ה

my sunshine

New member
גזר, ביצה ו../images/Emo96.gif

בת אחת התלוננה לפני אביה על חייה הקשים. היא אינה יודעת כיצד תוכל להתמודד עם הקשיים ומרגישה שהיא עומדת להרים ידיים ולוותר... נמאס לה להלחם ולהיאבק על כל דבר, ובכל פעם שנדמה לה שמצאה פתרון לבעיה אחת, מיד עולה וצצה אחרת. אביה, טבח במקצועו, לקח אותה למטבח, מילא שלושה סירים במים, הניח אותם על הכיריים על אש גבוהה. חיש מהר רתחו המים בשלושת הסירים. באחד הסירים הוא הניח גזרים, בשני- ביצים ובשלישי, פולי קפה טחונים. הוא נתן לסירים לרתוח ולבעבע מבלי לומר מילה. הבת חרקה שיניים בחוסר סבלנות, תהתה מה הוא מתכוון לעשות. לה יש בעיות כאלו נוראות, ואילו הוא מכין תבשיל מוזר
לאחר כמחצית השעה, ניגש האב לכיריים וכיבה את האש.. הוא הוציא את הגזרים מן המים והניח אותם בקערה. הוא הוציא את הביצים מן המים הרותחים והניח גם אותן בקערה אחרת. ולבסוף הוא יצק גם את ה
לקערה נוספת. הוא הסתובב אל בתו ושאל אותה: "יקירה, מה את רואה
" והיא ענתה לו: "גזרים, ביצים ו
". האב ביקש מבתו להתקרב ולגעת בגזרים. היא נגעה וחשה כי הם רכים. הוא ביקש ממנה ליטול ביצה ולקלוף אותה, ולאחר שהיא הסירה את הקליפה היא חשה בביצה שהתקשתה. לבסוף הוא ביקש ממנה ללגום מן ה
. היא החמיצה את פניה בגלל חוזקו וחריפותו של ה
. "מה כוונתך, אבא?" שאלה הבת. 'מה המשמעות של כל זה
' והאב הסביר: "כל אחד מהמוצרים שהושמו במים עמד בפני אותה הצרה, מים רותחים ב-100 מעלות צלסיוס, אך כל אחד מהם הגיב בצורה אחרת. הגזר נכנס למים קשה, חזק וקשוח, אך לאחר השהייה במים הרותחים הוא התרכך והפך חלש. הביצה היתה עדינה. קליפה דקה הגנה על הפנים הנוזלי שלה. לאחר בישול במים הרותחים, הנוזל הפך מוצק וקשה. ורק פולי הקפה הטחונים הם יוצאי דופן. לאחר הבישול במים הרותחים הם הופכים למשקה חזק יותר ועשיר יותר
מי מהם הוא את
הגזר, הביצה או ה
" שאל האב את בתו, והסביר: "כאשר הצרות נוקשות על דלתך, כיצד את מגיבה
האם את הגזר, הנראה קשוח אך בעקבות קושי וכאב (המים הרותחים!) נחלש והופך רך וחסר כוח
האם את הביצה, המתחילה עם ליבה רכה,רוח חופשית, אך לאחר מוות, פרידה, גירושין, פיטורין (המים הרותחים!) את הופכת קשה ונוקשה? הקליפה שלך נראית אמנם כמקודם, אך את כ"כ מרירה וקשה, עם רוח ולב נוקשים, מבפנים|? או אולי, האם את כמו פולי הקפה
הקפה אינו מגיע לשיא טעמו וחוזקו לפני שיגיע לדרגת הרתיחה. ככל שהמים חמים יותר, טעמו משתבח. כאשר הדברים נעשים קשים מנשוא, את מתחשלת, ומשתפרת. המים הרותחים מוציאים ממך את הטוב שבך
דווקא בזמנים הקשים ביותר, המבחן הוא בעל הערך הרב יותר, ואם את עוברת את המבחן בהצלחה, ההערכה כלפייך עולה בדרגה...... את מפתחת עמידות, חסינות, וטעמך משתבח ממש כמו הקפה אז תחשבו על המים הרותחים כעל תלאות החיים שאנחנו עוברים דרכם. האם אנחנו גזר, קשה וזקוף ורענן, ותלאות החיים מבשלים אותנו והופכים אותנו לרכים וניתנים לכיפוף
או ההפך - האם אנחנו מתחילים את החיים עדינים ושבריריים כמו ביצה רכה, ותלאות החיים מקשים אותנו, עושים אותנו למוצקים וחזקים, ההפך הגמור מאיך שהתחלנו
או אולי אנחנו כמו הקפה. מנצלים את תלאות החיים לטובתנו. נותנים להם להוציא מאתנו את הטוב שבנו, להגיע אל מיצוי הטעם שלנו... אנחנו מתמזגים אתם, עם המים הרותחים, עם התלאות, מנצלים אותם לתועלתנו כדי להפיק מתוכנו את הטעם הטוב
(זה מה שאני הייתי רוצה להיות, קפה משובח! ) קיבלתי במייל

