הנגן שלכם

shay08

New member
../images/Emo32.gifהנגן שלכם

לכל מי שיש נגן - אייפוד, MP4, MP3 וכל השאר, שיענה על השאלון הבא
- תפרטו על כל שאלה,כמה שיותר אומנים ושירים
סוג הנגן (אפשר גם תמונה) : האומן שיש לכם הכי הרבה שירים שלו : האומן שאתם שומעים הכי הרבה : האומן שיש לכם הכי הרבה אלבומים שלו : האומן שיש לכם הכי פחות שירים שלו : האומן שאתם שומעים הכי פחות : האומן שיש לכם הכי פחות אלבומים שלו : השיר שאתם שומעים הכי הרבה : השיר הכי מרגש בנגן : השיר הכי עצוב בנגן : השיר הכי חורפי בנגן : השיר הכי קייצי בנגן : השיר הכי אביבי בנגן : השיר הכי סתווי בנגן : השיר הכי שמח בנגן : השיר הכי "להיטי" בנגן : השיר הכי לא מוכר בנגן : השיר הכי חופר בנגן : שיר האהבה שיש לכם בנגן : כמה שירים יש לכם : מתי אתם הכי אוהבים שלשמוע : האומנים שאתם הכי אוהבים בנגן שלכם : האומנים המשעממים, שאתם לא מבינים איך הכנסתם שיר שלהם : מה יש לכם יותר באייפוד - מוזיקה ישראלית או מוזיקה לועזית : השיר ששמעתם אחרון : בהצלחה,תענו,אני רוצה לראות הענות מלאה

LeAnnDylan

Well-known member
עונה../images/Emo9.gif

סוג הנגן (אפשר גם תמונה) : סאןדיסק של סנסה 4 ג'יגה
האומן שיש לכם הכי הרבה שירים שלו : ליאן ריימס, מרטינה מקברייד וגארבג'
האומן שאתם שומעים הכי הרבה : שרה אוונס וקרי אנדרווד
האומן שיש לכם הכי הרבה אלבומים שלו : דיקסי צ'יקס
האומן שיש לכם הכי פחות שירים שלו : לוסי סילבס
האומן שאתם שומעים הכי פחות : גארבג'
האומן שיש לכם הכי פחות אלבומים שלו : לוסי סילבס, גרטשן ווילסון ודלתה גודרם
השיר שאתם שומעים הכי הרבה : Martina McBride - How Far
השיר הכי מרגש בנגן : There Will Come A Day - Faith Hill Something Worth Leaving Behind - Lee Ann Womack וגם What I Cannot Change ו - Pretty Things של ליאן ריימס
השיר הכי עצוב בנגן : I Can't Break It To My Heart- Delta Goodrem
השיר הכי חורפי בנגן : Only Happy When It's Rain ו- Cold Day In July של הדיקסי צ'יקס\קרי אנדרווד
השיר הכי קייצי בנגן : Soak Up The Sun של שריל קרואו
השיר הכי אביבי בנגן :
השיר הכי סתווי בנגן : Blow Away - Kristen McNamara
השיר הכי שמח בנגן : Rose Garden - Martina McBride או איזה משהו של סטפס
השיר הכי "להיטי" בנגן : |חושב| אמממ בטח Can't Fight The Moonlight
השיר הכי לא מוכר בנגן : רוב הנגן שלי זה שירים לא מוכרים
השיר הכי חופר בנגן : All American Girl - Carrie Underwood
שיר האהבה שיש לכם בנגן : Romeo Boy - Carrie Underwood, How Do I live - LeAnn Rimes I Hope You Dance - Lee Ann Womack
כמה שירים יש לכם : 1876
מתי אתם הכי אוהבים שלשמוע : כל היום אני עם אוזניות
האומנים שאתם הכי אוהבים בנגן שלכם : ליאן ריימס ומירנדה למברט
האומנים המשעממים, שאתם לא מבינים איך הכנסתם שיר שלהם : XD אין לי, אני כל יומיים משנה שירים ככה שאני מעיפה כאלה שלא בא לי עליהם
מה יש לכם יותר באייפוד - מוזיקה ישראלית או מוזיקה לועזית : אין לי ישראלית בכלל
השיר ששמעתם אחרון : Jo Dee Messina - Wishing Well
הודגש באמצעות מדגישומטיק

