הרשו לי בבקשה...

טוב, בקשר עליו

הוא בן אדם משוגע ביותר...אין לי שום עניין בלרדת עליו מבחינה מוסיקלית, והוא באמת גאון מוסיקלי, אני רק אומר שהוא בנ-אדם דפוק!!!! פסיכי על כל השכל! צריך לעשים אותו בבית משוגעים! שירשום שם מוסיקה! וחני, פליז תמחקי את העץ הזה...

aMJel 4 ever

New member
צר לי עליכם, אחי היקרים.

אם הייתם נכנסים לקישור השני והייתם קוראים באתר על הנפלא באדם הייתם מדברים אחרת. אל תטרחו להחזיר תשובה כי אני לא אכנס לכאן.

Im The Sun

New member
ברור שתכנס...

כי זה פורום אנג'לינה וביננו, מי לא נכנס לפורום אנג'לינה ג'ולי פחות מפעמיים ביום?

אני אישית חושבת שהוא אמן ממש טוב

והוכיח את עצמו מוזיקלית וגם בתור בנאדם.. היו הרבה דעות שונות לגביו אבל נראה לי שבסך הכל הוא בסדר בקשר לכל הסיפורים שהיו עליו.. לא ידעת למה להאמין

Im The Sun

New member
ניצלו"ש

מי ביקש ממני את התקציר של מכושפות 502 שבוע שעבר? מישהו מהפורום ביקש ממני בצ'אט ואני לא זוכר מי.. בכל מקרה: הנה סיכום הפרק - לאלה שלא ראו... שם הפרק (בעברית): זנב מכשפה - חלק ב' שם הפרק (באנגלית): A Witch's Tail, part 2 תקציר: ליאו, פייפר ופייג' מנסים לאתר את פיבי במטרה להחזיר אותה להיות בת אדם בחזרה. פייפר המודאגת מחליטה לכשף את עצמה עם כישוף נגד פחדים. קול מנסה לשכנע את כולם שהוא טוב ודווקא כשהוא מחליט לוותר על פיבי, פייג' מבינה שפיבי עדיין אוהבת אותו ועוצרת אותו בדיוק לפני שהוא הולך. פייג' עושה כישוף כדי להוכיח לקול שפיבי עדיין אוהבת אותו. שד המיים רודף אחרי פיבי כדי להשיג את חיי האל-מוות שלה והוא חוטף את פיפר כדי למשוך אותה אליו. פייג' וליאו באים לחלץ את שתי האחיות ופייפר משתחררת מפחדיה לאחר שהיא רואה את אימא שעוזרת לה להבין למה היא באמת מפחדת. קול מדבר עם פיבי ומסביר לה שרק אם היא תסתכל פנימה היא תגלה איך היא מרגישה כלפיו ואם היא באמת רוצה לחיות חיי נצח כבתולת ים. פיבי מתסתכלת פנימה, מבינה שהיא באמת אוהבת את קול והופכת חזהר לבת אנוש. פיבי מודיעה לקול שזה נגמר ביניהם ולאחר מכן חותמת על הסכם הגירושים

Im The Sun

New member
אז...

תורידי את הפרק זה בדיוק שעתיים... פרק מדהים, שווה להוריד. תראו איזה מכוערת אליסה עכשיו...

¥EleVatioN¥

New member
אני אוריד באמת../images/Emo129.gif

והיא לא כזאת מכוערת יש בזה משו נחמד כזה
אני אוהבת את הולי מרי קומבס הזאת פייפר

למעלה