השירים שלי...

ס א ט י ן

New member
../images/Emo32.gifהשירים שלי...

אני יודעת שזה לא קשור לנושא של הפורום, אבל בכל זאת, אני כותבת כאן כבר שנתיים, ויש כאן אנשים שהייתי פונה אליהם לעיצה יותר מכל אדם אחר שאני מכירה:) אז למי שלא יודע- אני זמרת ויוצרת... פתחתי לעצמי עמוד אישי עם השירים שלי ואני אשמח אם תכנסו ותקשיבו ותביעו דעה:).... זה מאד חשוב לי... תודה:)

נועה מתוקה.....

אהבתי מאד את השירים שלך!! את מקסימה ויש משהו בקול שלך שמאד מרגש...... שיהיה לך המון בהצלחה שכל מה שתעשי!!

יפה מאד../images/Emo45.gif ניסית לפנות לרדיו או...

לחברות תקליטים? יופי של עיבודים לשירים. עבודה מיקצועית. בהצלחה!

ס א ט י ן

New member
ניסיתי מזמן

לכמה חברות תקליטים...עם השירים "מישהו מוכר" "ללכת בין השבילים, "הרוח והמים" ו"רק הירח" ודחו אותי.... מאז הקלטתי עוד שניים ואני עומדת להקליט עוד אחד...ואז כנראה אני אנסה עוד פעם... תודה רבה:)

וואו, נועה'לה,סופסוף שומעים אותך../images/Emo70.gif

אין מילים בפי- את שרה נפלא ויש לך דיקציה נפלאה, הלוואי שתהיה לי כזאת דיקציה. אני שמחה שזכיתי להכיר אותך בפורום ושעכשיו סוף סוף ראיתי תמונות שלך ושמעתי אותך שרה- יש לך קול מדהים.

ס א ט י ן

New member
תודה! :)

איזה כיף לקרוא מה שכתבת :) (הדיקציה משיעורי משחק...) אני שמחה שאהבת!!

מדהימה אחת!!!

את שרה מדהים!!!!
ממש ממש אהבתי..........
וסתם משהו : אתמול, ב "עובדה", הייתה כתבה על קרן פלס. .. היא לא הפסיקה להתייאש...גם כשאף אחד לא רצה לשמוע אותה, כשכל הדלתות נטרקו.... לא ידעתי שזה מה שהיה... אני ממש תופסת ממנה ~~~

לא, בעצם...

הכי הכי אהבתי את רק הירח . תקשיבי, ממש אהבתי <וזה לא קורה לעיתים קרובות
> בעצם .. אוף, זה קשה!!!! המילים .. הקול .. הכל כל כך יפה

ס א ט י ן

New member
זה מצחיק

כי כשבניתי את העמוד עם השירים אחותי אמרה לי לשים הכל רק לא את "הרק הירח"...היא לא סובלת את השיר הזה חח...

ס א ט י ן

New member
אני גם ראיתי:)

והאמת שככה זה לרוב... גם השחקנים הכי מצליחים (ניקולד קידמן למשל) הלכו להמון אודישנים לפני שמישהו החליט לתת להם הזדמנות... זה לא מקצוע קל...אבל אסור לוותר.... אסור כי אם זה מה שיש בלב, אז בדיוק כמו שאני לא אוותר על אהבה גדולה ואמיתי בגלל שקצת קשה, גם על זה לא....כי אם לא זה, חלק עצום ממני יעלם...

בר

New member
../images/Emo99.gif

נועה מותק,בהחלט קול מדהים ומרגש בהחלט. אני חובב מוזיקה בעצמי גם ועד לפני כמה שנים ניגנתי בעצמי על גיטרה,עד אשר כמעט קטעתי את האגודל שלי ומאז איבדתי תחושה באגודל והלכה הציפורן הטבעית שלי ולכן פסקתי מלנגן,אבל הגיטרה עוד קיימת בחדרי מחכה ליום שאתחיל ללמוד לנגן שוב והפעם ביד ימין. צריך קצת זמן לעשות את זה וזה משאב שחסר לי כרגע. אני מאמין שאת תצליחי ותגיעי לתהילה,יש לך את זה בדם
המילים,הלחנים בהחלט מתאימים זה לזה ויש לך קול מדהים באמת. קיבלת אצלי דוז פואה
על השיר "ללכת בין השבילים"...המילים שם...יש בהן משהו שמדבר גם אליי. למרות שהתלבטתי המון בין "אתה" - "הרוח והמים" ו"ללכת בין השבילים",בסוף נבחרת בשיר שמדבר אליי.
עלי והצליחי

ס א ט י ן

New member
תודה:))

אני גם לומדת לנגן עכשיו על פסנתר...על גיטרה אני גם יודעת קצת... אני רוצה כבר להגיע למצב שאני פשוט אשב ליד הפסנתר ואנגן שני דברים שונים בשתי הידיים בלי בעיות...אבל אני יודעת שזה יקח הרבה זמן:) אבל לא מתייאשת כי אני יודעת שעוד שנתיים אם אני אפסיק אני עוד יותר אתבאס:) ושוב- תודה:)

בר

New member
האמת שאני מת ללמוד נגינה על סקסופון

אני פשוט אוהב את הנגינה של הכלי הזה,את המוזיקה היוצאת ממנו. אני יכול לשמוע סקסופון ללא הרף... הבטחתי לעצמי שיום יבוא ואני אנגן על סקסופון...הכל תלוי בכמה זמן אני אהיה פנסיונר

וואו!!

אני קוראת כאן מדי פעם אך לא פעילה במיוחד.. אבל- זה שווה תגובה.. נועה, מדהים מדהים מדהים. עלי והצליחי

למעלה