התייעצות

פרח75

New member
../images/Emo32.gif התייעצות

יש לי התלבטות מאד גדולה ורציתי לשתף אתכן כדי שאולי תוכלו לייעץ לי. בשבוע הבא יש לנו סוף שבוע (חמישי-שישי-שבת) מהחברה לאילת למלון הרודס. זה כולל פנסיון מלא ושיט ביום שבת והעלות היא 700 ₪. ההסעה היא באוטובוס ובעלי שלא יכול לסבול נסיעות ארוכות כאלה (שש וחצי שעות) באוטובוס מעדיף שנסע ברכב אז יש לנו אפשרות לנסוע עם עוד זוג ולהתחלק איתם בדלק, כך שהעלות הכוללת של הנופש תהיה בערך 1000 ₪ + יום חופש שמורידים לי שזה גם שווה כ- 200 ש"ח. בעלי לא מתלהב מאד מהרעיון כי הוא אומר שבכסף הזה הוא יכול לקחת אותי לצימר ושנהיה רק שנינו. הוא גם לא מתלהב מהנסיעה הארוכה שיש לשם ויש עוד נתון חשוב – שבועיים אחרי זה יש לנו סוף שבוע באילת שאמא שלו נתנה לנו מתנה בקלאב הוטל וחוץ מהנסיעה לשם זה לא יעלה לנו כלום. מצד שני, מלון הרודס הוא מלון מאד יוקרתי, אף פעם לא הייתי במלון ברמה כזו ואני לא בטוחה שיתאפשר לי לנסוע לשם במצב אחר. בקיצור, התלבטות מאד גדולה. מה דעתכן? האם המלון כל כך שווה את זה שלא כדאי לוותר? האם שווה להוציא סכום כזה רק בשביל מלון יוקרתי? אשמח לכל מחשבה שיכולה לעזור לי להחליט.

אילת ../images/Emo13.gif

תראי, אם את מאוד אוהבת את אילת אז סבבה.. הרודס מלון ברמה ומאוד נחמד שם (אחי היה מתארח שם הרבה..) מצד שני, קלאב הוטל מלון מאוד נחמד גם כן.. נכון, קצת פחות יוקרתי ויותר עממי אבל כייף שם.. וזה בתור תושבת העיר כמובן
אני חושבת שאם קיבלתם מתנה שבועיים אחרי יהיה יותר כייף ומעניין לנסוע לצימר בצפון... ככה יהיה לכם מגוון ונחמד.. וקלאב הוטל זה אחלה מלון... חוץ מזה שגם להתארח בהורדס לא חייב להיות בשמיים.. תמיד יש דילים ובסך הכל בעייני יש מלונות טובים יותר.. תהנו

פרח75

New member
תודה

איזה מלונות בעיניך הכי טובים באילת? אפשר לשאול גם מה מזג האויר באילת עכשיו? האם בשבוע הבא אוכל להיכנס בכיף לבריכה או שיהיה קר מידי? אני כל כך מתלבטת אם לנסוע או לא. זה מטריף אותי... אגב, כשאהיה באילת אשמח להכיר אותך, אם זה מתאים לך כמובן

../images/Emo13.gif

אני אוהבת את דן ואורכידאה אבל בסך הכל כמעט כל המלונות הם אחלה... מה שצריך מהם זה מקום לישון וחדר אוכל נחמד... ובריכה למי שאוהב... (אני אישית יותר אוהבת ים, במיוחד בתקופה הזו) מזג האויר עכשיו נפלא... שמש חמימה ונעימה ורוח קלילה... בערב קצת קריר.. מה יהיה שבוע הבא או עוד שבועיים.. אין לי מושג... במנידה הזו הכל משתנה תוך שניות, אפילו מזג האויר
את מוזמנת לשלוח לי מסר מתי את מגיעה ונדבר...

