המלצה...

Darkmatter

New member
../images/Emo32.gifהמלצה... ../images/Emo13.gif

טוב, הרבה זמן לא המלצתי על משהו, אז בא לי להמליץ לכם על אלבום מעולה [מקווה שזה בסדר]... לדיסק הגאוני קוראים The Human Equation. בחור הולנדי חביב כתב את אלבום הקונספט הזה וגם את המוזיקה. אסף מוזיקאים מוכשרים מכל רחבי הגלובוס כדי שינגנו וישירו לטובת הפרויקט שלו[AYREON]. זה באמת באמת אלבום מיוחד. האלבום מספר על בחור שעבר תאונת דרכים [תאונה?] והוא נמצא בקומה. בזמן שהוא בקומה, הרגשות שלו[Fear, Reason, Passion, Pride,Love, Agony, Rage] מתחילים לדבר בינהם, עליו ואיתו. הם מזכירים לו את העבר שלו עד זמן התאונה, מהילדות ועד השניות שלפני. בו בזמן, אשתו והחבר הכי טוב שלו מדברים בינהם ומנסים להחזירו למציאות. מעבר לסיפור האישי, אפשר ללמוד מזה על המורכבות האנושית, המשוואה האנושית, כמו שם האלבום. בנוסף לזה, האלבום הזה מציג המון סוגי מוזיקה שונים בתוכו, מבלדות שקטות ומוזיקה קלאסית עד רוק ומטאל. הכלים שמשתתפים הם חליל, כינור, צילו, תופים, גיטרות ועוד... הנה לינק לטריילר של האלבום, שמציג את המוזיקאים שמשחקים את הדמויות השונות, ומציג גם את סוגי המוזיקה השונים... אפשר לשמוע שם קטעי מוזיקה קצרים מהאלבום הבאמת באמת מדהים! http://www.youtube.com/watch?v=hHnbA5F_lu4&search=ayreon

הזמנה: הפרעות קשב אצל מבוגרים

במסגרת שיתוף פעולה עם ת.ל.מ. פסיכולוגים, גולשי תפוז מוזמנים לקחת חלק בהרצאה: הפרעות קשב וריכוז בקרב מבוגרים - האם אותה גברת בשינוי אדרת? ההשתתפות לגולשי תפוז חינם. להדפסת קופון חינם יש ללחוץ על הקישור בסוף ההודעה מרצה: ד"ר ג'ים פריש- פלאס, פסיכולוג ודאי שמעתם על ילדים שקשה להם להתרכז בכיתה, להתארגן למטלות פשוטות ומורכבות בבית ובחברה ולא מעט פעמים גם בעלי אנרגיה יתרה או" מפוצצת" שמצד אחד עלולה להרגיז ילדים ומורים ומצד שני מאפשרת עשייה רבה ומגוונת. פעם חשבו שהתסמונת של היפראקטיביות וקשיי ריכוז נעלמת בגיל הנעורים. היום ידוע לנו , אנשי המקצוע, שהתסמונת ממשיכה אצל מבוגרים רבים , אם כי בהסוואה . האם אתם או מישהו קרוב אליכם מתחיל משימות בהתלהבות אבל משאיר אותן לא גמורות בדרך? האם לא ידוע לכם מדוע אנשים מסביב כועסים עליכם בגלל כמות הדיבור, האימפולסיביות, לא נותנים לבן אדם השני לסיים משפט כי נכנסים בהתלהבות? האם בן/ בת הזוג מתלונן שמדברים אליך והמבט שלך מסתובב במקומות אחרים? לADHD סימפטומים רבים אשר יכולים להשפיע על תפקודנו ויחסינו בעבודה, בחברה, בזוגיות ובהורות. אם האמור מוכר לך, ייתכן שיש לך סימפטומים של ADHD לא מאובחן. ההרצאה תציג את מאפייני התסמונת בקרב מבוגרים. ההרצאה תתקיים בת.ל.מ. אורנים - המרכז לטיפול פסיכולוגי, ייעוץ ואבחון מחר, ביום ב' 12/6/06 בשעה 20:00. להרשמה מוקדמת ופרטים נוספים 04-9831135 להורדת קופון השתתפות חינם: http://www.telem.org.il/tapuz_bonus.html הרצאה מספר 10

לא כול מה שנוצץ זהב....../images/Emo18.gif

טוב אז אמרתי שכול יום אני בוחרת....חבר להגיד לו כמה אני אוהבת אותו....אז היום אתן חברות שלי...כולנו ביחד עם חיבוק של מלאכים.ונחזור לנושא שכתבתי ועליו אנוכי רוצה לדבר.לפעמים החגיגה ניגמרת כיבוי אורות החצוצרה אומרת שלום לכינורות...ואז אשמורת תיכונה נושקת לשלישית וכול יום חדש אנחנו מתחילים מבראשית.לפעמים טוב שיש סיום..כי אתה למד מימה שהייתה לפני הסיום..אז יש אנשים שהם בלי תפאורה לא יכולים[כמה עצוב]...וכשאדם נפגע הוא בוחר את הדרך הכי הכי להחזיר בחזרה...אז חברה היזהרו לא אני האישה שתאיר את עיניכם....כי מי שמחייך אליכם אלו האנשים שעדיף שיתדפו מהחיים שלכם....ואתם יודעים מה....עכשו אני כול כך מאושרת בשביל מי שצריך להיות מאושר.....אוהבת אותכם ללא תנאי.

לעילאי מי אמר שחלומות לא מתגשמים

טוב אני דרמטית היום כי מיום ליום הכול הולך ונהיה לך טוב יותר בכול המובנים...ככה אני אוהבת אותך...שזרקת את כול זוללי האנרגיות ועוד יותר...שהתחלת לשמוע לאמא....

עילאי חתמתי אמא התכוונתי אלי לחברה

הכוונה בנות אלי לחברה הכי טובה שלה...שאף פעם היא לא שומעת לי....

הזמנה

היום זה קורה. מן הסתם רציתי לענין אתכם בסדנא על העולם שמעבר ======================================= "עולם שמעבר" – תפיסה על חושית. הזמנה לערב חוויתי בנושא גילוי התקשור. דרך תרגילים מונחים ובחוויה אישית נפתח לעצמנו צוהר לגילוי היכולת הטבעית שלנו לחישה על חושית (תקשור). · בערב נבחן מהו תקשור, עם מי או מה מתקשרים. · האם כל אחד יכול לתקשר? · מהם מסרים ומה עושים אתם? · דרכים לקבלת מסרים ועוד... * בערב תיערך הדגמה של תקשור לפני קהל, למעונינים נא להעביר אלי שם פרטי, שם האם ותאריך לידה-נשתדל לרצות את כל המבקשים. ============================================= פרטים נוספים בדף מצורף או בפניה אלי. יום טוב

אדומה2

New member
תסלחו לי כן? ../images/Emo31.gif

אבל זה ממש חוסר טקט לשים את זה פה, לטעמי....

בד"כ אני מספיקה למחוק הודעות מסוג

זה עוד לפני שאתן רואות, אבל לצערי הפעם לא הספקתי, ומכיוון שהגבתן, לא רציתי למחוק את התגובות שלכן, אז שרשרתי לשרשור ה
.

למעלה