אם ב-2 ג'יגה נכנסים קצת פחות מאלף שירים

ב-4 ג'יגה בכיף יכולים להיכנס 1876 שירים. וסתם כי אני מכירה את דילן אני יודעת שיש לה כרטיס זכרון של עוד 2 ג'יגה

Because Of May

New member
ב-2 ג'יגה נכנסים 400 בערך, לא?../images/Emo12.gif../images/Emo109.gif

יש לי 390 +- ונשאר לי עוד 300G בערך למלא... אין מצב שנכנסים כמעט 1000!

LeAnnDylan

Well-known member
לא

קודם כל יש לי כרטיס זכרון אז זה כבר יותר מקום ודבר שני שירי VMA אפשר להכניס אלף וקבצי MP3 אפשר להכניס 500 בערך. זה גם תלוי בגודל ובאורך השיר וזה. רוב השירים שלי זה קבצי VMA אז נכנסים לי יותר

Because Of May

New member
../images/Emo109.gif

יש לך כרטיס זיכרון אז ביחד יש לך 4G, נכון? אז ברור שב-4G יכנסו לך יותר שירים... ואני יודעת שזה תלוי בגודל של השיר, אבל בממוצע לשיר של 5 מגה (שזה בערך הגודל של רוב השירים)- יכנסו 500 ב-2G
ואם זה קבצי VMA אז באמת נכנסים יותר

LeAnnDylan

Well-known member
לא, יש לי 6 ג'יגה יחד עם הכרטיס זכרון../images/Emo3.gif

shay08

New member
זה גם קשור לגודל

לי נגיד,יש הרבה שירים של 6-7 מגה

Because Of May

New member
אני יודעת, חישבתי את זה לפי 5 מגה לשיר../images/Emo109.gif

זה הממוצע שלי

shay08

New member
עונה

סוג הנגן (אפשר גם תמונה) : Sansa e260 האומן שיש לכם הכי הרבה שירים שלו : נראה לי שבריטני, גם אלישיה קיז, מארון 5 ועוד.. האומן שאתם שומעים הכי הרבה : האמת שזה משתנה מיום ליום..היום שמעתי הכי הרבה את עברי לידר.. האומן שיש לכם הכי הרבה אלבומים שלו : יש מלא אומנים עם שיר אחד האומן שיש לכם הכי פחות שירים שלו : יש מלא עפ שיר אחד האומן שאתם שומעים הכי פחות : לא יודע האומן שיש לכם הכי פחות אלבומים שלו : יש מלא עם אלבום אחד השיר שאתם שומעים הכי הרבה : אין שיר קבוע באמת,היום שמעתי מלא את 'ניסים' של עברי השיר הכי מרגש בנגן : Avril Lavigne - Slipped Away - מאוד מתחבר השיר הכי עצוב בנגן : נראה לי שגם.. השיר הכי חורפי בנגן : Anna Nalick - Just Breathe , Gwen Stefani - Early Morning, ועוד מלא שירים של נורה ג'ונס שהם די חורפיים.. השיר הכי קייצי בנגן : אני אתן כמה...Avril Lavigne - Girlfriend , Chingy - Fly Like Me , Fergie - Fergalicious...וכמובן,יש עוד מלא. השיר הכי אביבי בנגן : אממ לא יודע השיר הכי סתווי בנגן : Carrie Underwood - Sometimes You Leave
השיר הכי שמח בנגן : מלא מלא,מה שציינתי למעלה.. השיר הכי "להיטי" בנגן : Britney Spears- Gimme Moew השיר הכי לא מוכר בנגן : יש הרבה..האלבום החדש של רדיוהד, Led Zeppelin - All Of My Love, John Mayer - Gravity...ועוד השיר הכי חופר בנגן : אין שיר האהבה שיש לכם בנגן : Avril Lavigne - When Youre Gone, סיפור שקורה להרבה זוגות!!! כמה שירים יש לכם : כמעט 600 מתי אתם הכי אוהבים שלשמוע : תמיד תמיד תמיד האומנים שאתם הכי אוהבים בנגן שלכם : כולם,באמת. האומנים המשעממים, שאתם לא מבינים איך הכנסתם שיר שלהם : נראה לי שהכל יפה...אני אוהב הכל! מה יש לכם יותר באייפוד - מוזיקה ישראלית או מוזיקה לועזית : לועזי ברור השיר ששמעתם אחרון : Maroon 5 - Can't Stop

