחו לעמוד על הרגליים כ"כ הרגה זמן? איזה אוכל לקחו? כמה? כמה מים? וכו'...

בודוקאן

New member
לגבי השרירים...

בוא נראה מחר
(אני אספר לכם) הערב הוא רק אמר ש"כן, קצת כואבים אבל לא משהו". חתרו עם כפפות עבות, כמובן. לגבי העמידה: שמו שני כיסאות פלסטיק על החסקה, וכל שעה וחצי עד שעתיים הם עשו הפסקה ל"ישיבה" ואוכל: בננות, חטיפי אנרגיה ועוד תוספים שנתן להם יאיר קרני, כולל כדורי מגנזיום. בנוסף, ארוחת פסטה שבושלה על היאכטה. הם עשו חשבון של ליטר מים לאחד לשעה. יש וידאו (עוד לא ראיתי), אתה מוזמן לראות ותביא את החבר. המלווים מספרים שהיה מורל נהדר וכיף גדול. זה מה אני יודעת לעת עתה. אם אשמע משהו מענין, אוסיף.

600RR

New member
מלניק עשה בית ספר להרבה חבר'ה

בוינגייט .... גם כאלה שהצהירו בחדרי חדרים שלהם, זה לא יקרה

Pyongwon

New member
ככככככללללל הכבוד!!!

מאוד מאושרת. הלוואי שהשרירים לא יהיו תפוסים והם ימשיכו לחייך ולהנות. ג'ס.

כל הכבוד!

בתור עכבר-יבשה אני לא יכול להגיד שזה נשמע לי כמעשה ממש שפוי, אבל (א) מי מקשיב לי? ו(ב), אין ספק שצריך לזה הרבה רוח-לחימה ומוראל גבוה.

למעלה