היי לכם!

../images/Emo32.gif היי לכם! ../images/Emo124.gif

שלום לכל חברי הפורום! רציתי להתנצל שלא ביקרתי כאן לאחרונה - שלא כמו בעבר - וזאת בשל עומס בגרויות (שבאו אל סופן היום, עם בחינת-החובה האחרונה בביוטכנולוגיה). אני שמח לחזור אליכם! באמת! חוץ מזה - מה שלומכם? ומה חדש כאן? (ראיתי את החברות החדשות בפורום, ואף בירכתי אותן, ונחרדתי למשמע חברתו החדשה של נוסבאום). ודבר אחרון: הקומונה שלי לענייני נוסבאום וטלוויזיה תיסגר בקרוב מאוד. מחכה לתגובות

אהלן נעמה!

מה המצב? קומונה מעצם הגדרתה היא מקום של מספר אנשים, שחיים יחדיו וחולקים דבר-מה משותף. המקום שאנח מנהל לא יכול להיקרא 'קומונה', כי אין בו אנשים. חוץ מזה, אין לי עניין להמשיך ולנהל את המקום. נוסבאום יצטרך להסתדר בלעדיי... (הבנתי שפותחים לו אתר בקרוב, ואני אשמח לכתוב שם). זאת הסיבה. אגב, הקומונה השנייה שלי, לענייני השפה העברית, דווקא מצליחה יחסית. ומשהו אחרון: בקרוב אכתוב כאן רק תחת הכינוי "אִיתַי". הכינוי "ח ו ל ו נ י" יוצא לפנסיה.

mominman

New member
גם אצלי זה ככה ..

היתי מעדיף אותך בתור חולני ! אבל שיהיה איתי ...

DAND00SHY

New member
ברוכה השווה...../images/Emo6.gif!

איתי!!!!!!!!!!!! יופי שחזרת!
...אין לי עוד מה להוסיף...אני חושבת... תן לי לחזור אליך...

gilmorefreak

New member
היי איתי../images/Emo70.gif

סופסוף נגמרו הבגרויות אה
גם לי היה היום בביוטכנולוגיה..ונגמר..בעע..סופסוף
איך היה
גם אנחנו שמחים שחזרת
שלומי טוב..
מה חדש
את טירוף ה
ים כבר ראית
, רוני לא פה..
, ומה עוד..
אה..הקומיקאי ההזוי- פורסמו תוצאות השלב השני.. החברה החדשה של נוסבאום..בעעעעעעעעע...איככסססס...בעעע.. חבל שהיא תסגר..
אפשר קישור לקומונה השנייה שלך

אִיתי

New member
תגובות -- תגובות -- תגובות

באמת, סוף כל סוף נגמרו הבגרויות. אבל אלה רק בגרויות החובה, כי יש לי עוד מועד ב' באנגלית (אחרי שהבחינה ב-5 י"ל הייתה נורא קשה) ב- 15/7. הבחינה בביוטכנולוגיה הייתה טובה מאוד. איזה עשית? תהליכים א' או ב'? (אני ב', של כיתות י"ב). גם אני נורא שמח לחזור. מה חדש? - מחר אני נוסע את כל הדרך מחולון לירושלים - ליום הפתוח של האקדמיה ללשון (שחוגגת יובל שנים). ראיתי את טירוף האבטיחים ונדלקתי!
לצערי, רוני לא פה, ומרגישים בחסרונה. שתחזור כבר!!! אחרי הקומיקאי ההזוי לא ממש עקבתי, אבל אשתדל לעקוב מעכשיו. בקשר לנוסבאום - קצת מיציתי. הנה 2 הקמונות שלי (קומונת נוסבאום וטלוויזיה - איננה פעילה יותר). קומונת מרצ. קומונת לשון.

gilmorefreak

New member
אממ..../images/Emo26.gif

בהצלחה במועד ב' באנגלית
כן שמעתי שהיה קשה..לחברות שלי בדוברי אנגלית לא היה כל כך קל..
וגם המורה שלי לאנגלית אמרה שהיה קשה..
, נקווה שלי שנה הבאה יהייה יותר קל..
ביוטכנולוגיה א'..
אז..אמממ..מה הקטע עם לשון ואיתך
ואממ..קצת מאוחר לעקוב אחרי הקומיקאי ההזוי..אבל עדיף מאוחר מאשר אף פעם
וסבבה אני אכנס לקומונות ואראה..
תודה על הקישורים..

אוש7יתי

New member
איתיוס!!!!!

חחח מה קורה
ברוך שובך
חחחחח כן נעמה (החברה של נוסבאום כן?) באמת מעצבנת.............. טוב העיקר שאנחנו יודעים איך הם הכירו וזה מסביר הכל....

H i L o L a

New member
איתי ../images/Emo24.gif

ברוך שובך
ירושלים
היית אומר קודם....... בהצלחה ל2 הקומונות האחרות שלך :)

למעלה