היי כולם

Evil Pig

New member
../images/Emo32.gif היי כולם

חזרתי לבייתי כתוצאה מדבר נורא עצוב וטראגי שקרה למשפחה שלי, אז רק רציתי להגיד שאני פה ושטוב להיו פה שוב... סרן אילן גבאי ז"ל בן 22 מקרית טבעון, נהרג ביום שלישי < אתמול > בלבנון כתוצאה מטיל נגד טנקים כאשר "טיהר" מבנה מאנשי חזבאללה חמושים בכפר עיתא אל-שעב. אילן גבאי הוא בנתם של חברים הכי טובים של ההורים שלי, הוא כמו אח גדול שלי, אני את כל ילדותי העברתי איתו ועם המשפחה הזאת. טיילנו בייחד רכבנו בייחד - והעכשיו הוא מת, אני איבדתי, לא בן של חברים, אני אבידתי אח... אני לא מחפש רחמים או משהו, אני רק רוצה לספר לכם. זה כ"כ כואב לי וכ"כ קשה לי עם זה. אז אני מודיע מראש, אולי אני במהלך הזמן הקרוב לא אבקר בפורום הרבה אבל אני אשתדל לחזור לשגרה < עד כמה שאפשר > ולחזור לפעילות השוטפת איתכם בפורום. לילה טוב ושקט כתבה

avril24

New member
../images/Emo15.gif אני משתתפת בצערך ../images/Emo201.gif

אם אתה רוצה לדבר אתה יכול לפנות אליי

Sweet berries

New member
../images/Emo181.gif דורקיייייייייייייי

כבר דיברנו במסנג'ר.. אני מקווה שיהיה בסדר בסופו של דבר, אני מבינה אותך לגמרי ואני אוהבת אותך המון המון אז תהיה חזק! ואני שוב מזכירה, אולי לא עכשיו, אבל שתדע שתמיד אבל תמיד יש לך פה עוד בית, ולא משנה מתי איפה למה וכמה אתה תמיד מוזמן לפה. ואני באמת מצטערת ומשתתפת בצערך [או בצערכם ליתר דיוק], נשאר רק לקוות שיהיה בסדר.
אוהבת אותך המון.

ישראל014

New member
אויי!!../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

זה כל כך עצוב=[[[[[[[[[

Ipecac0

New member
../images/Emo201.gif דורונושקה אני כ"כ מצטערת

אני משתתפת בצערכם אמרתי לך כבר ואתה יודע שאני תמיד תמיד פה בשבילך, לא משנה מתי. אני מתפללת שהמלחמה הזאת תגמר כבר ומקווה שהאנשים במדינה הזאת יראו ימים הרבה יותר טובים. תחזיק מעמד... יהיה בסדר. אוהבת

pluplup

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo7.gifמשתתף בצערך

תהיה חזק דורון,ותזכור,יש פה אנשים שאוהבים אותך מאוד,אנחנו פה כדי להקשיב ולנחם כשיש צרות. זה כ"כ עצוב

Aline In Chains

New member
../images/Emo55.gif דורון.. ../images/Emo201.gif

דורון...משתתפת בצערך..
דיברנו על זה כבר במסנ'.. נקווה שהכול יהיה טוב, עצוב לי לשמוע את זה
נקווה גם שהמלחמה תגמר כמה שיותר מהר.. אני תמיד פה בשביל לדבר איתך, אוהבתותך
.

../images/Emo16.gif ת.נ.צ.ב.ה

עוד חייל שנהרג מטבעון תוך שנה :\ משתתף בצערך, ואם אתה צריך כל דבר, אני פה אחי

Chen Shesek

New member
../images/Emo152.gif../images/Emo181.gifדורון../images/Emo24.gif

לצערי, אני מבינה מקרוב את ההרגשה שלך, גם אני קורבן למשפחת השכול. אני מאחלת לך להתגבר על זה מהר ושיהיה יותר קל, חייבים באיזשהו שלב להתגבר ולהמשיך הלאה.

דורון,

אני מצטערת מאוד לשמוע את הבשורות הרעות האלה. זה עצוב מאוד.
תמיד תדע שיש לך את התמיכה שלי בכל שתצטרך, אתה תמיד יכול לבוא לדבר. תהיה הכי חזק שיש. קבל חיבוק הגון

Evil Pig

New member
תודה רבה לכולכם ! ../images/Emo24.gif

אני בסדר, אני לא לוקח את זה יותר מידי קשה.. אני חיי את החיים שלי ומנסה כמה שיותר לעזור למשפחה. כואב לי אבל אני יודע שחייבים להמשיך לחיות . יהיה בסדר. תודה על התמיכה! מת עליכם!

דורון../images/Emo201.gif

אני משתתפת בצערך... תהיה חזק, אנחנו כאן איתך כל הזמן, בכל מה שתצטרך... אני לא יודעת איך זה לאבד אדם כל כך קרוב, אבל מתארת לעצמי שאין קשה מזה. כל מה שנותר לי להגיד זה רק שתהיו חזקים, ושלא תדעו עוד צער... יהי זכרו ברוך.

למעלה