השבוע

החומה - מצגת אורקולית בחיפה!

יום ה', 22.4, בשעה 20:30, כניסה: 20/25 ₪ ------------------------------------------------ "פינק פלויד- החומה" מה באמת מסתתר מאחורי החומה של להקת ה"פינק פלויד"? ערב מולטימדיה מרשים להיכרות מעמיקה עם היצירה והצעת פרשנות חדשה, מקורית ומפתיעה למסר של היצירה. עם: חנוך כליל-החורש חוקר הלהקה ושיריה מרתף10, רח' ירושלים 23, הדר, חיפה

edlessme

New member
לא..

היא כבר איתי.. רק אני צריך להוריד מהגב שלי את פמלה אנדרסון וכמה כוכבות סרטי מבוגרים...

edlessme

New member
|סמיילי מגרד בפדחת| המממ.. כמו שאמר

פעם אדם חכם.. (סתם.. לא כל כך..סוחר סמים עבד עליו וגרם לו להודות שהוא היה מוכן לשכב עם כיבשה ליד פעילות למען שיחרור בעליי חיים..) "WHAT IS YOUR DAMAGE LITTEL BOY???!?"

itaikuskus

New member
ועה ועה מה עשית ממנו סוחר סמים

למרות שהוא סוחר סמים...בקטנה אבל

דברו על זה בטלוויזיה! ../images/Emo25.gif

YTV ותפוז אנשים יוצאים ברצועת שידור טלוויזיונית חדשנית ומלהיבה אשר במהלכה יופיעו גולשי תפוז שייבחרו ממש כאן! אם אחד מהנושאים הבאים מתאים לכם, ליחצו על הקישור שבסוף ההודעה וספרו לנו קצת על עצמכם. מי רוצה להיות אבא של אביב גפן? בגיל 30 הבין אביב גפן שהדמויות הסמכותיות בחייו פישלו. לתוכנית החדשה של אביב בערוץ YTV ובשיתוף תפוז אנשים דרושים מחליפי מקום לאביו של אביב. האם אביב גפן יבחר אותך בשידור חי? המריבות שלכם, השלום עלינו היא גנבה לך את הבחור? הוא רימה אותך בטופס הלוטו המשותף? האם יש מישהו שבחיים, אבל בחיים לא היית נכנס איתו למיטה? פיראס חורי ידאג שבסוף התוכנית תהיו חברים טובים. מיטת השלום: קשה לכם לצאת מהמיטה??? לתוכנית שלום חדשה בערוץ YTV דרושים זוגות שיישארו במיטה למען השלום. ג'ון לנון ויוקו אונו נשארו במיטה במשך שבוע למען שלום עולמי. אנחנו נשכן אתכם בבית מלון, נדאג לכם לאוכל, לבידור ולאנשים חשובים שיבואו לבקר. אבל כמה זמן תצליחו להישאר? אומרים שכל אחד מכור למשהו לתוכנית חדשה בערוץ YTV דרושים צעירים שלא יכולים בלי......אם אתם מכורים לסקס, אוכל, קניות, חומרים מסוכנים, פרפקציוניזם או כל דבר אחר – ליאור דיין, הגומל המדופלם של YTV כבר יטפל בכם. מתאים לכם? עכשיו, שאתם כבר מכירים אותנו, ליחצו כאן וספרו לנו קצת על עצמכם ואולי תופיעו בטלוויזיה!

HelterSkelter1

New member
רימאסטרים: שוב ../images/Emo35.gif../images/Emo88.gif

לא ענו לי, אז אני מניח שסתם לא שמתם לב
הנה זה שוב: לאחרונה שמתי לב (באיחור) שיצאו רימאסטרים חדשים (מ-2000\2001) לאלבומי פינק פלויד. הדבר המוזר הוא, שמלבד הרימאסטר לדארק סייד (וגם "החתול הסופי"), לא נתקלתי באף חנות באף אחד מהרימאטסרים החדשים, אלא רק אלו מ1994. שאלתי: האם באמת יש רימאסטרים חדשים או רק הדפסה חדשה? אם כן עשו רימאסטרים: האם יש שיפור משמעותי באיכות הסאונד? איפה ניתן למצוא אותם? תודה

weird dust

New member
לא יצא שום דבר חדש

חוץ מהדארק סייד אוף דה מוון (The Dark Side of the Moon [SACD]) בשנת 2003 ליפני זה יצא ב95 Pulse [live]

idobarnea

New member
אני באמת לא רוצה להעליב

אבל.... החתול הסופי? מי האידיוט שרשם את זה? החתול הסופי? אכן, מסמך אנושי מזעזע!!! רק שתדע: זה לא חתול (cat), אלא מעיין המערכה האחרונה, או משהו בסגנון.

למעלה