השבוע

אישית, אני בעד לקרוא לאלבום

"החתיך הסופי".
או, כמו שאומרים בסווהילית: "החתיך האולטימטיבי".

HelterSkelter1

New member
נסלח לכם ../images/Emo13.gif האמת שזאת לא

המצאה שלי. מישהו פעם כתב את זה בתפוז, אני לא זוכר מי ובאיזה פורום.

הייתי עושה קצת סדר בדברים

אם הייתי מבינה במערך חברות התקליטים שמוציאות אלבומים של הפלויד - ואני לא. זהו מערך סבוך לחלוטין, המחולק לאזורים שונים בעולם, שבכל אחד מהם יש לחברה אחרת זכויות באלבומי הפלויד. לעיתים, יותר מחברה אחת. כך, למשל, בארצנו הקטנטונת, שבה הפלויד מיוצגים ע"י שתי חברות תקליטים, שכל אחת אחראית לחלק אחר של אלבומי הלהקה. לכל אחת מהחברות שלה זכויות באלבומי הפלויד, יש מדיניות שונה של רימאסטרים וכו'. כך, למשל, הרימאסטר החדש של TFC יצא באנגליה ואירופה בתאריך שונה מארה"ב, בעוד ביפן הרימאסטר יצא בפורמט שונה מהמקומות האחרים (מיני-CD או משהו כזה). המלצתי היא לחפש את האתרים שבהם דיסקוגרפיה מקיפה של אלבומי הלהקה, עם כל הרימאסטרים מכל העולם, ותאריכים בהם יצאו. מן הסתם, לארץ הגיע רק חלק קטן מהנ"ל, ואוהדים המעוניינים באוסף שלם של כל הרימאסטרים וההדפסות השונות, לסוגיהם, יצטרכו לנדוד לחנויות מקוונות מעבר לים ומקורות בדומה לזה, ע"מ להשלים את האוסף שלהם.

טיול לירושלים

היום נסעתי במסגרת ביצפר לירושלים, לטיול שכלל ביקור בהר הרצל (יד ושם וחלק מהקברים הצבאיים) ובסוף נגיעה חטופה בכותל המערבי. לא שאני אדם דתי במיוחד, ואני לא ממש מאמין בפתקים האלה, אבל אם פינק פלויד יגיעו לישראל בזמן הקרוב תדעו למה
.

pink floydror

New member
../images/Emo32.gifביקורת על הדאב סייד בשרת

לכל אלו החדשים או לא שעדיין לא יודעים, הדאב סייד הוא גירסאת רגאיי לאלבום dark side of the moon

MellowShip

New member
רוק עצמאות?..מישהו?

מישהו מפה הולך להגיע?...אני יודע שהשנה יהיה קצת פחות טוב.. אבל הלהקה שלי תופיע ורציתי שתשמעו אותנו ותגיבו וביעו את דעתכם הכנה על החומר. לונה פאנק זה לא פאנק אל תדאגו..רוק ישראלי קליט וחביב מאוד.. נ.ב. ההקלטות לפני שנה וחצי ככה שמאז השתפרנו המון ואנחנו נשמעים הרבה יותר טוב.. תודה!! :)

The Orange One

New member
../images/Emo32.gifפורום מוזיקה אתנית נפתח../images/Emo70.gif

פורום מוזיקה אתנית
,פורום חדש ב
, מספר 997 בממיר התפוזוני שלכם, מיועד לשיחות, דעות, דיונים וכל מה שתרצו שקשור למוזיקה עממית
, מקורית
, ייחודית
, אתנית
ברחבי העולם...היריעה רחבה מספור... והפורום מחכה רק לכם
מקווה לראות אתכם בפורום, מדברים ונהנים
בברכה,
ומחכה לכולם עם
ו-
/
/
. מתנצל על ההפרעה, The Orange One. פורום מוזיקה אתנית, מספר 997

idobarnea

New member
עזרה

מישהו מכיר אתר אינטרנט או יודע בעצמו על רשימת האלבומים הנמכרים ביותר בהיסטוריה, שבקשה יעזור לי!! זה מאוד מאוד חשוב. תודה מראש.

weird dust

New member
בזממנו ראיתי דיון בפורום

לא זוכר איזה פורום לפי דעתי זה היה באגדות רוק אם תגיד לי איזה דיסק אתה מחפש אני יוכל לנסות לראות בכל מיני מקומות כמה הוא מכר אני זוכר שדיסק של מייקל ג'קסון הוא זה שעומד במקום הראשון

למעלה