השמים

ע ניצן

New member
יש לי כרטיס מיותר למחווה מחר.

שורה 5 כיסא 36. מי שרוצה לקנות אותו שישלח לי מסר, תודה.

RoieL

New member
איזה קטע

אני ב- 26/7 באמפי ברעננה בשורה הראשונה

זה לא כזה טוב חח

יתפס לך הצוואר כאילו אם בעמידה אז מעולהה אבל ישיבה זה גיהנום! איזה גוש ב'? אני גוש ב' שורה רביעית

The Walrus

New member
לא לזה התכוונתי, חכם

לא התכוונתי להשוויץ בכרטיס, אלא פשוט אמרתי שזה כמעט אותו מקום שאני ישבתי בו בהופעה הקודמת... שורה 5 כיסא 35.

FunkyMonk

New member
שורות ראשונות זה תמיד חרא

כי לא ניתן לראות הכל בבת אחת.

Anuerysm

New member
אוי ואבוי, שורות ראשונות זה הכי חרא, אתה בטח

צוחק (או לפחות מדבר מחוסר ניסיון
)

hkatsman

New member
זה תלוי אם זה בישיבה או בעמידה.

וכמה הבמה גדוה, ומה המרחק שלה מהקהל.

FunkyMonk

New member
לא, למען האמת, אני לא צוחק

במופע בישיבה שאמור להתנהל על במה גדולה - שורה ראשונה זה חרא. אי אפשר לראות הכל, ומפסידים חלק מההנאה. בהופעות זה שונה כמובן.

עיזרו לציף להחליט לאן לנסוע בחופשה ../images/Emo68.gif

כרגיל, אני לא יודעת להחליט, ועכשיו כבר סוף יולי. חוץ מהקלאב בטורקיה שאחיותיי סוחבות אותי אליו בסוף אוגוסט, תכננתי מזה זמן לנסוע לאנגליה לפגוש שם חברים, ולראות שוב את לונדון, בה לא ביליתי זמן משמעותי מאז 93 (לא נחשיב את נסיעות העבודה המרתוניות אחר כך). אבל גם בא לי לצאת לחיק הטבע, לראות הרים, אגמים, ושטויות כאלו - היינו, ההפך מת"א המיוזעת. אלא שאם אסע בחגים, כבר יהיה קר מדי לסוע לצפון המדינה, וממילא תחבורה זה סיפור באנגליה (הם נוהגים בצד הלא נכון של הכביש, כזכור). אפילו בימים אלו, הם סובלים משטפונות כבדים, גשמים בלי הפסקה, וחפרפרותיי שם מקטרים על כך שמזג האוויר חורפי ו"אין שמש". האלטרנטיבה היא איטליה, הארץ הכי יפה בעולם. שבוע ברומא, נניח, ואח"כ ההרים בצפון. אבל גם שם עונות התיירות העיקריות הן בחורף (סקי) ובקיץ (עכשיו). האתרים בהרים נסגרים, בעיקרון, במהלך ספטמבר, כך שגם אז אכלתי אותה. אלטרנטיבה ג' היא לוותר על ההרים, ולסע לטוסקנה, בה לא הייתי עדיין. אלטרנטיבה ד' היא לנסות לנסות להקדים את הכל לתחילת אוגוסט, אלא שבאוגוסט חם מאוד באיטליה, והיא מלאה בתיירים. זה לא סוף העולם, אמנם, אבל. ואז לדחות את אנגליה לדצמבר, אז ככל הנראה אהיה בארה"ב, ואוכל לעצור בלונדון בדרך חזרה. מה דעתכם?

FunkyMonk

New member
מה עם ספרד?

ברצלונה? לא ביקרתי שם מעודי אבל שמעתי סיפורים :O ומזג האוויר באזור אמור להיות נחמד מאד באזור החגים.

RoieL

New member
באזור הדולמיטים יש אגם

אני אמצא את שמו בערב אבל יש שם פינה שכשישבתי בה והסתכלתי ממנה על האגם והדולמיטים (בעצם אני חושב שזה היה האלפים), הבנתי שזה כנראה המקום הכי יפה בעולם.

זה באמת אחד האזורים היפים בעולם

אבל אני אצטרך כנראה לדחות את זה לשנה הבאה, ולנסוע השנה בחגים לאנגליה.

wommer

New member
אם את נוסעת לאנגליה

תוכלי לעצור באיזור קיימברידג'(אם זה קרוב, אני לא יודע) להגיע לביתו של סיד, ולומר לו שלום, אומנם האיחור, אבל לנסות לסגור מעגל. זה אחד מהחלומות שלי, לסוע לאנגליה, ולבקר באותם מקומות שהכל התחיל מבחינת הפלויד.

למעלה