הנגן שלכם

shay08

New member
../images/Emo32.gifהנגן שלכם

לכל מי שיש נגן - אייפוד, MP4, MP3 וכל השאר, שיענה על השאלון הבא
- תפרטו על כל שאלה,כמה שיותר אומנים ושירים
סוג הנגן (אפשר גם תמונה) : האומן שיש לכם הכי הרבה שירים שלו : האומן שאתם שומעים הכי הרבה : האומן שיש לכם הכי הרבה אלבומים שלו : האומן שיש לכם הכי פחות שירים שלו : האומן שאתם שומעים הכי פחות : האומן שיש לכם הכי פחות אלבומים שלו : השיר שאתם שומעים הכי הרבה : השיר הכי מרגש בנגן : השיר הכי עצוב בנגן : השיר הכי חורפי בנגן : השיר הכי קייצי בנגן : השיר הכי אביבי בנגן : השיר הכי סתווי בנגן : השיר הכי שמח בנגן : השיר הכי "להיטי" בנגן : השיר הכי לא מוכר בנגן : השיר הכי חופר בנגן : שיר האהבה שיש לכם בנגן : כמה שירים יש לכם : מתי אתם הכי אוהבים שלשמוע : האומנים שאתם הכי אוהבים בנגן שלכם : האומנים המשעממים, שאתם לא מבינים איך הכנסתם שיר שלהם : מה יש לכם יותר באייפוד - מוזיקה ישראלית או מוזיקה לועזית : השיר ששמעתם אחרון : בהצלחה,תענו,אני רוצה לראות הענות מלאה

shay08

New member
עונה

סוג הנגן (אפשר גם תמונה) : Sansa e260 האומן שיש לכם הכי הרבה שירים שלו : נראה לי שבריטני, גם אלישיה קיז, מארון 5 ועוד.. האומן שאתם שומעים הכי הרבה : האמת שזה משתנה מיום ליום..היום שמעתי הכי הרבה את עברי לידר.. האומן שיש לכם הכי הרבה אלבומים שלו : יש מלא אומנים עם שיר אחד האומן שיש לכם הכי פחות שירים שלו : יש מלא עפ שיר אחד האומן שאתם שומעים הכי פחות : לא יודע האומן שיש לכם הכי פחות אלבומים שלו : יש מלא עם אלבום אחד השיר שאתם שומעים הכי הרבה : אין שיר קבוע באמת,היום שמעתי מלא את 'ניסים' של עברי השיר הכי מרגש בנגן : Avril Lavigne - Slipped Away - מאוד מתחבר השיר הכי עצוב בנגן : נראה לי שגם.. השיר הכי חורפי בנגן : Anna Nalick - Just Breathe , Gwen Stefani - Early Morning, ועוד מלא שירים של נורה ג'ונס שהם די חורפיים.. השיר הכי קייצי בנגן : אני אתן כמה...Avril Lavigne - Girlfriend , Chingy - Fly Like Me , Fergie - Fergalicious...וכמובן,יש עוד מלא. השיר הכי אביבי בנגן : אממ לא יודע השיר הכי סתווי בנגן : Carrie Underwood - Sometimes You Leave
השיר הכי שמח בנגן : מלא מלא,מה שציינתי למעלה.. השיר הכי "להיטי" בנגן : Britney Spears- Gimme Moew השיר הכי לא מוכר בנגן : יש הרבה..האלבום החדש של רדיוהד, Led Zeppelin - All Of My Love, John Mayer - Gravity...ועוד השיר הכי חופר בנגן : אין שיר האהבה שיש לכם בנגן : Avril Lavigne - When Youre Gone, סיפור שקורה להרבה זוגות!!! כמה שירים יש לכם : כמעט 600 מתי אתם הכי אוהבים שלשמוע : תמיד תמיד תמיד האומנים שאתם הכי אוהבים בנגן שלכם : כולם,באמת. האומנים המשעממים, שאתם לא מבינים איך הכנסתם שיר שלהם : נראה לי שהכל יפה...אני אוהב הכל! מה יש לכם יותר באייפוד - מוזיקה ישראלית או מוזיקה לועזית : לועזי ברור השיר ששמעתם אחרון : Maroon 5 - Can't Stop

ofirshai

New member
איך האלבום של רדיוהד?