אשבל1

New member
היי פרח

השאלה היא אם את אוהבת להתארח במלונות יוקרתיים כמו הרודס? אני למשל, ממש ממש נהנית להיות במלון יוקרתי ולא ממש נהנית בעממי כי אני נהנית אם הכל נקי ומבריק ואם לא אז יותר כיף בבית, חוץ מזה אני מאוד אוהבת להיכנס לאווירה הזו של כל הפאר וההדר, כך שאני לא הייתי מוותרת על חופשה שם אבל הנסיעה היא באמת בעייתית כי לעשות את כביש הערבה ארבע פעמים בשבועיים זה לא פשוט. הגישה שלי היא שיש להנות ולא להתחשבן על כל שקל אז תעשי חיים בכל מקרה איפה שתהיי....(מקסימום תטוסו
תפנקו את עצמכם....

fox28

New member
איזה כיף לך.. תסעי לשניהם

חיים רק פעם אחת הלוואי עליייייייייייי "מתה" להיות בהרודס

Darkmatter

New member
פרח...

לפי דעתי [וזאת רק דעתי, כן?
], ממילא הרי תהיו שבועיים אחרי באילת אז עדיף לכם כבר להנות ממקום אחר ובפחות כסף. מה גם שצימר בצפון יכול להיות מאוד נחמד. אני מצליחה להבין את העניין בהרודס אבל גם הקלאב הוטל הוא ברמה גבוהה [5 כוכבים]. יצא לי להיות שם פעמיים והוא באמת כיפי. אגב, הייתי באוגוסט באילת והייתי עם חברות במרינה קלאב באיזשהו מבצע. היה ממש זול. בלי ארוחות. כעקרון אמור להיות מלון לא משהו. אבל הוא היה די נחמד והיו שם אפילו דברים שאין הרבה פעמים במלונות של 5 כוכבים כמו מקרר [ממש מקרר, לא מיני בר], כיריים, קומקום, והיו 2 טלוויזיות. בקיצור, היה ממש מגניב. והדבר שהיה הכי חשוב לנו זה שהיה בריכה. ובאמת הקלאב הוטל הוא אחלה מלון, והכל מעוצב עם דברים שקשורים לים, ויש מן מנגינה מגניבה כזאת במעלית.
טוף נסחפתי.

מיקימק

New member
אני הייתי בהרודס

ולא מי יודע מה התלהבתי. הוא כאילו "יוקרתי". אבל בתכל'ס (לדעתי) הוא די מצועצע.

לפרח 75

אל תתלבטי תיסעו ותהנו הרי בעצמך אמרת שאולי לא תיהיה לך הזדמנות נוספת ועוד פנסיון מלא-אל תחשבי פעמיים בכלל ומה את משווה צימר למלון

פרח ...

קודם כל, טוב שיש גם צרות טובות, למרות שאני מבינה שההתלבטות הזאת מיסרת אותך ... הנסיעה לאילת ועוד מהצפון, יכולה להיות די משביזה. תסעו כמה שעות ואז ביום חמישי תגיעו סחוטים מעייפות. מאוד מבינה את בעלך בקטע הזה, ומניחה שגם לך זה עלול להיות קצת מעייף. [אני היום מוכנה לנסוע לאילת רק בטיסה...] וגם בחזרה.. ואחרי זה כעבור שבועיים שוב. חשבתי שאולי אם כבר הייתה לכם נכונות להוציא 1000 ש"ח, בסכום יותר נמוך בטח תוכלו למצוא צימר יותר משודרג או אולי אפילו מלון בצפון לשישי שבת [אלא אם אני לא מעודכנת במחירים...]. נ.ב. איזה תגובות בשרשור הזהיותר אהבת לקרוא? יש לי תחושה שדווקא את אלה ששלחו אותך לאילת פעמיים ... לא? אם אכן, אז כנראה זה מה שאת באמת רוצה, ואז... פשוט... לכי על זה!

למעלה