Agent 47

New member
שלי

סוג הנגן (אפשר גם תמונה) : Cowon A2.. שהוא 30 ג'יגה, אין על המכשיר הזה, לא סתם הוא זכה מקום ראשון במכשיר הכי טוב ביפן ובארה"ב [את זה גיליתי אחרי שקניתי חחח]... היתה עליו מדבקה בצבע זהב בצורת גביע ושם היה רשום אבל בלי קשר נראה לי זה המכשיר הכי טוב כיום, הוא יקר בטירוף אבל שווה את זה... קניתי אותו באוקטובר בסוכות ואמא שלי עדיין לא יודעת שיש לי אותו.. למרות שהיא לא תגיד כלום אבל לא רוצה שהיא סתם תחשוב שאני מוציא כסף על שטויות חחח.. האומן שיש לכם הכי הרבה שירים שלו : נראה לי Incubus ו Aerosmith האומן שאתם שומעים הכי הרבה : Incubus האומן שיש לכם הכי הרבה אלבומים שלו : Aerosmith האומן שיש לכם הכי פחות שירים שלו : U2 האומן שאתם שומעים הכי פחות : U2 האומן שיש לכם הכי פחות אלבומים שלו : Coldplay השיר שאתם שומעים הכי הרבה : Incubus- Pistola השיר הכי מרגש בנגן : יש מלא אבל אני יבחר ב- Love Will Come Through של Travis השיר הכי עצוב בנגן : לא יודע חחח השיר הכי חורפי בנגן : Travis- Colder השיר הכי קייצי בנגן : לא יודע בדיוק יש המון השיר הכי אביבי בנגן : השיר הכי סתווי בנגן : השיר הכי שמח בנגן : השיר הכי "להיטי" בנגן : Because Of You חח השיר הכי לא מוכר בנגן : Joe Perry Project- Once A Rocker, Always A Rocker... זה מהאלבום הסולו השני של של הלהקה של ג'ו פרי [גיטריסט אירוסמית'] בזמן שהוא פרש מהלהקה... יצא בערך שנתיים לפני שהוא חזר לאירוסמית'. [תחילת שנות ה-80]. יש עוד מלא.. Clutch- Immortal Kid Rock- Sugar השיר הכי חופר בנגן : Since You Bee Gone חחח שיר האהבה שיש לכם בנגן : Bon Jovi- Always The Corrs- Long Night Incubus- I Miss You כמה שירים יש לכם : מלא... אני לא יכול לאמר במספר אבל יש לי כרגע בערך איזה 30 אלבומי סטודיו. מתי אתם הכי אוהבים שלשמוע : בכל מצב.. בעיקר שאני במשרד ומשעמם האומנים שאתם הכי אוהבים בנגן שלכם : Incubus האומנים המשעממים, שאתם לא מבינים איך הכנסתם שיר שלהם : אין כזה... אומנים משעממים אני מוחק חחח מה יש לכם יותר באייפוד - מוזיקה ישראלית או מוזיקה לועזית : לועזית... אין לי שום שיר ישראלי רק 3 שירים של זוהר ארגוב חחח השיר ששמעתם אחרון : Incubus- Leech