הרבה אנשים מתלהבים ממנו, לדעתי הרב זה בגלל הטריק השיווקי, אבל מאוד אהבתי את OK Computer ומעניין אותי לבדוק את האלבום הזה...

dor307

New member
כשאני אמצע את המטען של האיפוד אני אענה

אני אוהב שאלונים כאלו

dor307

New member
אני עושה על המחשב במקום על האיפוד

וג הנגן (אפשר גם תמונה) : האומן שיש לכם הכי הרבה שירים שלו :GIRLAS ALOUD האומן שאתם שומעים הכי הרבה :SSION האומן שיש לכם הכי הרבה אלבומים שלו :REM (אבל זה במחשב,במיאות זה לאונרד כהן) האומן שיש לכם הכי פחות שירים שלו :Soulja Boy וגם זה רימקס של Cousin Cole שיש לי 5 רימקסים שלו האומן שאתם שומעים הכי פחות :THE GO! TEAM האומן שיש לכם הכי פחות אלבומים שלו :יש לי הרבה שיש רק אלבום אחד השיר שאתם שומעים הכי הרבה :the cool kids - gold and a pager השיר הכי מרגש בנגן :darren_hayes-casey השיר הכי עצוב בנגן :Sia - Day Too Soon השיר הכי חורפי בנגן :Little Jinder - Polyhedron השיר הכי קייצי בנגן :Black Kids - Im Not Gonna Teach You השיר הכי אביבי בנגן :Ladyhawke - Paris Is Burning השיר הכי סתווי בנגן :Gonzales - Working Together השיר הכי שמח בנגן :sarah love feat milano - glamour bitch וואי אני צריך למחוק את זה כבר השיר הכי "להיטי" בנגן :BWO GIME NT THE NIGTH השיר הכי לא מוכר בנגן :School of Language - Disappointment ‘99 השיר הכי חופר בנגן :The Kills - U.R.A Fever שיר האהבה שיש לכם בנגן :Bumblebeez - Dr Love (Trizzy's Free ODB Remix) כמה שירים יש לכם :236 מתי אתם הכי אוהבים שלשמוע :כשאני מתקלח האומנים שאתם הכי אוהבים בנגן שלכם :מוריסי האומנים המשעממים, שאתם לא מבינים איך הכנסתם שיר שלהם :סקוטינג פור גירלס מה יש לכם יותר באייפוד - מוזיקה ישראלית או מוזיקה לועזית :לועזית השיר ששמעתם אחרון :Vampire Weekend - M79

Honey girl17

New member
אפשר גם? ../images/Emo9.gif

חדשה פה... וגם בקטע של פופ... קוראים לי בר, בקרוב בת 18
סוג הנגן (אפשר גם תמונה) :BROSS-MA-822S האומן שיש לכם הכי הרבה שירים שלו :נראה לי שHoobstank האומן שאתם שומעים הכי הרבה : Kelly Rowland האומן שיש לכם הכי הרבה אלבומים שלו :Hoobstank האומן שיש לכם הכי פחות שירים שלו :מירי מסיקה. רק שיר אחד שלה האומן שאתם שומעים הכי פחות :אממ אצלי הסדר אקראי. אז מה שבא זה סבבה
האומן שיש לכם הכי פחות אלבומים שלו :Linkin Park השיר שאתם שומעים הכי הרבה :השיר החדש של בריטני. Peace of me השיר הכי מרגש בנגן :של אוונסנס. Hello השיר הכי עצוב בנגן : כנ"ל השיר הכי חורפי בנגן :
לוידעת השיר הכי קייצי בנגן :I dont ilke the... vip (חח זה ארוך מידי
) השיר הכי אביבי בנגן :
אממ אין לי שמץ. השיר הכי סתווי בנגן :כנ"ל השיר הכי שמח בנגן :יש כמה : כמו השיר בקטגוריה השיר "הקייצי",או כל מיני של David Guetta השיר הכי "להיטי" בנגן :שני השירים של בריטני:peace of me & Gimme more השיר הכי לא מוכר בנגן :Anna Molly-Incubus השיר הכי חופר בנגן :אין כזה
שיר האהבה שיש לכם בנגן :לא חסר כמה שירים יש לכם :150 כמעט מתי אתם הכי אוהבים שלשמוע :הכל :) האומנים שאתם הכי אוהבים בנגן שלכם :אוונסנס, קיילי ובריטני האומנים המשעממים, שאתם לא מבינים איך הכנסתם שיר שלהם :כמה שירים של הובסטנק מה יש לכם יותר באייפוד - מוזיקה ישראלית או מוזיקה לועזית :לועזית, ברור. יש לי רק שיר אחד עברי...של מסיקה-באה אליכם השיר ששמעתם אחרון :לא זוכרת. היה טוב

