הית' לדג'ר

nogao10

New member
../images/Emo32.gif הית' לדג'ר../images/Emo16.gif

אז כולנו יודעים מה קרה לשחקן המוכשר והמבטיח רק בן 28 לא משנה איך זה קרה ועזבו ספקולציות ושמועות אנחנו עכשיו רק מתייחדים עם זכרו ומצדיעים לו. זה לזכר 28 שנים קריירה מבטיחה והילדה שנשארה יתומה

LIRONSH100

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo2.gif

הבוקר שלי נפתח כמו בכל יום -5 בבוקר- התארגנות... הכל ניראה כרגיל.. אני באה לרכבת וכרגיל המחלק עיתון של 24 דקות נותן לי עיתון- אני עולה לרכבת כרגיל מתישבת הכל ניראה כרגיל.. אבל אז אני רואה בעמוד הראשי "מת ה'ת לדג'ר......" אני הייתי בהלם.... כי1. ישר נזכרתי שנוג אוהבת אותו וכמה שאני רציתי לדבר איתה באותו הרגע.. (אבל לא רציתי להיות זו שמספרת לה... וגם השעה היתה 6 בבוקר ויש עוד אנשים שישנים בעולם הזה בשעה הזו....-למה אני לא יכולה למה??) אז כל היום עבר בהחלפות SMSים אחת לשנייה... (ולא ספרתי כבר כמה בקשו ממני לשלוח כבר- והם הבינו את הסיבה...) 2. זה ה'ת! מה הוא רק בן 28- אני פשוט... ואו לא יודעת מה להגיד... 3. אני לא מסוגלת לחשוב מה יקרה לי כש... אני אפילו לא רוצה לחשוב על זה!! אתם יודעים לבד מי.. או מהם.. ימותו (חס וחלילה טופוטפוטופו חמסה חמסה..) אני חושבת שאי יהיה אפשר לדבר איתי לפחות חודש... לפחות.. טוב לא רוצה לחשוב על זה!!!! ונוג- תנחומי...ומשתתפת בצערך (כבר אמרתי לך אבל בכל מקרה..)

gal y kike

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo16.gif

גמני קראתי את זה בעיתון 24 באותו בוקר ופשוט הייתי בשוק !! זה לא נתפס לי לכמה דקות.. מסכן..ממש אהבתי אותו בתור שחקן.. במיוחד ב 10 דברים שאני הכי שונאת אצלך..זה בין הראשונים

למעלה