הללויה!

perhay

New member
../images/Emo32.gif הללויה!

המחשב שלי חזר לחיים! מקווה שאצליח להדביק את הפיגור של כל ההודעות שעוד לא הספקתי לקרוא. אין ספק שהפורום הזה מאד פעיל ותוסס. שבת שלום לכל מספרי הסיפורים!

ברוכה השבה ושבת שלום גם לך.

פרי יקרה , הביטי בתמונות מציפורי, וראי תמונה נהדרת שלך ושלי.

perhay

New member
לא מצאתי את התמונה שהתכוונת אליה

מה הכותרת של התמונה? חוץ מזה אני שוב
. המחשב החליט לעבוד עלינו, ופעם הוא פועל ופעם לא. האם מישהו מכיר סיפור על שביתת מחשבים? נראה לי שזה אחלה נושא. מי מרים את הכפפה? שבת שלום!

NAVVAN1

New member
יש סיפור נפלא נכתב ע"י אסימוב ב1958

השנה בה הרוסים שלחו את הספוטניק לירח, וכל קהילת הצבא, המדע האמריקאית היתה בפאניקה, שהרוסים משתלטים על החלל. הסיפור "המכונה שנצחה במלחמה" מספר על מלחמה שבין הדנבים יצורי חלל ואנשי כדור הארץ, ובה מנצחים אנשי כדור הארץ, ביום הנצחון מגיע מנכ"ל פדרצית השמש, (הנשיא העולמי), למדען האחראי על מולטיווק, מחשב העל, אשר בהחלטותיו ניווט,ושלט על מהלך המלחמה, והביא לנצחון, ומגלה כי המדען הראשי, השתמש בהטלת מטבע (לעץ או פלי) לשם קביעת ההחלטות שהביאו לנצחון במלחמה.

love lev

New member
זה מזכיר לי סיפור

שהתפרסם בהמשכים ב"הארץ שלנו" על שני ילדים שנחטפו על ידי חייזרים, וכשהאנשים בכוכב הכריזו מלחמה, ציפו שני הילדים להתחמשות רבתי, אך מה רבה היתה הפתעתם שה"מלחמה" היתה ע"י כך שכל אחד שלח נציג המדינה לשחק שחמט עם נציג המדינה השניה, והמנצח במשחק זכה בנצחון מדינתו במלחמה. עוד כשהייתי קטנה תמהתי למה לא עושים את זה היום.... חומר למחשבה

ביפן היו עושים מלחמות עפיפונים-

שני הצבאות היו נערכים משני עברי נהר או תעלת מים והיו יוצאים שני מעיפי עפיפוני-קרב לתחרות. חוטי עפיפוני הקרב היו מרוחים בדבק ונושאים שברי זכוכית וכך מנסים לחתוך את חוט היריב ע"י תמרוני-תעופה של העפיפון. זה שנחתך- הפסיד ושולחיו הפסידו במלחמה! עד היום יש טורנירים כאלה לזכר ההסדר ההוא. וכן יש סיפור מענין על המצור, שהטיל סלאח א-דין על עכו הצלבנית. סביב העיר נתחולל קרב פראי בין הצבאות ומספרים, שבאותו זמן הסתדרו אבירים נוצרים ומוסלמים בשתי שורות, האחת מול השניה והיו יוצאים לדו-קרב, שניים בלבד בכל פעם-עד הקזת הדם הראשונה. בתום השורה- הוכרע הקרב.

השתלמות "מארכיון לסיפור מרתק"

נותרו עוד שלושה מקומות בהשתלמות. המעוניינים במידע נוסף מתבקשים לפנות אלי בפרטי. בברכה,

למעלה