התיעצות.

קטקטXD

New member
../images/Emo32.gif התיעצות.

חבר'ה, רוצים שאני אפתח פינה כזו בפורום עם בתים להורדה? תוכלו לשים שם גם בתים אם תרצו. יהיו בתים גדולים, קטנים, ובכל מיני סגנונות. אם אתם רוצים אני גם יכולה לבנות לכם בית לפי הזמנה (כאילו יעני "בית חלומות" או משהו נגיד מישהו רוצה בית ממש מודרניויפה מישהו רוצה בית כפרי) אזז תוכלו לומר לי אם כן או לא, ו.. אני צריכה לשלוח את זה לאישור פרויקטים? כ יזה לא תחרות\סיפור או משהו...

Manga136

New member
למה לא לפתוח? ../images/Emo142.gif

ואולי נפתח גם שרשורים של הורדות סימים/סימיות?

קטקטXD

New member
אה וואלה, אלב הוא לא היה אתמול כשפתחתי את זה!

מנהלים- בבקשה תחברו את זה לשרשור השני :)

Red Ninja

New member
אם לא אכפת לך,

אני הייתי ב5 ימים האחרונים באילת, את לא באמת מצפה שאני אתחבר ממחשב נייד באמצע בילוי עם חברים כדי לראות מה הולך כאן בפורום, נכון? הודעתי על העדרותי לגורמים הנחוצים ואין עם זה כל בעיה מבחינת תפוז. רוצים להחליף מנהלים? בכיף: [email protected] , שלחו תלונה.

כן כן כן כן כן כן כן!!!!!!!!11111111111111

יש לי רק נייטלייף ואין בתים שדורשים רק נייטלייף.. אז: כן כן כן מאוד מאוד מאוד!!

מישהוא 2

New member
כן

אבל תצטרך להראות איך הבתים שאתה בונה נראים ואז תוכל לבנות לאנשים בית לפי הזמנה בית קטן- 5 שקלים בית בינוני -10 שקלים בית גדול- 1000000 שקלים בית ענק - שקל

קטקטXD

New member
אני בת :) ו...

ומזה המחירון הזה?? חחח ותאמין לי שאני עושה בתים יפים (לדעתי :)

יידוב

New member
נראה לי שחלק מהכיף זה לבנות לבד...

בתים אף פעם לא הורדתי... רק בניתי, זה כיף..! רק הורדתי תונות של חפצים ! מוהאהאהאהא

יידוב

New member
לא יודע , פשוט לא נראה לי הכרחי, אם אתה רוצה

אתה יכול לפרסם את הבתים שאתה מכין כאן גם בלי פינה... רק תדאג שזה יהיה משורשר למקום המתאים.. ולא לפתוח שרשור חדש אם כבר קים

קטקטXD

New member
ואגב...

יש אנשים שמצעצלים לעשות בתים או שאולי לא יוצא להם יפה או משהו והם רוצים בתים להורדה. וגמני חושבת שכל הכיף זה לבנות לבד... ואני רוצה פינה שיהיה פינה ואני אפרסם כל שבוע\3 ימים או משהו כזה בית :) יהיה מגניב!

CHENMN

New member
גם אני אף פעם לא מוריד בתים כי זה משעמם...

ולא שווה הכי כיף לבנות בעצמך להתגאות במעשייך [מה שאני הכי אוהב לעשות]

למעלה