MeItOsH

New member
Shuffle=../images/Emo23.gif

סוג הנגן (אפשר גם תמונה) :iPod shuffle האומן שיש לכם הכי הרבה שירים שלו :קלי קלארקסון
האומן שאתם שומעים הכי הרבה :קלי..
האומן שיש לכם הכי הרבה אלבומים שלו :אממ...קלי..
האומן שיש לכם הכי פחות שירים שלו :guns 'n' roses ו- evanescence האומן שאתם שומעים הכי פחות :evanescence האומן שיש לכם הכי פחות אלבומים שלו :ג'סטין טימברלייק השיר שאתם שומעים הכי הרבה :אמממממממממ....נראה לי שיבס..כי יש לי 4 גרסאות שלו..אז זה בא בלופים.. השיר הכי מרגש בנגן :all i know ו-because of you השיר הכי עצוב בנגן :winner at a losing game-rascal flatts ו-what hurts the most השיר הכי חורפי בנגן :בריקאוואי-"and when the rain will fall down.." ו- sunday morning - maroon 5 השיר הכי קייצי בנגן :Kiwi- maroon 5 השיר הכי אביבי בנגן :jenny don't be hasty- paolo nutini השיר הכי סתווי בנגן :what goes around..comes around - justin timberlake השיר הכי שמח בנגן :walk away ו- backwards- rascal flatts וכמובן שאני לא יכולה בלי since you've been gone השיר הכי "להיטי" בנגן :piece of me -britney spears [אני מתה על השיר הזה
] השיר הכי לא מוכר בנגן :rise- will dailey השיר הכי חופר בנגן :אין לי מושג. לא נראה לי שיש כזה. שיר האהבה שיש לכם בנגן :יש המון.אני בנאדם רומנטי מאוד..:p עכשיו ספציפית אני חושבת על my wish- rascal flatts כמה שירים יש לכם :134 מתי אתם הכי אוהבים שלשמוע :כל הזמן.אני לא יכולה בלי המוזיקה שלי. האומנים שאתם הכי אוהבים בנגן שלכם :את כולם. האומנים המשעממים, שאתם לא מבינים איך הכנסתם שיר שלהם :אין כאלה.ומה שהיה,מזמן מחקתי. מה יש לכם יותר באייפוד - מוזיקה ישראלית או מוזיקה לועזית :לועזית.אין בכלל ישראלית השיר ששמעתם אחרון :Fancy - Reba McEntire

s k p

New member
עונה../images/Emo13.gif

סוג הנגן (אפשר גם תמונה) : אייפוד וידאו 30G האומן שיש לכם הכי הרבה שירים שלו : אירוסמית', ACDC, וכמובן קלי
האומן שאתם שומעים הכי הרבה : אממ קלי וגנס אנד רוזס האומן שיש לכם הכי הרבה אלבומים שלו : נראה לי ACDC האומן שיש לכם הכי פחות שירים שלו :רוב תומאס..יש לי רק שיר אחד שלו
האומן שאתם שומעים הכי פחות : רוב תומאס
האומן שיש לכם הכי פחות אלבומים שלו : אמממ..the rd jumpsuiat apparatus השיר שאתם שומעים הכי הרבה : sober
אני ומעת את השיר הזה לפחות 30 פעמים ביום השיר הכי מרגש בנגן :אווו יש מלא השיר הכי עצוב בנגן :Irvine
השיר הכי חורפי בנגן :the exies - stary
השיר הכי קייצי בנגן :Bon Jovi - summertime השיר הכי אביבי בנגן :
השיר הכי סתווי בנגן :^^ השיר הכי שמח בנגן :נו ליודעת...
השיר הכי "להיטי" בנגן :SUBG השיר הכי לא מוכר בנגן :יש הרבה השיר הכי חופר בנגן :ליודעת.... שיר האהבה שיש לכם בנגן : Led Zeppelin - whole lotta love כמה שירים יש לכם :1495 מתי אתם הכי אוהבים שלשמוע :כל הזמן האומנים שאתם הכי אוהבים בנגן שלכם :קלי, אירוסמית', גנז אנד רוזס, ACDC האומנים המשעממים, שאתם לא מבינים איך הכנסתם שיר שלהם : Lit מה יש לכם יותר באייפוד - מוזיקה ישראלית או מוזיקה לועזית :לועזית....אין לי בכלל ישראלית השיר ששמעתם אחרון :the goo goo dolls - Iris

