הצילו!!!

ענתי 10

New member
../images/Emo32.gif הצילו!!! ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

אתם מכירים אולי תרופת סבתא או משהו נגד גזים? אני מתה מבושה מזה שאני מעלה את הנושא כאן, אבל אני כבר לא יודעת מה לעשות עם עצמי

g u r a

New member
לא תרופת סבתא

אלא --כדורי פחם-- רוצי לסופרפארם,ותקני.אין צורך במרשם רופא. לוקחים אחד..ועוד אחד.עד שמרגישים הקלה.השתמשתי ומשתמשת בהם די הרבה..אני סובלת מקיבה עצבנית,ורק זה מקל! וחוץ מזה- בשביל מה אנחנו פה?
(מזל שזו הבעיה..
)

ענתי 10

New member
וואלה, כדורי פחם! איך לא עליתי על

זה קודם? זוכרת סבתא שלי הייתה נותנת לי ברוסיה כשהייתי ילדה. זה היה עושה לי קקי שחור
עכשיו כבר אין סיכוי שאני אצא, אבל מחר אני טסה לשם על הבוקר. תודה

g u r a

New member
ערב טוב מייבי.

איך היה לכם הטיול היום? חויות? תמונות?

maybesure

New member
לילה רגוע

היי יעל וכולן, אלו שאולי ימצאו את התגובה רק בבוקר: את חוויות הטיול שירשרתי להודעות הבוקר טוב, כולל קישורים לאתרי אינטרנט רלוונטיים. תמונות אולי מחר.................הלילה נגמר לי הריכוז ויש עריכה לעשות לתמונות-אפילו שלא צילמתי המון. לפעמים כייף יום טיול בלי גברים! (הבן שלי נחשב עוד ילדון). הרבה פחות מלחיץ, הרבה יותר צחוקים ואוירה של חופששששששששששששששש היה נפלא!

g u r a

New member
אני לא מעיזה

לצאת לטיול כזה בלעדיו. אולי כי הגורון כל כך קטן עדיין.(שנה ו-4)והגורים יודעים רק לריב ולהתווכח.וקצת קשה ומסוכן לנהוג ולנסות להשתלט על שלושתם. אצלי יותר רגוע איתו.הוא נוהג -ואני האמא,הגננת,המטפלת,המרגיעה,המאכילה...
שמחה לשמוע שנהניתם והיה כיף,גם מזג האויר היה נפלא היום.

maybesure

New member
../images/Emo73.gif

היי ! גם אני הייתי פעם ככה. אני עדיין לא ממש מטיילת באזורים שאני לגמרי לא מכירה. מפות אני בכלל מנווטת הפוך, ויש לי נטיה ללכת לאיבוד בקלות. אבל באזורים שכבר טיילתי בהם והדרך פחות או יותר מוכרת-לא אכפת לי ללכת לאיבוד קצת.. וטבעי לחלוטין שכשהילדים גורים ממש רכים אז עדיף להיות מרוכזת רק בטיפול בהם! אצלי הם כבר בוגרים ולא רבים בכלל, אין בכיות או תובענויות מיוחדות במהלך הנסיעה, כך שהם בעצם אפילו יכולים לעזור (הקראת שלטי כיוון, הקראת ישובים שצריך לעבור במפה וכו') מתכננת כבר את הטיול הבא

היי ענתי, מה הבעיה?

סליחה שאני כותבת את זה ככה...אבל... סבבא תוציאי בכיף, זה משחרר אז תעשי את זה בשירותים, או כשאת לבד בחדר למה כדורים? תרגישי חופשי לנו, הריח בטוח לא יפריע.... אבל אם זה ימשיך עד המפגש, אז יום לפני המפגש את חייבת לקפוס לסופר פארם לקנות משהו.... תשמעי לעשות את זה בעזריאלי....קצת לא נעים דרך אגב, אולי זה תופעת התרגשות או לחץ מהמבחן? תרגישי חופשי ממי באדי

polegra

New member
קימל ואנסון....ויש גם תמציות תה

לילדים כמו תה קר על בסיס קימל ואנסון זה מרגיעעעע יש המון דברים טבעיים ...רק לגשת לבית מרקחת ולבחור טלי

eרון

New member
היי ענתי

את עדיין מפליצה? רק עכשיו קראתי אין לי עוד פתרונות מעבר למה שקיבלת, וכמו שבאדי אומרת עם את לבד אז יאלה שחררי

ענתי, מיד ללמוד.......אני כועסת

אני מחכה לראות מתי תשבי ללמוד למבחן כל הזמן את בפורום עדיף שהיית הולכת לעבודה מיד לשבת ללמוד.....שמעת אותי ?!?!?!?!?!?

ענתי 10

New member
מהבוקר עברתי כבר על 2 נושאים

עכשיו אני עושה הפסקה עד 11 ואלך להסתער על נושא נוסף - ארוך יותר. מה אני אגיד - פשוט אין לי כוח. בכל זאת - חופש. אז אני לוקחת את זה לאט לאט
לומדת קצת - ונותנת לחומר לשקוע

כנסי לבית מרקחת טבעי../images/Emo121.gif../images/Emo115.gif

וכמדומני שאת גרה ברשל"צ..אז יש בנחשול 30 ..בתוך הפסג.. ויש גם בנגבה בשכונת נאות אשלים..בטוח שיציעו לך משהו להקלה הכל עובר ברוח..ומתפוגג לו..יאללה טפלי בעצמך..ולא תתביישי.. במילא אנחנו לא מריחים מכאן.. מקווה שעזרתי לך ענתי.. מחזיר.. בפרץ של טבעונות..

למעלה