המלצה...........

• פותח הנושא seti2
  • פורסם בתאריך

seti2

New member
../images/Emo32.gif המלצה...........

למי שלא ראה את המיני סדרה של חולית לרוץ!!!!!!!!!! זה פשוט אדיר!!!!!!! ולא! אני חוזר לא! לראות את הסרט מ84.

ygeva

New member
קודם כל שכחת... ../images/Emo32.gif

שנראה לי שזה סימן לנושא שלא קשור במב"כ ע"פ נהלי הפורום. על מה מספרת המיני סידרה?

seti2

New member
לא שכחתי...........

ועדיף שתראה את זה מאשר שתשמע את הסיפור

Chakotay

New member
עדיף שתקרא את הספר

המיני סדרה דווקא טובה, אבל הספר יותר :)

ygeva

New member
ניסיתי

אבל מעולם לא סיימתי אותו. למרות שהוא די נחמד. איך ספרי ההמשך?

OSHAYR

New member
הספרים!

יקראו הספרים חובה! הסרט גרוע. המני סדרה רק קצת יותר טוב מהסרט. אבל הספרים המקורים, 6 במספר, ענקים! וספורי ההמשך גם טוב. למי שמתענינ יש לי קובץ חובה לכל חובב חולית על המחשב...

Chakotay

New member
לא קראתי את כולם

קראתי רק 3 מהם, לא יצא לי עדיין \:

deathcaster

New member
על ריח ועל טעם מתווכחים כל פעם

לדעתי ולדעת עוד כמה חובבי מד"ב המיני סידרה הייתה מחפירה , ליהוק של שחקנים מהוהים שהטוב מכולם היה וויליאם הארט הסרט המקורי לדעתי היה מדהים , סרט שמבחינת היצירה עצמה , הוא בהחלט יצירת אומנות , סרט שהקדים את זמנו , ואני ממליץ לראות את גירסת הבמאי , שבה קטעים נוספים שנחתכו מהסרט המקורי , והם בהחלט תורמים לתמונה הכוללת הסרט המקורי כלל שחקנים נהדרים כמו קייל מק'לאכלן , פטריק סטיוארק הנהדר , מקס פון סידוב , חוזה פרר , ( אפילו פול סמית' ....בדיחה ) , שון יאנג היפהפייה , יורגן פרוכנאו ועוד ( גם סטינג שיחק טוב ). לטעמי המיני סידרה אולי כללה יותר אפקטים נכון , אבל היא הייתה ארוכה מדי , דלילת עלילה . לדעתי המיני סידרה " ילדי חולית " הייתה הרבה יותר טובה והזכירה לי יותר את אווירת הסרט המקורי . שוב זו דעתי בלבד , אולי בגלל שאני מבוגר יותר , ומיושן יותר

seti2

New member
אני חושב בדיוק ההפך

אני ראיתי את גרסאת הבמאי של הסרט ואת המיני סדרה, ולהפתעתי הרבה הסרט הכיל הרבה יותר קטעי אפקטים ואקשן מאשר המיני סדרה, כמו כן יש כמה וכמה קווי עלילה שלא נזכרו בסרט אך נראו בסדרה.

Lu Tze

New member
אה-הא.

הסרט של לינץ' *הרבה* יותר טוב. אומנם המיני סידרה מסבירה את העלילה בצורה יותר טובה, אבל גם זה לוקה בחסר והסרט של לינץ' מתעלה על המיני סידרה בכל נקודה אחרת.

Lu Tze

New member
אה, ואני נולדתי בשנה שבה הסרט של

לינץ' יצא, כך שאני לא מושפע מהגיל.

deathcaster

New member
לכן אמרתי

שעל ריח ועל טעם מתווכחים כל פעם ואני שמח שגיל הצופה ואיכות הצילום היחסית בין 2 הגרסאות אינם מהווים פקטור להערכת איכות או במילים אחרות , אני שמח שאתה מסכים איתי

seti2

New member
במיוחד בקטעי הסטוק פוטג'.......

של האקשן שמרכיבים את רוב הסרט!!!!

CaptainOok

New member
מה, אתה רציני??

קודם כל, לא ראיתי את הסרט. ואני גם לא רוצה לראות. לפי הקצת שראיתי בטריילר, זה נראה כמו עוד סרט הוליוודי שלקח ספר מעולה, כתב תסריט שבצורה מאוווד מרוחקת קשור לספר, ועשה סרט אקשן עם אפקטים מגניבים, ועוד בחוצפתו שם את וויל סמית' בתפקיד הראשי! אז לא, אני לא חושב שזה סרט טוב. למרות שלא ראיתי אותו.

אפילו לא זה

הסרט הנ"ל נכתב במקור כתסריט שלא קשור בכלל (אפילו לא בכבלים הרופפים שבהם הוא קשור היום) לאסימוב, בשם "Hardwired". כשמפיק מסוים (אני לא זוכר את השם כרגע) ראה את התסריט, הוא החליט לעשות קצת כסף על הגב של אסימוב, קנה את הזכויות לספר, הוסיף את שלושת החוקים, ועוד כמה אלמנטים מספרי הרובוטים, ו... זהו. לא שינוי בעלילה ולא כלום. מה שאני באמת כועס עליו בקשר לסרט הזה הוא שהוא משתמש בתסביך פרנקלשטיין הישן והלא כל-כך טוב, שהבשורה הגדולה של אסימוב הייתה למגר אותו.

תמונות מחייו של מפיק

"(מגרד את הפדחת) אממ...'רובוטים'? כבר קראתי איזה תסריט שהיו בו דברים כאלה או משהו כזה... כן, כן, ההוא המוזר עם המשקפיים והסיכה בצורת חללית... הוא צעק עליי מאיזו סיבה. למה? משהו על זה שיש עוד הרבה כמוהו, שלא מתעניינים בסרטים שלי. שאני רק מחפש כסף ושואן-דאם מפוצץ אצלי בתים. אז מה, כל אלה ש"כמוהו" יצפו בסרטים אם רובוטים יפוצצו בתים, ולא ואן-דאם? יאללה, נלך על זה. (ביפ) ברוריה, תמצאי לי התסריט של המוזר עם המשקפיים. כן. איך זה נקרא? 'אנוכי הרובוט'? לא, זה שם מסובך מדי. מי בכלל יודע מה זה אנוכי? נקרא לזה 'אני רובוט'. איך אני? גאון, הא? הוא אמר שהרבה יצפו בזה אם נגיד שזה של... של... אסימון. 'אני רובוט' מאת אסימון - רק הוא ידע שזה הולך לקרות. נביא את ויל סמית שיילחם ברובוטים שמפוצצים בתים. כל הגיקים יבואו. (אישוניו הופכים לסימני '$$$')"

טים ג

New member
אהבתי מאוד את הסרט

תראה ואז תגיד מה אתה חושב. אני חושב שהסרט מצויין

Lu Tze

New member
הבעיה היא שרוב האנשים

לא רוצים לראות את הסרט מתוך עיקרון. הסרט טובח ברעיונות של אסימוב והופך אותם לעוד עלילה בסגנון "כל הרובוטים רעים וצריך להרוג אותם לפני שהם יהרגו אותנו".

רק חובבי מד"ב...

רק חובבי מד"ב יכולים להזדעזע כל-כך מגזענות כלפי יצור שלא היה ולא נברא... עדיין.

למעלה