הצטרפו למאבק

../images/Emo32.gifהצטרפו למאבק

35 שקלים לסרט בקולנוע? זה נראה לכם הגיוני? שימו לב לקישור הזה, פותחים במאבק בבתי הקולנוע, במשך כל החודש לא הולכים לבתי קולנוע! תפיצו את הקישור הזה בכל מקום שאתם יכולים זה מאוד חשוב!

אני הצטרפתי למאבק הצודק הזה../images/Emo11.gif

הייתי עושה כך גם ב רכבת ישראל כנגד המחירים ,בחופי רחצה בתשלום,כי חופי הרחצה הם של כולם. במלונות ,בזיון שבקהיר חופשה עולה בהרבה פחות מאילת אבל הרבה יותר מהנה

*superstar*

New member
זה ממש מעיק המחיר הזה.. בניו יורק

להכנס לסרט עולה 10.25$.. תחשבו כמה כסף הם מגלגלים פה

../images/Emo45.gif

עכשיו תזכרו שחשוב מאוד להפיץ את זה כמה שיותר, תספרו לחברים, תכניסו את המודעה הזו בכל חור שקיים, ככל שיותר יצטרפו הסיכוי להצליח יגדל. חייבים להפיל את בתי הקולנוע!

asafsi4U

New member
אתה רומז

שהירושלמים הם עניים? ה-35 ש"ח האלה הם בשביל מי שרוצה לצאת לבילוי ולראות סרטים. אינך מחוייב ללכת דווקא לקולנוע מסחרי. אתה יכול ללכת ובזול לסינמטק ולראות את אותם הסרטים.. אני אישית לא מרגיש את העוני בעיר הזאת. אולי זה כי אני גר עם ההורים. הקטע הוא שגם בתי הקולנוע, שכולם מסכימים שהם היסודות שמחזיקים את התרבות בעיר, צריכים בצורה כלשהי להתפרנס. בקרוב מאוד יפתחו עוד שני בתי קולנוע במרכז העיר שיתחרו על המחירים(יהיו שם אותם סרטים כמו בבתי קולנוע המסחריים). בכל מקרה, אינני יכול לצטרף למאבק. אני מצטער. לא יכול בלי סרטים.

בלבלונת

New member
גמני מאוד אוהבת

סרטים... אבל בתור מישי שהיא לא עניה אבל מכלכלת כל שקל שיוצא מהתקציב שלה 35 ש"ח לסרט זה לא שווה!!!! הרי עדיף לחכות חודש או חודשיים ולקחת את הסרטי בדי וי די וזה כבר יותר משתלם... אני נגד הפקעת המחירים הזו זה עושק וזה מרגיז

זה לא קשור לירושלים

זה כללי, נגד המונופול של בתי הקולנוע, נגד הרציחת צרכנים הזו, על מה שפעם עלה לנו בזול אנחנו היום משלמים ביוקר, וזה לא רק בתי קולנוע, זה גם לגבי שידורי טלוויזיה (פתאום צריך לשלם בשביל לראות כדורגל, למה לעזאזל הייתי חייב כל הזמן לנדוד קילומטרים בשביל לראות את הקופה אמריקה או המונדיאל). אותי אישית זה מעצבן ואני לא היחיד ואני חושב שזה חשוב. בקשר לסינימטק, לא דיברתי עליו בכלל, האמת שזה משתלם ולכן אני לא מגדיר אותו בתור אחד מבתי הקולנוע המונפוליסטים. בקשר לבתי הקולנוע החדשים, אז מה? יש את גיל ואת רב חן בעיר בכל זאת זה נראה לך כאילו יש תחרות? לא, זה בדיוק כמו הבנקים: אחת מעלה מחירים, אז גם השניה מעלה. לא אמרתי אל תראה סרטים, פשוט אל תלך לקולנוע, קח בדיוידי או בוידיאו תראה בסינימטק כמו שאמרת, יש אלף ואחת אופציות

יוסדוס

New member
רק תדע/ו!

שהיום חברים שלי הלכו לראות סרט אבל אני לא! לא הלכתי איתם בגלל שאני רוצה להפסיק את המיסחור הזה של בתי הקולנוע! אבל הם(חבריי)לא הקשיהו לי והלכו לסרט!...אוף!...

למעלה