עונה

סוג הנגן (אפשר גם תמונה) : אייפוד נאנו האומן שיש לכם הכי הרבה שירים שלו : בריטני האומן שאתם שומעים הכי הרבה : בעיקרון זה משתנה, אבל נראה לי שבריטני כי היא תמיד שם האומן שיש לכם הכי הרבה אלבומים שלו : בריטני האומן שיש לכם הכי פחות שירים שלו : groove coverage , שיר אחד.. ועוד כמה שיש להם רק שיר אחד האומן שאתם שומעים הכי פחות : שוגבייבז. פשוט לא נעים לי למחוק את האוסף שלהן, כי אני יודע שמתישהו כשישעמם אני אשמע אותו האומן שיש לכם הכי פחות אלבומים שלו : דיי הרבה השיר שאתם שומעים הכי הרבה : זה גם משתנה, אבל כרגע POISON של groove coverage ממש נוסטלגיה השיר הכי מרגש בנגן : soulmate? השיר הכי עצוב בנגן : ווק אוואי? השיר הכי חורפי בנגן : ביקאז אוף יו? השיר הכי קייצי בנגן : הוט סאמר של monrose השיר הכי אביבי בנגן : פוקטפול אוף סאנשיין השיר הכי סתווי בנגן : פוקטפול אוף סאנשיין השיר הכי שמח בנגן : גט דה פארטי סטרטד השיר הכי "להיטי" בנגן : פיס אוף מי השיר הכי לא מוכר בנגן : אני דיי מיינסטרים, אבל יש מצב שכמה פה לא יכירו את LOVE IS WICKED, ואם אתם לא, חפשו ביוטיוב דחוף
השיר הכי חופר בנגן : גימי גימי, גימי גימי, גימי גימי מור שיר האהבה שיש לכם בנגן : fallin, כי זה היה השיר שלי ושל הX
כמה שירים יש לכם : רק 351 :( כמה כבר אפשר לדחוס ב2 ג'יגה
מתי אתם הכי אוהבים לשמוע : בדרך לבצפר, חזרה מבצפר, בלילה, בנסיעות, כשאני הולך לאנשו..כל הזמן
האומנים שאתם הכי אוהבים בנגן שלכם : בריטני ואברילל ועוד מלא >< האומנים המשעממים, שאתם לא מבינים איך הכנסתם שיר שלהם : מאיה בוסקילה חחחחח אבל רק בגלל שאהבתי את בלעדייך. סטייל חול כזה. מה יש לכם יותר באייפוד - מוזיקה ישראלית או מוזיקה לועזית : לועזית כמובןןןן=] השיר ששמעתם אחרון : lesson learned של אלישיה קיז.. החלטתי פתאום לשמוע תאלבום שלה בדרך למורה הפרטי שלי..=]

