הצעה.

McBlack

New member
../images/Emo32.gifהצעה.

בגלל שאני משתתפת ברוב האופטופיקים, אני מציעה שפשוט נעשה ליעלי חיים קלים ואני אשתמש בקומונה שלי (רק תנו לי למחוק כמה הודעות משם, לפני...חחח טל... שששש...!) בשביל לעשות אותו הקומונה שלנו. קומונה סגורה, יש כזאת בפורום ביטלס
מי שבעד להעביד אותי היום כשאניחזור מבצפר, שיעשה
. מי שלא, חבל. ואגב, אני מרשה לכם להיות מרושעים. המתכונת בכימיה נדחתה לי ליום שישי במקום!

אני בעד. ../images/Emo45.gif

פאק יותר מידי אוף טופיק בזמן האחרון ואני לוקחת על עצמי חלק מהאשמה.
לא יודעת מה נסגר איתי אני מנסה להפסיק כל הזמן אבל השיחות נמשכות ונמשכות...

scudnick

New member
לא, זה פשוט יהיה טרחה מיותרת.

עדיף פשוט לשרשר ל
למי יש כוח להתחיל לקרוא גם בקומונה וגם בפורום? בסופו של דבר כל אחד יבחר להשתקע או בקומונה או בפורום והפורום יתפצל.

McBlack

New member
זאת לא טרחה עבורי. יש לי כבר קומונה

מוכנה. רק צריך למחוק שם כמה הודעות, לא ביגי. ואני חייבת להגיד, שפשוט רוב השירשורים בפורום שקשורים לפאוור מסתיימים ב
ובקשר לאתר, רציתי לדעת... אתם מתכוונים לעשות גם פורום? או להמשיך את הפעילות הפורומית פה?

scudnick

New member
להמשיך את הפעילות פה, כמובן!

ולא דיברתי על הטרחה שלך - דיברתי על הטרחה של אחרים, שאולי אין להם כוח עכשיו להתחיל לגלוש גם בפורום וגם בקומונה על אותו נושא, ובסופו של דבר יפרשו לאחד מהם.

Blade Of Fire

New member
הארי פוטר החברתי

הוא הדוגמא הכי גרועה להביא לכאן... הפורום הוקם בגלל שהיה פיצול וחברי פורום רבים רצו לעזוב אותו.. אין קשר בין פורום הספר והסרט לבין החברתי חוץ אולי מכמה יחידי סגולה...

הו וול. ../images/Emo3.gif

חשבתי שאמרת אז שזה בגלל שהיה שם כל הזמן הופטופיק וששם הם יכולים לדבר סתם. דאמט אני חייבת לקנות גלולות זיכרון בשוק השחור, אני כל כך סנילית!

DanieLushka

New member
../images/Emo45.gif אני חושבת כמו ניר

זה סתם יפצל את הפורום, וחבל\: כי בתכלס לי אין כוח להתחיל לקרוא גם פה וגם בקומונה

NiKi†a

New member
מסכימה.

זה סתם מיותר. חוץ מזה שהודעות
הרבה פעמים תורמות לפורום ומחיות אותו בזמנים קשים
מה שגם אין לי כח להכנס גם לקומונה כל הזמן |עצלנית|

McBlack

New member
טוב, אל תהרגו את השליחה.

רק רציתי להקל על יעל עם האופטופיקים

../images/Emo24.gif

That's OK, I can handle it - כאמור, זה מגבש ומפעיל את הפורום, ודומה שתקופת ריבוי ה-
הסתיימה - וכל עוד יש עמוד לפחות שרשור אחד ענייני, אני אסתדר.

למעלה