המלחמה הקרבה.. .

i love gina

New member
../images/Emo32.gif המלחמה הקרבה.. .

(נו באמת, הרי זה דורש השירשור הזה.......) חברים, כולכם מוכנים? אטמתם? הכנתם? אגרתם? יופי... טוב , ננצל גם את השרשור- בא לכם להגיד משהו בקשר למלחמה? נגד? בעד? פוחדים קצת? אז ככה, אני בתחלס חושב שהמלחמה די במקום, אבל כשחושבים על זה המלחמה כבר התחילה לפני שנתיים! כי באמת, עם כל הפיגועים האלה, אנחנו חיים במלחמה שנמשכת על גבי יום ויום... זהו בתחלס, אני חושב שזה חשוב להוציא את זה. דיברתי גם עם כמה חברים ויש כאלה שמה זה לחוציפ ומפחדים , ואני מבין למה, מלחמה זה לא דבר נחמד, אבל אין מה לעשות. בואו נקווה שהטובים ינצחו כמו בכל סיפורי הלילה...
יאללה, ביי לכולם, להשאר רגועים- והכי חשוב! להחזיק את האצבעות שלא יהיה ביצפר לכמה ימים , ושיקלו עלינו בבגרויות כמו שעשו במלחמת המפרץ!!!

הרבה זמן לא עשינו שירשור עוף ../images/Emo32.gif

אני אישית לא מפחד...לא אטמתי כלום ואני גם לא מתכוון לשים מסכה אפילו (היא תהיה לידי למקרה שאני אשמע שריקה מתקרבת מהשמיים
). אני גם לא ממש מבין איך בוש הגיע מלרדוף אחרי בין לאדן למלחמת המפרץ 2...אבל שיהיה...אם זה עוזר לו לישון טוב בלילה
. ואני גם לא מבין למה סאדם מערב אותנו (בוש צועק עליו, צוחק עליו, מאיים עליו, מתקיף אותו...אבל אנחנו נחטוף טילים...ממש ראש דפוק יש לו) יש לנו בארץ ציוד משוכלל שיגן עלינו ואין ממה לפחד! העיקר שיהיה טוב!

i love gina

New member
../images/Emo6.gif כן, הוא באמת דפוק...

אבל יש כאלה שאומרים שכבר אין לו מה להפסיד, ובגלל זה הוא ישלח הכל עלינו.

14מתן

New member
לא רוצה לבאס אותכם אבל...

ראיתי בעיתון את הכוחות של ארה"ב אוסטרליה ובריטניה בייחד נגד אלה של עיראק והנתונים לא מזהירים... יש 250 אלף חיילים לטובים ומיליון 350 אלף לעיראק

זו לא הכמות חביבי...זו האיכות.

250 אלף חיילים מיומנים, אסטרטגים ומוכשרים לקרב. לעומת 350 אלף שבקושי יודעים להדליק את הבוילר במוקטעה. להזכירך, פעם ארצות ערב תקפו את מדינת ישראל..."הם היו מעטים מול רבים"...אבל קרענו להם את התחת
.

Azar Azar

New member
וואלה מוזר מאוד

מלחמחה בעירק בטוח יש אבל לא נראה לי שיתקיפו אותנו מישהו כבר אטם את אחד החדרים בבית או שבכלל אתם יורדים למקלט?

דרך אגב...חברי פורום יקרים...

אם תהיה צפירה, אל תשכחו לרדת למקלט הפורום (קומה שנייה משמאל, הדלת הראשונה שם). הכנסתי שם כבר את המערכת ואת הדיסקים שיעבירו לנו את הזמן...
.

yanivtr

New member
נדפקתייייייייייייייייייייייי ../images/Emo4.gif

דווקא עכשיו הדיסקמן נהרס!!!!!!!!!!!!!!!!!! אלוהים מה אני יעשה בחדר האטום בלי דיסקמן!!!

לנו יש ממ"ד בבית... הכי טוב../images/Emo70.gif

ויוצא שאני ואחותי נשארים לבד במלחמה חחח.. למה
סיפור ארוך. בקיצור - לאח שלי אמאבא שלי יש עיסוק משלהם חחח.. אני אשים לי סלסה בממ"ד אהנה.. ארקוד קצת
ממש אוירה חמימה
אגב - במלחמת המפרץ רוב הטילים העיראקים נפלו בים התיכון חחחח הם עקומים
א לכו תדעו אם הם יפגעו בנו ולא בסוריה

למעלה