ofirshai

New member
../images/Emo152.gif עונה

סוג הנגן (אפשר גם תמונה) : אייפוד וידאו לבן האומן שיש לכם הכי הרבה שירים שלו : מדונה עם 186 שירים האומן שאתם שומעים הכי הרבה : לא יודע, זה בא בתקופות (כרגע זה קיילי מיוז ודפש מוד) האומן שיש לכם הכי הרבה אלבומים שלו : שוב מדונה עם 16 אלבומים האומן שיש לכם הכי פחות שירים שלו : יש מלא עם שיר אחד- ליידי סוברין, דה וורב, וויט סטרייפס, אאוטקסט, יורית'מיקס ועוד מלא האומן שאתם שומעים הכי פחות : הממ לא יודע שוב זה בא בתקופות האומן שיש לכם הכי פחות אלבומים שלו : יש מלא עם אלבום אחד כמו רדיוהד, מיוטיה, פארמור, פייג'יי הארווי ועד הרבה השיר שאתם שומעים הכי הרבה : לפי האייטונס Betcha של גארבג', שיר שאפשר להגדיר כגרסא של שירלי מנסון לדונט צ'ה של הPCD השיר הכי מרגש בנגן : "אני והאקדח" של טורי, "או אבא" ו"הבטיחי לנסות" של מדונה השיר הכי עצוב בנגן : "דמם כמוני" של גארבג' השיר הכי חורפי בנגן : וואי יש מלא. לכל אומן אם אלבום אחד מלא ומעלה יש לפחות אחד כזה השיר הכי קייצי בנגן : כנ"ל השיר הכי אביבי בנגן : שיהיה backdown של השוגה השיר הכי סתווי בנגן : שיהיה "חש" של רובי
השיר הכי שמח בנגן : וואי יש מלא מלא מלא. כרגע נבחר ב"זר יפיפה" של מדונה השיר הכי "להיטי" בנגן : יש הרבה יחסית השיר הכי לא מוכר בנגן : מיקסטייפ מצוין לחורף שמישהו מפורום מדונה ערך, לא הכרתי משם אף אומן חוצמה איימי ווינהאוס וקומון השיר הכי חופר בנגן : הממ תגדיר חופר שיר האהבה שיש לכם בנגן : יש כמה: "לאבפול" של הקארדיגנז, "נו מור איי לאב יוז" של אנני לנוקס, "פיוצ'ר לאברס" של מדונה, "זאת אהבה" של פיג'יי הארווי, "אהבה היא חופשית" של שריל קרואו, "אהבה היא דבר טוב" של שריל, כמה שירים יש לכם : 2043 (ויש לי עוד כמה אלבומים להעלות) מתי אתם הכי אוהבים שלשמוע : כמעט כל היום האומנים שאתם הכי אוהבים בנגן שלכם : הממ אני אוהב הכל, אחרת לא הייתי מכניס אותם... האומנים המשעממים, שאתם לא מבינים איך הכנסתם שיר שלהם : הממ אני מוצא הרבה שירים של ביורק כאלו מה יש לכם יותר באייפוד - מוזיקה ישראלית או מוזיקה לועזית : ברור לועזית... אבל יש גם כמה ישראלים (לא הרבה...) השיר ששמעתם אחרון : Feeling Good של מיוז

ofirshai

New member
טיינקס ../images/Emo9.gif

ויש לי עוד כמה אלבומים להעלות, כך שזה כל הולך וגדל כל פעם...

DesertRose7

New member
גם אני רוצה..

