|הצילו|

noosh

New member
הספיישלים שלהם די טובים

כל שבוע במוצ"ש בין חצות ל-2 יש להם ספיישל על אמן אחר, לרוב כי הוא הוציא אלבום או קם לתחיה או משהו. בכל מקרה, אם זה על אמן שווה (נגיד, היה על ניק דרייק וג'וני מיטשל ופיג'יי ורג'ינה ועכשיו על אריק איינשטיין וכו') אז זה ממש מגניב. והיה מתישהו את הספיישל על הכבש הששה-עשר, עם משתתפי הכבש הששה עשר לייב באולפן, והוא היה כלכך מדהים שהם שידרו אותו למחרת בשידור חוזר. הוא באמת היה מדהים.

Sunflower Fairy

New member
אני זוכרת!../images/Emo204.gif

חברה שלי התקשרה אליי קצת לפני שזה נגמר להגיד לי ולא הספקתי.
ואז גם בפעם השניה לא הייתי בבית ופספסתי הכל.

S m e l l y Cat

New member
אם את רוצה אני יכולה לשלוח לך.

חח תראו יום ראשון שלי בפורום ואני כזו נדיבה....

S m e l l y Cat

New member
יש לי אותו מוקלט!11 את הכבש הששה עשר.

"תגובות של ילדיייים...." היה מדהים ממש.

Sunflower Fairy

New member
מוקלט על מה?../images/Emo204.gif

אם זה MP3 בבקשה בבקשה בבקשה *מתחננת עד עמקי נשמתי* תשלחי לי אותו.

shiray

New member
הו לא, תקשיבי לו!

אוף, אני מחפשת דרך מקורית לשלב בהודעה שלי את ה$^W#$% שפרצו לי לאוטו וגנבו לי את הרדיו-דיסק עם FTCH בפנים, אבל זה לא משתלב משהו (חשבתי על "את הבנאדם הראשון, סליחה- השני, שיש לו FTCH ולא יודע מה לעשות איתו" אבל זה רגשי מדי ופרשס מצידי, ואני לא רעות...) ולא יודעת איך איתך, אבל כשאני מתחילה לשמוע דיסק של טורי, גם אם הוא קשה ומבאס את החיים, עדיין ההתאהבות בדיסק והסגידה גוברת על הבאסה. רק אחרי תקופה השירים באמת נקלטים. מה גם שלא יודעת, אולי בגלל שזה אלבום הפלות, אז הבאסה טיפה יותר רחוקה, נגיד מBFP. לא שזה לא אלבום מבאס לאללה, אבל איכשהו הוא יותר גורם לי לסגידה מלחתוך.

shiray

New member
../images/Emo140.gifהתגעגעתי גם

עכשיו אבל אני כנראה אהיה פה הרבה יחסית... נהייתי חונכת וישר מפילים עליי קורס, מה שאומר שעד ה18.2, אני כמעט כל הזמן אעבוד מהבוקר עד הערב, אבל לפחות בערב אהיה פנויה ועייפה בבית... לפחות אני אקבל משכורת וקצת על לבדוק מבחנים ולצחוק על בודקים

Gremshnit

New member
מה פתאום, אסור להיפתר מפטקה!

ואף פעם לא יזיק להשאיר אותו בבית. בכלל, יש שם שירים כל כך יפים, מבין הכי יפים של טורי...Hotel, Spark, Black Dove... אין, פשוט יפהפה. והשילוב בין רוק/פסנתר/אלקטרוניקה/ג'אז זה משהו נדיר וחד-פעמי לאלבום הזה. העיקר כולם מהללים את OK קומפיוטר, אבל טורי הייתה שם הרבה לפני, ובלי חלטורות!
(טוב, נו, אבל אוקיי קומפיוטר באמת יפה
) פטקה הוא בהחלט לא אלבום קל לעיכול. נראה לי הוא האלבום שהיה לי הכי קשה לעכל, אם לא מחשיבים את ילדות קטנות מוזרות, ותאמיני לי- זה שווה את זה! יש באלבום הזה כל כך הרבה גוונים וצבעים שלא שמעתי בשום מקום אחר, שמספיק להסתכל על העטיפה ולעלעל בחוברת כדי להבין שיש כאן משהו מיוחד. ואם זה לא עושה עליך רושם, יש כאן פשוט מנגינות יפות (ביי דה וודס ביי דה וודס ביי דה וואואואודס..). ואחרי זה טורי פצחה במסע הופעות 100לף. וכן, סקארלט זה ה-אלבום. נראה לי לא חרשתי על אלבום כמו שחרשתי על סקארלט. אולי יהיו אנשים שלא יסכימו איתי, אבל לדעתי סקארלט הוא האלבום הכי טוב של טורי

S m e l l y Cat

New member
שלום שמעתי שמקבלים פה פליטי רג'ינה....

וגם טורי איימוס היא על הכיף כיפאק חח סתם אני אוהבת אותה בזמן האחרון התמכרתי לאממ ספארק. וקרבון. ואני מנסה ככה להתאהב בשני האלבומים מהם לקוחים השירים הנל ונראה מה יהיה סבבה??

noosh

New member
וולקאם!

להתאהב ב-FTCH ובסקארלט במקביל נראה לי קצת קשה
. תתחילי מ-LE. הכי טוב.

חח אני עם נועה כשחושבים על זה ו-

שמעת את under the pink? כי אם את מכירה את LE ואותו לא, אז זה הזמן
משם לboys for pele ואז יחכה לך הדיסק של ספארק - מבטיחה לך שהוא לא יאבד מהטראומתיות שלו אם תחכי

S m e l l y Cat

New member
שיו ברור ששמעתי תנו לי קצת קרדיט..;[

וממ סקארלטס ווק כלכך יפה..וכייפי כזה .

למעלה