הסרטים הסרטים

Lear22

New member
../images/Emo32.gif הסרטים הסרטים

אז מה הבאתם לכיפור? שכל אחד יתן את הרשימה שלו, ואם יש פה אנשים שקרובים אחד לשני גיאוגרפית אפשר אפילו לעשות החלפות. אצלי: 1. שר הטבעות 2 2. אדפטיישן 3. אודות שמידט 4. מועדון הקיסר 5. חברים - עונה חמישית פרקים 9-16 6. MY SO CALLED LIFE - סדרת נוער מופתית עם קלייר דיינס - 3 DVD 7. THE REAL WORLD NEW YORK - כל העונה הראשונה של סדרת המציאות 8. פיוצ'רמה - חלק ראשון של העונה השלישית של הסדרה המצויירת מבית הסימפסונס ומה אצלכם?

neta2

New member
איזה מותחן אידיוטי לפי ספרו של

טום קלנסי ב- 2 חלקים. ועוד סרט עם קיאנו ריבס שנקרא "המעקב". והרבה אוכל טעים

כלבי אשמורת, שר הטבעות השני

ושוב- שיעורים שיעורים שיעורים...
בערב טיול לאבן גבירול, מחר אולי אפגש עם עוד אנשים קסומים...נראה... ושוב- שיעורים שיעורים שיעורים....

Lear22

New member
פיונה צמה? מיצי מתלבטת ../images/Emo108.gif../images/Emo107.gif

פינליש

New member
אז ככה:

את חברים כבר ראינו לפני חודשיים (קיבלתי את הפרקים) על מה הייתה המהומה: מועדון קרב האלמנט החמישי (כן שוב ושוב ושוב) שר הטבעות 2. הוחלט לבסוף על: תקציר החתונה של א' א' אני הייתה בעד לראות את כל השלוש שעות. החדר המנדולינה של קפטן קורלי (כי זה מה שנשאר בסיפריה רקוויאם לחלום (פעם שניה שלי, פעם ראשונה של הבנות) ויש עוד מלא מלא סרטים שראינו פעם והקלטנו... נראה מה יבוא לנו. אני כבר אצל חברה שלי, סיימתי לצפות עכשיו עם הקטנה בבייבי באך, בייבי ואן גוך ועכשיו אני הולכת להכין לנו אורז לארוחה המפסקת.

anat11

New member
את אודות שמידט "בזבזנו" אמש ../images/Emo9.gif

ונשאר מולן רוז, אבל גם הרבה עבודה
נ.ב. - אם י' יגיע, יהיה גם המשך מרתון six feet under, אבל י' בעצם צריך לשנות את שמו ל- ה' ("הודיני") ומשכך יותר סביר לא יהיה...

meravbr

New member
אצלנו הרשימה דלה עד מאוד

ומסתכמת בסוף העונה הראשונה של 24 ותחילת השניה אם יהיה זמן וחשק... אי אפשר לבהות 24 שעות מול הטלויזיה כשהקטנטונת בשטח

anatc

New member
"אודות שמידט" - מאד נהנינו. איטי

ומינימליסטי, מלא ניואנסים ומרגש מאד. ג'ק ניקלסון במיטבו. בסצנה האחרונה בנזוגי ואני דמענו מהתרגשות, ולמחרת ראינו את סצנת הסיום שוב. הסרטים שלפנינו: "הדרך לפרדישן" עם פול ניומן וטום האנקס - הומלץ ע"י מנהל חנות בלוקבאסטר ר"ג - כופר הישוב. "תחנה מרכזית ברזיל" - סרט עטור פרסים, מקווה שלא נתאכזב. וחוץ מזה, קניתי חמאת בוטנים, חזה עוף וכוסברה, נשמע לי כמו מנה אסיאתית אקזוטית. זוזוברה - מאחוריך!!!
ענת

Lear22

New member
אני בד"כ לא אוהב

ש"ממליצים" לי על סרטים בבלוקבסטר משל העובדים שם הם מינימום אורי קליין מה גם שבבלוק לא ממש מביאים סרטים באמת טובים ושקשים להשגה, וזה מה שמעצבן ושגורם לי לנסוע לאוזן השלישית בשבילם

אנחנו בילינו עד השקיעה באכזיב

כמה חברה מהמשפחה שלי ועשינו סרטים בעצמנו והשתעשענו עם צילומים נוסח שנות השבעים (צילמנו בדיגיטלית הפושטית שלי - 180 ש"ח)

ולפני השקיעה

ובעניין בישולים אני התכוננתי לעשות עוגת תפוחי עץ שלא הספקתי בגלל הנסיעה לים ובדרך עברנו בחורפיש וראינו את סמבוסק הארזים שזכה לשבחים בספרי מסעדות ישראליים.

בסוף אפיתי בסגנון נרגילה / נאפיס

וניסיתי בסגנון של מגדל טיגנתי פירות עם אגוזית ושקגים וסומסום וטיגנתי עיגולי בצק וערמתי אותם אחד על השני יצא דומה ל"פתות" שאוכלים בנרגילה או בנאפיס רק קצת פחות מתוק..

אנחנו ראינו 3 סרטים, במקום הראשון

"האחיות מגדלנה" סרט מצויין, משוחק נפלא, מבוסס על סיפור אמיתי. זה סרט קשה על מוסדות קתוליים שנשים איריות שנחשדו כ"פתייניות" או שעברו התעללות מינית נכלאו בהן, עונו והושפלו וכל זאת עד 1996. בנוסף לקחנו את "קניון לורייל" שנקרא בעברית גם "שחייה לילית", שהיה בסדר ותו לא. ראינו גם את מאבק צמוד, עם טומי לי ג'ונס, נחמד, טוב ל DVD. על "גולם שקם על יוצרו", חניך להישרדות שהלם קרב שלקה בו הפך אותו לרוצח קר דם, טומי לי גונס שהיה המדריך שלו בצבא ועכשיו הוא איש שמורות הטבע ושומר על הזאבים הלבנים, רודף אחריו.... הכנו גם אוכל טעים ואכלנו ליד הסרטים מאנצ'יס מעולים שהבנו מארה"ב, עם קשיו, בוטנים, שקדים, חטיפוני ווסאבי כאלה וקרקרים עטופים באצה (יאמי).

למעלה