סוג הנגן (אפשר גם תמונה) : IPOD CLASSIC האומן שיש לכם הכי הרבה שירים שלו : BEATLES האומן שאתם שומעים הכי הרבה : Incubus האומן שיש לכם הכי הרבה אלבומים שלו : הביטלס שוב האומן שיש לכם הכי פחות שירים שלו : יש לי כמה וכמה אמנים עם שיר אחד האומן שאתם שומעים הכי פחות : AFI, שמתי את זה יותר בשביל האנשים בעמדה האומן שיש לכם הכי פחות אלבומים שלו : הרבה עם אלבום אחד השיר שאתם שומעים הכי הרבה : Jason Mraz - You and I Both השיר הכי מרגש בנגן : Eric Clapton - Tears In Heaven השיר הזה יכול להביא אותי לדמעות השיר הכי עצוב בנגן : כנ"ל השיר הכי חורפי בנגן : Lenny Kravitz - Believe In Me השיר הכי קייצי בנגן : שירים של הספייס גירלס
השיר הכי אביבי בנגן : James Morrison - You Give Me Something השיר הכי סתווי בנגן : Paolo Nutini - Rewind השיר הכי שמח בנגן : כל השירי אקווה/ספייס גירלס/מקפליי/אס קלאב/סטפס וחבריהם.. השיר הכי "להיטי" בנגן : Avril Lavigne - My Happy Ending השיר הכי לא מוכר בנגן : בפורום הזה - Jack's Mannequin - The Mixed Tape השיר הכי חופר בנגן :Westlife - Seasons In The Sun/ Queen Of My Heart/ World Of Our Own שאני באמת צריכה למחוק שיר האהבה שיש לכם בנגן : Sarah Connor - From Sarah With Love כמה שירים יש לכם : 4256 מתי אתם הכי אוהבים שלשמוע : באוטובוס לקרית שמונה ובעליה לחרמון האומנים שאתם הכי אוהבים בנגן שלכם : Incubus
האומנים המשעממים, שאתם לא מבינים איך הכנסתם שיר שלהם : כל מיני שירי כריסטמס שהורדתי עם התלהבות של אותו רגע
מה יש לכם יותר באייפוד - מוזיקה ישראלית או מוזיקה לועזית : לועזית
השיר ששמעתם אחרון : Tenacious D - Tribute

ofirshai

New member
!!!!!!!!!

4000 שירים! OMG שחר יש מצב שאת מפרטת את האומנים שיש לך שם? (אני מקווה עד סוף השנה לעבור את ה3000, כך שאולי שאני אסיים את הבצפר יהיה לי את אותו מספר שירים כמו לך)

DesertRose7

New member
לפרט?!

וואו זה המון. ומצאתי עכשיו עוד אתר להוריד ממנו עוד אלבומים שאין לי עדין.. תשמע 80 ג'יגה זה לא צחוק

ofirshai

New member
נעשה דיל

את מפרטת את הרשימה שלך, ואני אפרט את שלי...

DesertRose7

New member
זה הולך להרוג אותי..