otollo

New member
../images/Emo174.gifעונה

סוג הנגן (אפשר גם תמונה) : iPod Nano 2GB
האומן שיש לכם הכי הרבה שירים שלו : אני חושב שקלי..אני אבדוק...יאפ..54..וואוXD האומן שאתם שומעים הכי הרבה: לא יודע ...זה בא בתקופות חח האומן שיש לכם הכי הרבה אלבומים שלו : אלבומים מלאים? קלי ,ורוניקס ואוונסנס האומן שיש לכם הכי פחות שירים שלו :כל אלה שיש רק אחד..שזה די הרבה האומן שאתם שומעים הכי פחות :לינקין פארק שיש לי רק שיר אחד שגם אותו אני בקושי שומע האומן שיש לכם הכי פחות אלבומים שלו : כל אלה של הרק שיר אחד השיר שאתם שומעים הכי הרבה: באייפוד? כנראה Flyleaf - Cassie. אני אוהב לשמוע את השיר הזה כשאני מחוץ לבית..לא יודע למה
. השיר הכי מרגש בנגן: קשה...אני חושב ש-Evanescence - Hello השיר הכי עצוב בנגן : Evanescence - Hello השיר הכי חורפי בנגן : Patty Griffin - Rain
השיר הכי קייצי בנגן: David Guetta - Love Is Gone
השיר הכי אביבי בנגן: מזה שיר אביבי
השיר הכי סתווי בנגן: אין לי מושג השיר הכי שמח בנגן: לאדע נו שאלות חופרות השיר הכי "להיטי" בנגן : סינס? השיר הכי לא מוכר בנגן: Evermore - It's Too Late השיר הכי חופר בנגן: אין שיר האהבה שיש לכם בנגן: לאדע כמה שירים יש לכם: 252 מתי אתם הכי אוהבים שלשמוע: בדרך לבצפר כשאני הולך ברגל בימי שלישי ><". האומנים שאתם הכי אוהבים בנגן שלכם: נו די איזה חופר האומנים המשעממים, שאתם לא מבינים איך הכנסתם שיר שלהם: אני לא מכניס אומנים שאני לא אוהב P: מה יש לכם יותר באייפוד - מוזיקה ישראלית או מוזיקה לועזית : לועזית, אין ישראלית בכלל. השיר ששמעתם אחרון : Aerosmith - Jaded

