המלצות

AeroFan

New member
../images/Emo32.gifהמלצות

[כל כמה זמן חייב להיות שירשור כזה]...
כתבו פה את כל מה יצא לכם לשמוע\לראות\לקרוא לאחרונה ואהבתם...

SaintJohn

New member
ובכן...

ראיתי בטלוויזיה לפני כמעט שבוע את הסרט "התרסקות" וממש אהבתי, אני מאוד ממליץ. לאוהבי הרוק-בלוז הישן והטוב, אני ממליץ בחום על Creedence Clearwater Revival. אמרתי את זה הרבה לאחרונה ואמשיך לומר: שמעתי את רוב האלבומים שלהם, ועדיין לא נתקלתי במשהו שלא אהבתי. לא חסרים לי דברים נוספים להמליץ עליהם, אבל אלה לא דברים שגיליתי לאחרונה...

AeroTom

New member
אממ...לאחרונה

עשיתי לי מבחן לא לקנות האמת שום דיסק\תקליט\DVD בחודשים אפריל-מאי...בינתיים אני מחזיק מעמד. אבל אני בכיף אמליץ במוזיקה על דברים ששמעתי לאחרונה, שהם לא חדשים אצלי: יוצא לשמוע המון את The Band לאחרונה. רשמתי גם ביקורת על אלבום הלייב Rock of Ages ממש לא מזמן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=552&msgid=97827688 Fresh Cream, אלבום הבכורה של Cream עשה לי טוב אתמול בדרך חזור מהעבודה. ה-Deluxe Edition של Blind Faith הזכיר לי כמה טובה ההוצאה הזאת לאלבום היחיד של הסופר-גרופ הנוספת של קלפטון. אלבום הסולו השני של מארק פורד - Weary And Wired שיצא השנה. אלבום נפלא. מה עוד שמעתי לאחרונה? The Lost Crowes של ה-Black Crowes Highway Companion של טום פטי. This Magnificent Distance, אלבום הסולו השני הקסום של כריס רובינסון. Live At The BBC של Free. נועם הזכיר את CCR. אמליץ בחום על האלבום Green River שלהם. Cricklewood Green של Ten Years After The Gilded Palace of Sun של ה-Flying Burrito Brothers. Live In Boston Volume 2 של Fleetwood Mac. Birdland של ה-Yardbirds. Another Side of Bob Dylan של דילן כמובן. ה-Legacy Edition של Pearl של ג'ניס ג'ופלין. Live At Woodsrock של הנדריקס. Hittin' The Note של ה-Allman Brothers. ועוד...אלו האלבומים מהזכורים לי ששמעתי ממש בתקופה האחרונה. כל האלבומים והאמנים כמובן מומלצים. Rant, הספר החדש של צ'אק פאולניק (Fight Club), הסופר האהוב עלי, יצא אתמול. ממליץ על כל ספריו שאפשר להשיג אותם גם בארץ. המלצתי פה כבר לא מזמן על החנות Halper's הנהדרת באלנבי 87. חנות ספרים יד-שניה מופלאה. צפיתי שוב לא מזמן בסרט של ה-Festival Express, מומלץ מאוד כמובן. כמו גם הסרט של ה-The Last Waltz של ההופעה האחרונה בהחלט של The Band בערב הקסום הזה עם כל האורחים. צפיתי בזה גם לא מזמן. ממליץ לשחק Random באייפוד על כל המוזיקה שיש בו...אפילו לבד זה עדיין נחמד. אה, והחזירו עכשיו את המסטיקי עלמה הישנים! קניתי היום את האדום בטעם אוכמניות! זה קלאסיקה!! איך אהבתי את זה פעם וזה אותו הטעם.