הכיף ב80 ג'יגה זה שלא צריך לבחור או לחשוב יותר מדי - אז יש לי המון שטויות ושירים סתם בשביל הכיף
THE ACADEMY IS.. AEROSMITH AFI ALICE COOPER ALISTER GRIFFIN THE ALL AMERICAN REJECTS ALL SAINTS ALL TIME LOW THE ALMOST AMY WINEHOUSE ANA JOHNSSON ANASTACIA THE ANDROIDS ANDY LEE SCOTT ANGELS & AIRWAVES ANOTHER LEVEL ANOUK AQUA ARCTIC MONKEYS ARMOR FOR SLEEP ASH THE ATARIS AUDIOSLAVE AVENGED SEVENFOLD B-WITCHED BSB BBMAK BEATLES BEN ADAMS BILLIE PIPER BILLY TALENT BLINK 182 BLUE BLUR BON JOVI BOXCAR RACER BOYS LIKE GIRLS BOYZONE BREAKING BENJAMIN BRITNEY SPEARS BROAN MCFADDEN BULLET FOR MY VALENTINE BUSTED THE CALLING CARRIE UNDERWOOD THE CHORDETTES CHRISTINA AGUILERA CLEA THE CLICK FIVE COBRA STARSHIP COLDPLAY THE CURE D-SIDE DAMIEN RICE DARIN DARIUS DASHBOARD CONFESIONAL DAUGHTRY DURAN DURAN EAGLES ELTON JOHN EMMA BUNTON THE ENEMY ERIC CLAPTON EVANESCENCE FALL OUT BOY THE FEELING FOO FIGHTERS FRANZ FERDINAND THE FRAY FUNERAL FOR A FRIEND GARETH GATES GAVIN DEGRAW GERI HALLIWELL GIRLS ALOUD GOLDIE LOOKIN CHAIN THE GOO GOO DOLLS GOOD CHARLOTTE GORILLAZ GRAHAM COLTON GREEN DAY GUNS NW ROSES GYM CLASS HEROES HANSON HARD FI HAWK NELSON HEAD AUTOMATICA HEAR'SAY THE HIVES HOOBASTANK THE HOOSIERS THE HUSH SOUND INCUBUS INTERPOL INXS JACK'S MANNEQUIN JAMELIA JAMES BLUNT JAMES MORRISON JAMIE SCOTT JASON MRAZ J CHASEZ JENNIFER LOPEZ JESSICA SIMPSON JET JIMMY EAT WORLD JO OMEARA JOHN DENVER JOHN MAYER JOHN MCLAUGHLIN KATE NASY KATE WINSLET KELLY CLARKSON THE KILLERS KLAZSONS THE KOOKS KRISTIAN LEONTIOU LENNY KRAVITZ THE LIBERTINES LIBERTY X LIFEHOUSE LILY ALLEN LIMP BIZKIT LINKIN PARK LIVE LOSTPROPHETS M2M MADINA LAKE MAMAS AND PAPAS MARK RONSON MAROON 5 MATT WHITE MAXIMO PARK MCFLY MEL C MEREDITH BROOKS MICHEAL BUBLE MIDTOWN MIKA MISTEEQ MONICA MOTION CITY SOUNDTRACK MUSE MY CHEMICAL ROMANCE NSYNC NERD NATALIE IMBRUGLIA NATASHA BEDINGFIELD NEW FOUND GLORY NINA BLACK ALPS NIRVANA NO DOUBT NOISE NEXT DOOR O-TOWN OASIS THE OFFSPRING ONEREPUBLIC ORSON PANIC! AT THE DISCO PAOLO NUTINI PAPA ROACH PARAMORE PATRICK WOLF PEARL JAM PETER BJORN AND JOHN PINK PLAIN WHITE T'S QUEEN QUEENS OF THE STONE AGE QUIETDRIVE REM RACHEL STEVENS RADIOHEAD RAGE AGAINST THE MACHINE RASCAL FLATTS THE RASMUS RAY CHARLES RAZORLIGHT RED HOT CHILI PAPPERS RELIENT K RICKY MARTIN ROBBIE WILLIAMS RONAN KEATING ROONEY ROOSTER S CLUB 7 SAM AND MARK SAM COOK SAMANTHA MUMBA SANTANA SARAH CONNOR SAVAGE GARDEN SEETHER SHAYNE WARD SHE WANTS REVENGE THE SHINS SIMPLE PLAN SKUNK ANANSIE SNOW PATROL SOMETHING CORPORATE SPICE GIRL SSTAIND THE STARTING LINE STEPS STEVE BROOKSTEIN STING THE STROKES THE SUBWAYS SUGABABES SUGARCULT SUM 41 SWITCHFOOT SYSTEM OF A DOWN TAKE THAT TAKING BACK SUNDAY TENACIOUS D THICKE TRAIN TRAVIS TRIPLE 8 TYLER HILTON TYLER JAMES THE USED V THE VERONICAS VERTICAL HORIZON VICTORIA BECKHAM WESTLIFE WILL YOUNG THE WOMBATS THE WONDERS YELLOWCARD 3 DOORS DOWN 30 SECONDS TO MARS 411 +44 98 DEGREES יוני בלוך פסקולים של- בת הים הקטנה היפה והחיה סינדרלה פוקהונטס מלך האריות דוני דארקו בחזרה לעתיד ששת סרטי מלחמת הכוכבים ספיידרמן 3 סיפור אהבה בלתי נשכח ACROSS THE UNIVERSE גריז שיער מולאן רוז THE NIGHTMARE BEFORE CHRISTMAS שודדי הקריביים - תיבה של איש מת ונראה לי זהו...
תורך!!

למעלה