זאת בריכה פרטית...דודים שלי לא רצו לפתוח אותה [כבר 4 עונות שלא פתחנו אותה] אבל הצלחנו לשכנע אותם וזה רק אם אנחנו מנקים הכל..זה לקרצף משבצת משבצת..שלא לדבר על כל העבודה לפני זה...:$
אני, בת דודה שלי ושני שני בני דודים עשינו את כל ההכנות והיום היינו איזה 7 שעות קירצפנו הכללללללל...אבל כנראה שממלאים אותה או היום או בימים הקרובים אז זה שווה את זה...
הבעיה היא שאני אעבוד החופש [אני מקווה] אז אני לא אוכל לרבוץ שם כל הזמן...טוב חפיף אבל יהיו מסיבות [אהמ..מסיבות..אהמ..מזמינים חברים ופשוט רובצים כל היום/לילה במים ובשמש...] אז יהיה לי סבבה החופש
כל היום הייתי בשמש ניקיתי כמו עובד זר [אני לא גזענית מה] והשתזפתי... אני לבנה בדרך כלל ולא הספקתי להשתזף כלכך החופש אז השיזוף שלי לא שווה על כל הגוף...רואים את הסימנים של החולצה שלבשתי על הגה
שזה מסוכן להשתזף בשמש... אם את רוצה להשתזף אז יש כל מיני תכשירים שאת מורחת וגורמים לשיזוף טבעי(טוב לא טבעי טבעי אבל לפחות לא מסוכן) אבל זה בהחלט כייף! במה את עובדת?או תעבדי בקיץ?
אני עושה שם יותר ממה שחלק מהגננות עושות...שנה שעברה עבדתי ממש משרה מלאה:ראשון עד חמישי מ8 עד 4 וחצי רבע ל5 ויום שישי מ8 עד אחת וחצי...לא נשמתי כבר כי אין זמן לשבת בכלל או לנוח לשניה...זאת ממש עבודה קשה..