היי

noar haavoda

New member
../images/Emo32.gif היי../images/Emo13.gif

רצינו להודיע על מבצע צמתים של מפלגת העבודה, בו נחלק פלאיירים וסטיקרים לעוברים ושבים שיתקיים מחר בצמתים בדרך נמיר. נפגשים ב10:00 בארלוזרוב. אפשר להגיע גם מוקדם יותר. בנוסף, בשבת בבוקר נפגש בסינמה סיטי (11:00) ונצא לשיירה עם עשרות מכוניות, שלטים וג'ינגלים של המפלגה. השיירה נוסעת לכיוון שדרות, יהיו צחוקים ובלגנים
לפרטים נוספים- שי בירן, מנהל אגף הנוער: 0502021151

jast

New member
מצאת לך מקום לא לפרסם...

אף אחד פה לא תומך בעבודה:] (וטוב שכך..)

evil i

New member
מה באמת העמדה של התנועה בבחירות?

אני מאוד מקווה שלא שוב מר"צ...

evil i

New member
מה?

לא יאומן! אותה טעות פוליטית שוב ושוב! אפילו שריד התייאש ממרצ!

jast

New member
אממ כן זאת בעיה...

כי כמה שמנסים להראות דמוקרטים וזה... זה הכי לא! נתנו לנו רק 2 אפשרויות, מר"צ והעבודה.. וזה כשכל הזמן מנסים לשכנע את כולם להצביע מר"צ.... אז מה ציפית?

the first duke

New member
אממ לפי מה שהבנתי יש קולות שונים

התנועה שלכם החליטה כנראה לתמוך במרצ אבל החניכים והמדריכים תומכים בחלקם גם בעבודה ובמפלגות נוספות, בסופו של דבר כל אדם הוא אינדיבידואל ומצביע עפ"י דעותיו שלו.

jast

New member
אמממ.. בפורום הזה...

אז לא ניראה לי שיש מישהו שתומך בעבודה:]

יכול להיות שישנם מדריכים וחניכים

שתומכים בעבודה(יש לציין שחניכים לא אומר שהם בני 18 עדיין...) אבל אם מר"צ נבחרו אז כניראה שהרוב הגדול תומכים בהם...

jast

New member
את מתכוונת..

הרוב תומכים בהם יחסית לעבודה... כי אלו היו 2 האופציות היחידות.. אבל לא נכנס שוב לוויכוח הזה נכון? נכון. חח.. רק 5 הצביעו לעבודהXD

אני מדברת על התוצאות הסופית זה לא

כל כך משנה מה היו האופציות אלא מה דוגרי עכשיו קורה

jast

New member
אם היו דמוקרטיים באמת...

והיו נותנים להצביע לאיזה מפלגה שאתה רוצה.. לא בטוח שהם היו נבחרים...

פורה

New member
נכון,

לדעתי באמת היה צריך לעשות בחירות.. אפילו אבא שלי אמר! והוא שונא את השמו"ץ.. אולי בגלל שהוא היה בנוע"ל..

Kobi Guerrero

New member
תביני...

התנועה לא תקבל פתאום החלטה שהיא תומכת בקדימה\ליכוד\ש"ס... זה נגד ערכי התנועה. וכן, גם חד"ש זה נגד ערכי התנועה. אין מה לעשות - מרצ זו המפלגה שהכי מתאימה לערכי התנועה כרגע. ועד כמה שאני לא רוצה לתמוך ביוסי "מלך הקפיטליסטים וכריזמתי כמו רפי רשף על סמי הרדמה" ביילין - בסופו של דבר, ב-28 לחודש אני שם מרצ בקלפי. למה? כי הם הכי קרובים לערכי התנועה, והתנועה הזאת היא הכי קרובה לערכים שלי.

למעלה