AeroFan

New member
זה יהיה ארוך

סרטים: -ראיתי לפני כמה זמן בקולנוע את "תחושה מוקדמת" עם סנדרה בולוק, נראה לי שזה הסרט הכי טוב שלה ואחד הסרטים הטובים שיש עכשיו בקולנוע, הרעיון שלו מעולה ויש לו מסר, וגם סנדרה בולוק משחקת פה מעולה. - Deja Vu גם ראיתי לא מזמן וגם אני ממליץ בחום, אני בכלל חובב גדול של דנזל וושינגטון... אבל הייתי בטוח שהולך להיות סרט פעולה קיטשי אבל הוא בדיוק היה ההפך, סרט גאוני ומותח כמו שצריך עם משחק מצויין- 10!! -עוד סרט שראיתי בשישי האחרון הוא "הטרמפיסט" (The Hitcher)... סרט אימה מצויין ודי חדש. הוא שילוב של "המנסרים מטקסס" (שהיוצרים שלו הם גם היוצרים של הסרט הזה) ו"ג'יפרס קריפרס"... הוא יותר מותח מאשר מפחיד אבל הוא ללא ספק סרט טוב... ברוב סרטי האימה מהסוג הזה משום מה תמיד תהיה איזה שחקנית כוסית שהיא גם תהיה הדמות הראשית (תמיד אמרתי שאם אין את זה אז זה לא יהיה סרט אימה טוב
), אבל השחקנית בסרט הזה משחקת פשוט מעולה. העלילה מספרת על זוג סטודנטים יפים וצעירים, עושים את דרכם במכוניתו של ג'ים אל עבר חופשת האביב השנתית. על רכבם עולה הטרמפיסט, ג'ון ריידר, (שון בין) שבערך שתי דקות לאחר הנסיעה מתגלה כפסיכופט חולה. ג'ים וגרייס מצליחים להיפטר ממנו אך הוא ממשיך לעקוב אחריהם, לרדוף אחריהם ואף להפליל אותם במעשי הרצח שהוא מבצע... פה גם אני חייב לאמר ש-שון בין משחק ענק!!! התפקיד כ"כ מתאים לו פה... בקיצור, מומלץ! מוזיקה: -אני יתחיל עם האלבום החדש של טראויס "The Boy With No Name", אלבום גדול! לא יודע עדיין עם הוא הפך לאלבום ההכי אהוב עליי שלהם אבל הוא בהחלט יכול להפוך... ובכלל הקליפ של Closer עם בן סטילר כ"כ מעולה!! -האלבום חדש של אוונסנס, רק בתקופה האחרונה התחלתי להכיר אותם ודווקא בניגוד ל-מה שחשבתי ממש אהבתי את האלבום החדש... שירים טובים אחד אחד וזמרת עם קול מצויין. -ו-אולי זה לא יאמר להרבה פה בפורום אבל בגלל שזה אחד הבוטלגים הכי טובים שקיימים אני יספר עליו. הופעה של אינקובוס ב- קואלה לומפור שבמלזיה משנת 2004... נראה לי שמבחינת ההוצאות הלא רשמיות... עברתי את אירוסמית' אפילו... יש לי הרבה יותר הוצאות רשמיות של אינקובוס מאשר של אירוסמית' אבל ההבדל הוא שההוצאות הלא רשמיות של אינקובוס לא כזה קשה להשיג לעומת ההוצאות של אירוסמית' שמאוד קשה להשיג... (אולי בגלל ההבדל של השנים) בכל מקרה- אחת ההופעות הטובות ששמעתי, איכות מדהימה ביותר (בדיוק כמו אלבום לייב) וביצועים ענקיים... לקראת הסוף לאחר שהם ביצעו את השיר "A Certain Shade Of Green" הם ביצעו מדלי ל-Whole Lotta Love של לד זפלין... (וזה היה מפתיע כי רוב הקאברים שלהם הם דווקא קאברים מוזרים שלא מתאימים להם... רובם לא קאברים של רוק, אבל הם עושים אותם מעולה! הם ביצעו באיזה הופעה אחת את Like A Virgin של מדונה והם עשו אותו ממש יפה) יש לי את הבוטלג הזה כבר די הרבה זמן אבל בתקופה האחרונה אני שומע אותו די הרבה והוא הפך לבוטלג האהוב עליי. לאחר ההופעה אפילו ברנדון (הסולן) אמר מילים ממש יפות: ""This show will always stand out in my mind as one of the more unique concerts we've played. I can't even remember a show that I've been to that offered such rarities on an experiential level. The audience was one of the more animated that we had ever seen and proved to be so until the last note of our set. I'll never forget seeing all the girls in the crowd with their veils over their heads and dancing as hard as their Chuck Taylors would allow! It was a cultural paradox at it's finest! We'll never forget Malaysia! Thanks."" ו-סדרות התחלתי (בזכות ידידה מהבסיס) לראות "Heroes", היא חודשים בילבלה לי את השכל על הסידרה הזאת אז ראיתי ודי חיבבתי... אני רק בתחילת הסידרה

רוקרים מקבלים השראה מזה בד"כ

סרטי מערבונים! לאחרונה ראיתי את הסרט "מלאכים נופלים" ("SERAPHIM FALLS") עם ליאם ניסן. מומלץ מאוד! כן, גם לאלה שלא אוהבות מערבונים (כמוני), זה סרט ממש מעניין. אין רגע אחד של קטע שקט. מומלץ! במיוחד בהתחלה יש את הקטע האכזרי הזה שבו הדמות של פירס ברוסנן צריך להוציא את כדור האקדח שפגע לו בזרוע-בעזרת הסכין שלו! פשוט סרט טוב.

למעלה