השבוע

THC MaN

New member
The great gig in the sky

תשמעו אותו שנייה.. האם קיים משהו חזק יותר מהקטע הזה?!

Inis mor

New member
אה...לא?

אבל זה לא בדיוק "אוף"! מצטרפת לאיחולי ההצלחה לכל מי שפניו לבגרות באנגלית. תאמינו לי-אם זה כמו שאני זוכרת את זה, הלווי וכל הבגרויות היו כמו האנגלית. אבל אולי זה רק אני. :)

FuryUri

New member
איחרת את המועד :p

לפי מה שהבנתי הבחינות היו בצהריים >< וד"א: אני לא יודע מה גילך... אבל אם עשית את הבגרות לפני כמה שנים טובות... אז הבגרות נהייתה הרבה הרבה הרבה הרבה יותר קלה... אין קלוזים אין כלום... רק Unseen וחיבור/חיבור אחר/קטע מוקלט שאחריו שאלות (תלוי בשאלון)... מה שנהיה הרבה יותר קל... מצד שני... כל שאלה שווה הרבה נקודות. איבדתי בשאלון שעשיתי 8 נקודות כי לא קראתי שתי מילים >< פשוט דילגתי עליהם כשקראתי (אין לי מושג למה >< זה פשוט קרה )מה שהוריד לי את הציון ל 92 :<

Inis mor

New member
אני בת 22...

את הבגרות עברנו לפני 5 שנים! היו כל הדברים שציינת למעלה-גם קלוזים, גם אנסין, קטע מוקלט, מבחן בע"פ וגם יצירה ספרותית מעצבנת בשם-All my sons ובגלל שהייתי בדוברי אנגלית אז היתה גם עבודה הגשה על ספר שבחרנו לקרוא: בחרתי את 1984-אותו קראתי בעברית 3 שנים קודם לבגרות! :). אולי הקושי עלה באמת. ו92-זה אחלה ציון!!!!! אני קיבלתי אותו!!!!!!!

All My Sons

עוד מלמדים את זה? איזה חסרי מקוריות. חוץ מזה שהם מוציאים את המיץ מכל יצירה ספרותית שמלמדים (גם בספרות עברית) הם גם לא חושבים לחדש משהו אחרי XX שנים שזה חומר לבגרות?

avki

New member
זה לא תמיד ככה.

את 'תהילה' למשל מנתחים בצורה פשוט מחפירה ויבשה לחלוטין. את התפסן לעומת זאת מנתחים בצורה ראויה בהחלט (למרות שתלוי מי המורה וזה).

FuryUri

New member
לא הבנת אותי...

אמרתי שהרמה של הבגרות לא עלתה... להיפך... ירדה פלאי פלאים. הבגרות היום דורשת ידע בסיסי נורא באנגלית. פשוט בושה איך שהפכו את כל הבגרויות לבדיחה אחת גדולה... כל השיטה החדשה של החלוקה לשלושה טפסים בכלל שטותית. מתמ' הפך לשטות, אנגלית גם שטות. אני כמובן לא מתלונן :> אבל אחר-כך מתפלאים למה המדינה שלנו נראית ככה... מערכת החינוך פשוט שטותית. רק מי שיש לו ידע מהבית/עצמו יצליח. אין שום סיכוי שמישהו שהמקום היחידי שהוא "לומד" בו יצליח בחייו. לא לומדים בבתי הספר-סתם יושבים ולא עושים כלום. בזבוז מוחלט.

Ivory Flower

New member
ממש לא אהבתי את all my sons..

הכינוי שלו היה הסיפור עם העץ. ואצלנו כולם צריכים לעשות עבודה של מילים של שיר כלשהו (כדי להציג לבוחנת בבגרות בע"פ), וגם עבודת ספרות על שני שירים ושני סיפורים. ויש באמצע את הבוק ריפורטים (5 ספרים או 2 ספרים של יותר מ-200 עמודים ועוד ספר).

THC MaN

New member
האם ניתן להשיג בחנויות

את הפסקול של ההופעה בפומפיי? יש לי את הדיוידי אך הייתי מעוניין לשמוע את השירים במערכת סטריאו. תודה.

לא, זה לא יצא מעולם בדיסק אודיו

כמו כן, אתה מוזמן להתחיל שרשורים חדשים; אין צורך להעלות הודעות הנוגעות לפינק פלויד, בשרשור .OFF

flowerboy69

New member
אז למה שלא

תחבר את הדיוידי למערכת?אין הבדל בין לשמוע דיוידי במערכת או דיסק רגיל!

אלבום חדש לגיטריסט שלמה מזרחי

בשעה טובה הוציא שלמה מזרחי אלבום חדש - "Fenderica 1". האלבום כולל שירים וקטעים אינסטרומנטלים נדירים מהשנים 1975-1982 שחלקם הוקלטו במהלך שהותו של מזרחי בהולנד וחלקם מעולם לא יצאו לאור. אלבום זה הוא ראשון בסדרה של אלבומי "Fenderica" בת ארבעה חלקים. מומלץ בחום לכל חובבי הרוק'נ'רול, הבלוז, הפסיכדליה והמוסיקה בכלל!!! את האלבום ניתן להשיג בחנויות המוסיקה: "האוזן השלישית" - רח' קינג ג'ורג' 48 ת"א - טל': 036215215. "קצת אחרת" (מפיצים) - רח' דיזנגוף 93 ת"א - טל': 035277562. "דיסק סנטר" - דיזנגוף סנטר ת"א. ובכל חנויות המוסיקה בכל רחבי הארץ! טל' ההפקה: 0507473106. במוצ"ש 28.1.06 יתקיים מופע ההשקה של האלבום בהייניקן הבימה קלאב ת"א עם אירוח מיוחד של ברי סחרוף וברק גרוסברג. פרטים נוספים בהמשך... כל הפרטים באתר: www.shlomomizrachi.com

nivak

New member
6=4+2 - להקת אגרול חוזרת להופיע!

אחרי הפוגה של שנה בהופעות להקת אגרול חוזרת להופיע. ההופעה תתקיים בבארבי ת"א בשעה 21:30 בתאריך 4.2.06 - יום שבת.

Paper Cuts

New member
יש פה אנשים שיהיו מעוניינים בקומונת

ניין בלאק אלפס[nine black alps]?

למעלה