התפקדות.

Danihell1

New member
../images/Emo32.gifהתפקדות.

[אני בטוחה ששמעתם על עניין הרכבת..]

שמענו

והרבה אנשים שאני מכיר אולי היו שם אני שונא את המעונות, אי אפשר להתעדכן בכלום. *הולך לynet שוב*

smady by

New member
איזה מזל..

ידיד שלי היה אמור להיות על הרכבת בדרך למסיבה שלי, אבל הוא לא בא בסוף!! אני כל כך שמחה! (אני יודעת שזה מגעיל מצידי...
)

המקטרג

New member
../images/Emo6.gif

בגלל שהתאונה של הרכבת היתה באיזור יחסית נידח, פשוט גייסו טונות של מסוקים לחילוץ, ובחדשות דיווחו על זה כ"רכבת של מסוקים" (כי ככה זה נראה) אם זה לא היה כל כך אירוני ועצוב, הייתי יכול להתפקע מצחוק

scudnick

New member
אנשים נהרגים ואת מתבדחת לך.

זה חוסר טאקט. "התפקדות". זלזול בחיי אדם.

Danihell1

New member
סליחה?

אני פותחת שרשור בבקשה שאנשים יכתבו שהם פה ולא קרה להם כלום. ואתה טוען שאני מתבדחת? ומה זה בדיוק "התפקדות" לדעתך? זו בדיקה שכולם נמצאים, הלא כן? אני לא רואה פה שום חוסר טאקט. יפה לך התחסדות, אבל היא ממש לא מתאימה לכאן.

scudnick

New member
זו בדיקה חסרת טאקט, זה כל העניין.

את לא רואה חוסר טאקט אולי, אני רואה זלזול.

Danihell1

New member
אני רואה התחסדות.

איפה הזלזול בדיוק? כשהודיעו על הצונאמי, אנשים לא התקשרו לקרובי משפחה וחברים במזרח כדי לבדוק שהם בסדר? כשיש פיגוע, אנשים לא מתקשרים לברר איפה המכרים שלהם? ומה אתה מדבר על זלזול בחיי אדם? זלזול בחיי אדם זה שלאף אחד לא היה איכפת שהתצפיתן של הרכבת מסיים את עבודתו לפני שהוא אמור לסיימה, זה כשאנשים עוברים על חוקי תנועה רק כדי למהר וכמעט מתנגשים בי בצומת, וזה גם עוד הרבה דברים שלא אכנס אליהם כרגע. לבדוק שמכרים שלך בסדר, זה ממש לא זלזול. אולי התכוונת לומר שזה אגוצנטרי במידת מה, מכיוון שהרוגים ופצועים זה דבר נורא כלשעצמו, ולא משנה זהותם? אבל זה כבר עניין אחר לגמרי.

Musta Susi

New member
שמעתי על זה../images/Emo5.gif

יותר ממאה פצועים
היו שם גם הרבה חובשים של זק"א...יהמר לזכות הדתיים.

Kfiriboy

New member
הרכבת...........

נקווה שיתקנו אותה בקרוב כי יש לי שימושים בשבילה

למעלה