Because Of May

New member
עווווונה../images/Emo13.gif../images/Emo109.gif

סוג הנגן (אפשר גם תמונה) : אני לא זוכרת איך להגדיר אותו
אבל זה של פיוג'י מיפן
והוא נראה בערך ככה: (רק שהתפריט שלו אחר ומעל ה-M כתוב משהו אחר
)
האומן שיש לכם הכי הרבה שירים שלו : MCR, קלי, דה יוזד, פארמור, FF5, מיוז, אוונסנס, HIM. (זה התיקיות שיש לי
)
האומן שאתם שומעים הכי הרבה : אלה למעלה אני חושבת
האומן שיש לכם הכי הרבה אלבומים שלו : MCR, דה יוזד, פארמור, FF5 וקלי. לפרט לכם? כן, אני יודעת שאתם רוצים
: MCR- כל 3 האלבומים+ דמואים והופעות חיות היוזד- כל לייז פור דה ליירז, כמעט כל אין לאב אנד דאט' וחצי מהיוזד. וגם דמואים ^^ פארמור- כמעט כל ריוט! FF5- כמעט כל ביזנס אפ פרונט/ פרטי אין דה באק קלי- כל MD, חצי מברייק (כי לא הורדתי את כל ברייק, קניתי אותו, אז יש לי רק כמה בודדים
). וביסיידים
האומן שיש לכם הכי פחות שירים שלו : יש כמה אומנים שיש לי רק 2-3 שירים שלהם ב-MP, אם זה מחוסר מקום או מחוסר הכרת שירים
: טוקיו הוטל, לוספרופטס (4), גרין דיי (אין לי מקום
), לד זפלין (כנ"ל
), קווין (כנ"ל
), פ!אטד, BFMV, BB, MSI, FOB... לא זוכרת עוד
האומן שאתם שומעים הכי פחות : ריהאנה
האומן שיש לכם הכי פחות אלבומים שלו : יש יותר מידי שאין לי אלבומים מלאים שלהם...
השיר שאתם שומעים הכי הרבה : שירים של MCR, היוזד וגאנז
השיר הכי מרגש בנגן : אירביין של מישהי אחת
, הלו/לייק יו של אוונסנס, קנסר/דזרט סונג- MCR, און מיי און/ בלו& ילו- היוזד
השיר הכי עצוב בנגן : כל האלה למעלה
השיר הכי חורפי בנגן : לית'יום- אוונסנס
השיר הכי קייצי בנגן : אמברלה
(אני יודעת שזה מטרייה אבל זה מזכיר לי קיץ
)
השיר הכי אביבי בנגן : הייט ד'אט איי לאב יו?
לא יודעת למה... (אני יוצאת פקאצה בשאלות האלה
)
השיר הכי סתווי בנגן : קילינג לונלינס- ה.י.ם
השיר הכי שמח בנגן :
השיר הכי "להיטי" בנגן : סמלז לייק טין ספיריט- נירוונה, סטיירווי טו הבן- לד זפלין, בוהמיין רפסודי- קווין, השירים של גאנז ו-WTTBP של MCR
השיר הכי לא מוכר בנגן : יש מלא! אני חושבת שהשירים של FF5 לא מוכרים, גם BB לא ממש, איידן, ה.י.ם אולי
השיר הכי חופר בנגן : חופר הכוונה לארוך מאוד? STH של הלד
הוא הכי ארוך שיש אבל הוא ממש לא חופר
שיר האהבה שיש לכם בנגן : אנג'ל- רובי וויליאמס
כמה שירים יש לכם : כמעט 400
מתי אתם הכי אוהבים לשמוע : בעיקר באוטובוס... אבל אני סוחבת אותו איתי לכל מקום
יוצא שאני שומעת בו כל יום כמעט
האומנים שאתם הכי אוהבים בנגן שלכם : כולם! למה שאני אשים שיר של אומן שאני לא אוהבת?
האומנים המשעממים, שאתם לא מבינים איך הכנסתם שיר שלהם : אין כאלה.
מה יש לכם יותר באייפוד - מוזיקה ישראלית או מוזיקה לועזית : לועזית! ברור! יש לי אולי רק 2 שירים בעברית XDD
השיר ששמעתם אחרון : ב-MP? דד!- MCR

Because Of May

New member
השמטתי שאלה../images/Emo122.gif../images/Emo109.gif

השיר הכי שמח בנגן : בלוד, דד! ועוד יותר מידי של MCR
כל השירים מ-ILAD של היוזד השירים של FF5 השירים של קלי, כמובן!

