הצילווווווווו!!!!!!!:$

רובע

New member
../images/Emo32.gifהצילווווווווו!!!!!!!:$

זה הולך להיות סופ"ש ארווווך.....
ישר אחרי ארוחת ערב התחלתי לנקות ומחר [שבת!!!] אני צריכה לקום ב6 בבוקר כדי להמשיך לנקותתתתת.....לאאאאאאאאאאא!!!!! אמאאאאא לאאאאא רוצהההההה!!!!!!

אני אעזור לך../images/Emo3.gif

אולי לא פיזית אבל נפשית...
... למה את צריכה לנקות בכלל
מה פיספסתי

רובע

New member
אני מנקה את הבריכה שלנו כי השנה

פותחים אותה....|ייייישששש|
אז אני אצל דודה שלי עכשיו וזה לא כיף

מז"א../images/Emo35.gif

אין מישהו אחר שינקה אותה במקומך
ומה את צריכה לנקות
מבפנים
זאת בריכה פרטית
או ציבורית
לא הבנתי כלום

רובע

New member
חחחחח

זאת בריכה פרטית...דודים שלי לא רצו לפתוח אותה [כבר 4 עונות שלא פתחנו אותה] אבל הצלחנו לשכנע אותם וזה רק אם אנחנו מנקים הכל..זה לקרצף משבצת משבצת..שלא לדבר על כל העבודה לפני זה...:$
אני, בת דודה שלי ושני שני בני דודים עשינו את כל ההכנות והיום היינו איזה 7 שעות קירצפנו הכללללללל...אבל כנראה שממלאים אותה או היום או בימים הקרובים אז זה שווה את זה...

הוווו מגניבבבבבבבבבב../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

ברור שזה שווה את זה
לרבוץ כל היום בברכה ועוד פרטית
בלי אנשים אחרים
ורק צריך לנקות למרות שזה הרבה עבודה אני הייתי אומרת שזה שווה את זה מאד

רובע

New member
כה זה בהחלט שווה../images/Emo9.gif

הבעיה היא שאני אעבוד החופש [אני מקווה] אז אני לא אוכל לרבוץ שם כל הזמן...טוב חפיף אבל יהיו מסיבות [אהמ..מסיבות..אהמ..מזמינים חברים ופשוט רובצים כל היום/לילה במים ובשמש...] אז יהיה לי סבבה החופש
כל היום הייתי בשמש ניקיתי כמו עובד זר [אני לא גזענית מה] והשתזפתי... אני לבנה בדרך כלל ולא הספקתי להשתזף כלכך החופש אז השיזוף שלי לא שווה על כל הגוף...רואים את הסימנים של החולצה שלבשתי על הגה
יחי השיזוף הלא שווה!

כן אבל את יודעת

שזה מסוכן להשתזף בשמש... אם את רוצה להשתזף אז יש כל מיני תכשירים שאת מורחת וגורמים לשיזוף טבעי(טוב לא טבעי טבעי אבל לפחות לא מסוכן) אבל זה בהחלט כייף! במה את עובדת?או תעבדי בקיץ?

רובע

New member
אבל ניסיתי לא להשתזף:-\

שמתי מזה מלא קרם הגנה אבל השמש הייתה ממש חזקה..וגם הקרינה חזרה מהדפנות של הבריכה אז זה היה כמו ברביקיו...לפחות לא נשרפתי
אמממ עוד לא התחלתי לחפש עבודה אבל יש מצב שאני אעבוד איפה שעבדתי קיץ שעבר...בגן ילדים חמוד כזה בנתניה

הוו איזה כייף לך

אני גם עוזרת בגן ילדים
ליגלאי 2-3-4... בעיקר בקיץ
זה ממש כייף ואני מאד אוהבת ילדים

רובע

New member
חחח כה אבל זה מתיש...

אני עושה שם יותר ממה שחלק מהגננות עושות...שנה שעברה עבדתי ממש משרה מלאה:ראשון עד חמישי מ8 עד 4 וחצי רבע ל5 ויום שישי מ8 עד אחת וחצי...לא נשמתי כבר כי אין זמן לשבת בכלל או לנוח לשניה...זאת ממש עבודה קשה..

אני מסכימה עם כל מילה../images/Emo45.gif

בעיקר שיש ילדים אלימים ומעצבנים כאלה...קרציות
אבל כל השאר ממש חמודים

../images/Emo32.gif הצילווווווווווו!!!! :$

הולך להיות כאן עצוב. 1. צריך ללמוד לבגרות שיש לי עוד יומיים
2. לאח שלי יש מסיבת הפתעה = אני צריך לשמרטף על 11 ילדים קטנים עד שתהיה לו ההפתעה
. לא יכלו לעשות לו את זה במרכז המסחרי או משהו
?

adii1201

New member
../images/Emo6.gif תזמין להם פיצה ואיזה

סרט ילדים תאמין לי הם יהיהו בשקט
ואיזו בגרות יש לך עוד יומיים?! אתה עושה לשום ביום שישי לא?

באומנות

יש כבר פיצות, הבעיה היא שאין לי לאיפה לברוח
למזלי ההורים שלי הגיעו - אבל כמה רעש הם עושים
...

רובע

New member
משתתפת בצערך..

ילדים קטנים זה נזק... [טוב על מי אני עובדת אני מתה עליהם..אבל עדיין זה לא כיף כשמכריחים אותך לשמור עליהם
]

למעלה