הנגן שלכם

It's win or lose, not how you play the game .

סוג הנגן (אפשר גם תמונה) : אייפוד וידאו 30 ג'יגה . האומן שיש לכם הכי הרבה שירים שלו : גוד שארלוט
האומן שאתם שומעים הכי הרבה : גוד שארלוט . קלי ממש אחריהם
האומן שיש לכם הכי הרבה אלבומים שלו : אין לי מושג
האומן שיש לכם הכי פחות שירים שלו : אדווין מק'יין . האומן שאתם שומעים הכי פחות : TSO האומן שיש לכם הכי פחות אלבומים שלו : וואו .. מלא . השיר שאתם שומעים הכי הרבה : Good Charlotte - Seasons , אחריו עוד איזה 3 שירים שלהם, ואז Maybe . בכלל , העשיריית שירים שמתנגנים אצלי הכי הרבה מורכבת מ 6 שירים של GC, 3 של קלי, ואחד של OR . השיר הכי מרגש בנגן : Falling Away - Crossfade השיר הכי עצוב בנגן : Emotionless השיר הכי חורפי בנגן : What's Up Lonely \ Sober השיר הכי קייצי בנגן : HAI של בריטני
השיר הכי אביבי בנגן : SEASONS !! השיר הכי סתווי בנגן : כנראה ש - On Your Own .. של ניק לאשיי . השיר הכי שמח בנגן : DFA - GC השיר הכי "להיטי" בנגן : חח זה חייב להיות SUBG השיר הכי לא מוכר בנגן : Already Gone - Crossfade. נו ?! מי מכיר ? :p השיר הכי חופר בנגן : אוהוו זה חייב להיות אחד השירים של ג'סטין :\ שיר האהבה שיש לכם בנגן : Seasons , WWWBN , I'll Be כמה שירים יש לכם : 1745 מתי אתם הכי אוהבים שלשמוע : בדרך הביתה , כשאני לבד. האומנים שאתם הכי אוהבים בנגן שלכם : GC , קלי , OR .. האומנים המשעממים, שאתם לא מבינים איך הכנסתם שיר שלהם : אוהיי ריהנה !# אל תסקלו אותי
מה יש לכם יותר באייפוד - מוזיקה ישראלית או מוזיקה לועזית : יותר ? רק ! <לועזית, הכוונה> השיר ששמעתם אחרון : אתמול .. ברייקאוואי .

MyDecember1

New member
../images/Emo118.gifנו, יופי ../images/Emo69.gif

עוד אחת שאני לא מכיר אף להקה שהיא שומעת
לא מספיק יש לנו את מאי, עכשיו גם אותך
למרות שמאי הכירה לי את כל הלהקות שהיא שומעת
עכשיו תורך

אתה בטוח שאתה רוצה שאני אתחיל ? ../images/Emo2.gif

יש לי יותר מ150 אמנים באייפוד :p ואני אשתלט על כולכם אם תתחילו לשמוע אותם
רק תגיד לי איזה סגנון אתה בד"כ שומע :)

MyDecember1

New member
../images/Emo118.gifרוק אלטרנטיבי ופאנק רוק בעיקר ../images/Emo9.gif

אה וגם אימו.....

MyDecember1

New member
../images/Emo118.gifוגם רוק יותר גוטי

אבל אני לא חושב שיש עוד כאלה חוץ ממיוז,אוונסנס, וווית'יון טימפטיישן....

טוב בגלל שדי מאוחר וישנתי 3 שעות בלילה

ואני צריכה להתייצב מחר בשש וחצי בביצפר בגלל הטיול השנתי .. אני אקצר קצת
Good Charlotte - לא אכפת לי אם אתה שומע מטאל \ סקרימו \ רוק כבד, גוד שארלוט הם ה--להקה . הם כובשים אותי כל פעם מחדש. יש להם ארבעה אלבומים , כשכל אחד מהם שונה לגמרי מהאחרים . הם קימים כבר יותר מ12 שנה, והצליחו בעיקר עם האלבום השני שלהם - The Young And The Hopeless . מכרו מעל 10 מיליון אלבומים, ועם הסינגל השלישי מהאלבום הרביעי (Dance Floor Anthem), שברו את השיא של עצמם. הסינגל הפך לסינגל הכי מצליח שלהם . אם אתה מחפש פאנק רוק, אני ממליצה על The Young And The Hopeless. אם בא לך על משו טיפה יותר אפל (הם הוציאו אלבום "אימו" כשאימו עוד היה אשכרה קיצור למילה Enotional ואפחד לא קיטלג), לך על The Chronicles Of Life And Death .. ואם סתם בא לך להרגיש טוב עם עצמך ולצחוק, זה עם האלבום הראשון - Good Charlotte, והאחרון - Good Morning Revival . Crossfade - להקה לא מוכרת בגרוש, וחבל שכך .. די בסגנון של ברייקינג בנג'מין , הקול של הסולנים אפילו נשמע לי דומה .. הוציאו שני אלבומים , כשאני אישית אהבתי הרבה יותר את השני - Falling Away . OneRepublic- כן, אלה מ"אפולוג'ייז" החרוש. רק שבערך כל שיר אחר באלבום שלהם הרבה יותר טוב ממנו .. לאלבום קוראים Dreamin' Out Loud. Saliva - יותר רגועים כאלה, הליריקה שלהם מדהימה . Yellowcard - Grey
טוב די נרדמתי על המקלדת לשנייה אז אני אפסיק עכשיו
אני אמשיך כשאני אחזור, יום שלישי
בנתיים, שבוע טוב

a k c

New member
../images/Emo109.gif><

אני אענה לכם על השאלה הראשונה כי אני ממש גרועה בלהזכר בשירים כאלהXD סוג הנגן (אפשר גם תמונה) : האמפי 4 1G של מעריבXDDDDD

למעלה