עיזרו לציף להחליט לאן לנסוע בחופשה ../images/Emo68.gif
כרגיל, אני לא יודעת להחליט, ועכשיו כבר סוף יולי. חוץ מהקלאב בטורקיה שאחיותיי סוחבות אותי אליו בסוף אוגוסט, תכננתי מזה זמן לנסוע לאנגליה לפגוש שם חברים, ולראות שוב את לונדון, בה לא ביליתי זמן משמעותי מאז 93 (לא נחשיב את נסיעות העבודה המרתוניות אחר כך). אבל גם בא לי לצאת לחיק הטבע, לראות הרים, אגמים, ושטויות כאלו - היינו, ההפך מת"א המיוזעת. אלא שאם אסע בחגים, כבר יהיה קר מדי לסוע לצפון המדינה, וממילא תחבורה זה סיפור באנגליה (הם נוהגים בצד הלא נכון של הכביש, כזכור). אפילו בימים אלו, הם סובלים משטפונות כבדים, גשמים בלי הפסקה, וחפרפרותיי שם מקטרים על כך שמזג האוויר חורפי ו"אין שמש". האלטרנטיבה היא איטליה, הארץ הכי יפה בעולם. שבוע ברומא, נניח, ואח"כ ההרים בצפון. אבל גם שם עונות התיירות העיקריות הן בחורף (סקי) ובקיץ (עכשיו). האתרים בהרים נסגרים, בעיקרון, במהלך ספטמבר, כך שגם אז אכלתי אותה. אלטרנטיבה ג' היא לוותר על ההרים, ולסע לטוסקנה, בה לא הייתי עדיין. אלטרנטיבה ד' היא לנסות לנסות להקדים את הכל לתחילת אוגוסט, אלא שבאוגוסט חם מאוד באיטליה, והיא מלאה בתיירים. זה לא סוף העולם, אמנם, אבל. ואז לדחות את אנגליה לדצמבר, אז ככל הנראה אהיה בארה"ב, ואוכל לעצור בלונדון בדרך חזרה. מה דעתכם?