ציטוט..להנאתכם/ן

הגיאוגרפיה של האישה בגילאים 18-20 האישה כמו אפריקה חצי גלויה, חצי פראית, יופיה טבעי עם דלתות פוריות. בגילאים 21-30 האישה כמו אמריקה מפותחת היטב ופתוחה למסחר, במיוחד למישהו עם מזומנים. בגילאים 31-35 האישה כמו הודו חמה מאד, רגועה ובטוחה ביופייה. בגילאים 36-40 האישה כמו צרפת מתבגרת בעדינות, אבל עדיין חמה ונעים לבקר אצלה בגילאים 41-50 האישה כמו יוגוסלביה הפסידה במלחמה, נרדפת על ידי שגיאות העבר וזקוקה לשיפוצים מסיביים. בגילאים 51-60 האישה כמו רוסיה. רחבה מאד וגבולותיה אינם מפוטרלים. האקלים הקר מרחיק ממנה אנשים. בגילאים 61-70 האישה כמו מונגוליה עבר מפואר, כיבושים מרהיבים, אבל ללא סיכוי לעתיד לאחר גיל 70 האישה כמו אפגניסטן כולם יודעים איפה היא, אבל אף אחד לא רוצה להיות בה הגיאוגרפיה של הגבר בגילאים 15-70 הגבר כמו עירק נשלט ע"י שמוק

היום בתפוז אנשים ../images/Emo64.gif

היום בשעה 18:00 ישודר בבלוג טי-וי האירוח של הד"ר מיקי הרן, מנכ"לית המשרד לאיכות הסביבה. בואו לצפות בתשובות לשאלות שנשאלו בפורום איכות הסביבה לבלוג TV: http://www.tapuz.co.il/blogtv
עדי הימלבלוי, כוכבת התכנית "השמינייה" תגיע הערב ב-19:30 להתארח ב- BlogTV ולענות לשאלות הגולשים. הכנסו כבר עכשיו לשרשור בפורום השמיניה והוסיפו שאלה
מה יהיה הלוגו הנבחר לשנת הלימודים החדשה של פורום לימודים ושיעורי בית
בואו להצביע ולהשפיע

למישהו יש מחירון מכוניות של חודש 5

2005? יצחק לוי צריכה של רכב מסוג יונדאי

../images/Emo41.gifמזמינה כוכבים... לכוכב נולד- ../images/Emo41.gif

הזמנה פתוחה ליושביי הפורום הערב גמר כוכב נולד (סעדו לוקח)...וגם "ממש מעניין אותי". יותר מעניין...חברים ויין טוב, אז למי שמתאים...הערב , אצלי , יין , קפה , דברים טובים- מוזמן
אין לי שמץ של מושג מתיי מתחיל כל הדבר הזה- תגיעו מתיי שטוב לכם-מה שכן אני יודעת....שאני לא עובדת מחרררררררררר!!! יאאלה חגיגות יאאלה בלאגן-איזה כיף לי (יום חופשי הינה זה בא)...!
לחייכם אנשים...

deena

New member
../images/Emo124.gif הערב בלה-מר בתל אביב

על החוף (פרישמן) ב2130
(ליד הפנסים האדומים) יאללה להתפקד! תמוש, כתבתי נכון?

maof

New member
../images/Emo141.gif ../images/Emo25.gif

כמה שזה נכון
מעוף

זה מתחיל ברבע ל9 בערב:)

לדעתי הולך להיות מופע מהמם בהשתתפות כוכבי נולד לשעבר:) כבר יש לי סיסמה כדי לבחור:) איפה רואה? לי אין טלווזיה(), אז אולי אצל אחותי ואולי יפתיע אותי מישו לראות אצלו
צפיה מהנה:)

d a n i e l s 5

New member
ברשותך תיקון קטן...

לה-מר וחוף פרישמן זה שני חופים שונים....... חוף פרישמן הוא עם הפנסים הירוקים, נמצא ליד חוף לה-מר לכיוון צפון.

deena

New member
אז תמי אשמה ../images/Emo3.gif

אנחנו נהיה בלה מר בפנסים האדומים. חול זה עדיין חול, לא?

../images/Emo31.gif שוב מפספסת ../images/Emo10.gif

גם מופיעה הערב, ומשם רצה לבר מצוה תהנו לכם ותגידו להם שם בכוכב נולד שאני בעד יהודה סעדו

גם אני במפספסים... ../images/Emo10.gif

איזה באסה, אמנם הגמר השנה די מעפן אבל עדיין ראוי. סעדו לוקח בהליכה, ברור. לפחות לי. אין עליו - הכשרון הטבעי משפריץ ממנו בלי מעצורים. לפחות אני מנגן הערב, אז זה למטרה טובה... יש אשדודים בקהל?

אחרי הגמר השערורייתי של שנה שעברה

כבר שום דבר לא בטוח. אבל אני, יש לי אמונה בסעדו. איזה זמר.

../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

רק שלא יגלה את אלוהים ויחזור בתשובה כמו עמיר בניון

למעלה