MyDecember1

New member
../images/Emo118.gifיאללה גם אני ../images/Emo9.gif

חדש מלפני שלושה שבועות ככה
סוג הנגן (אפשר גם תמונה) :
Snsa View 8GB
...זה שמפרסמים עכשיו בלי סוף...
האומן שיש לכם הכי הרבה שירים שלו :
- Queen [את שלושת אלבומי האוסף] - Kelly [את שלושת אלבומי הקלי
] - Avril [את שלושת אלבומי האבריל
...למרות שבשלישי אני לא נוגע
] - Evanescence [את שני האלובמים] - Green Day [את דוקי ואמריקן אידיוט] - Muse [אבסולושן ובלק הולס] - Paramore [את ריוט והשני עם הספה האדומה שברח לי השם שלו
]
האומן שאתם שומעים הכי הרבה :
Green Day בזמן האחרון אבל זה כל הזמן משתנה...
האומן שיש לכם הכי הרבה אלבומים שלו :
|מבצע-העתק-הדבק| - Queen [את שלושת אלבומי האוסף] - Kelly [את שלושת אלבומי הקלי
] - Avril [את שלושת אלבומי האבריל
...למרות שבשלישי אני לא נוגע
] - Evanescence [את שני האלובמים] - Green Day [את דוקי ואמריקן אידיוט] - Muse [אבסולושן ובלק הולס] - Paramore [את ריוט והשני עם הספה האדומה שברח לי השם שלו
]
האומן שיש לכם הכי פחות שירים שלו :
אביב גפן ואלאניס מורטינס...שיר אחד...ודה יוזד כי מאי עוד לא שלחה לי את הדיסק שלהם
[פעם שעברה זה התנתק באמצע
]
האומן שאתם שומעים הכי פחות :
את דה קילרס...לא יצא לי עוד לשמוע בכלל
...אני מדבר על החדש שלהם..
האומן שיש לכם הכי פחות אלבומים שלו :
כתבתי כבר....אביב גפן אלאניס ודה יוזד....
השיר שאתם שומעים הכי הרבה :
בזמן האחרון: Pink- Cuz I Can Green Day- The Time Of Your Life Green Fay- Homecoming Green Day- Wake Me Up When September Ends Paramore- Fences Parmore- Musery Bussiness Paramore- Crushcrushcrush
השיר הכי מרגש בנגן :
Kelly Clarkson- Irivine Kelly Clarkson- Sober אוונסנס- גוד אינף ווית'ין טימפטיישן- All I Know דה יוזד- On My Own ועוד המווןן...אני מכור לשירים מרגשים...
השיר הכי עצוב בנגן :
השירים העצובים הם המרגשים
השיר הכי חורפי בנגן :
Kelly Clarkson- Sober
השיר הכי קייצי בנגן :
Lostprophets- Town Calles Hypocrisy
השיר הכי אביבי בנגן :
אביב גפן- שחור לבן
השיר הכי סתווי בנגן :
השיר הכי שמח בנגן :
Britney Spears- Gimme More
השיר הכי "להיטי" בנגן :
Britney Spears- Gimme More
השיר הכי לא מוכר בנגן :
KT Tunstall- Funnyman או בעצם כל הדיסק שלה נראה לי
....קייטי
השיר הכי חופר בנגן :
Ashly Simphson- Outta My Head- מדבק אבל ממש ממש חופר
שיר האהבה שיש לכם בנגן :
Queen- Love Of My Life
כמה שירים יש לכם :
502..עוד לא הספקתי להעביר את הכל
מתי אתם הכי אוהבים שלשמוע :
בדרך לסבתא שלי
האומנים שאתם הכי אוהבים בנגן שלכם :
Kelly Green Day Paramore Pink Pink Floyd Guns N' Roses MCR Fall Out Boy Flylef Avril Lavogne Muse FFF Daughtry KT Tunstall Evanescens Queen Radiohead Losprophets Linkin Park Nickelback Breaking Benjamin Within Temptation Sum 41 The Used Simple Plan One Republic חחחח עברתי אומן אומן וכתבתי
האומנים המשעממים, שאתם לא מבינים איך הכנסתם שיר שלהם :
Alicia Keys Ashlee Simpson Duran Duran Good Charlotte Janet Jackson ג'קו אייזנברג ריהאנה שירי מימון
מה יש לכם יותר באייפוד - מוזיקה ישראלית או מוזיקה לועזית :
לועזית בעיקר וכמה עברית...
השיר ששמעתם אחרון :
Pink- Cuz I Can...
תודה רבה למי שיקרא

למעלה