היי אנשים....

../images/Emo32.gif רציתי לספר לכם על היום שלי...

אז ככה ... קמתי היום בבוקר ב-8 , כי אני חולה אז לא הלכתי לבית ספר. בשעה 8 ועשרה , איזה בן-ז*נה אחד נתקע בכלבה שלי ואחרי עשר דקות היא כבר מתה...
בכיתי...ובכיתי....וביחד עם זה גם כאבה לי נורא הבטן.... ועכשיו אני לא יכולה לזוז בגלל הכאבים........ איך היום הזה יכול עוד להשתפר?!

TetiBETTY

New member
../images/Emo32.gif היי אנשים....

מ'מצב
איך עבר עליכם יוה"כ
לי תודה לאל,עבר ממש טוב....ז'תומרת,לא ממש הרגשתי ת'צום(למרות שהייתי כל היום בביהכ"נ,וגם בערב שלפני...כן כן....גם אני צדיקה מדי פעם
)... מקווה שלכם עבר טוב,לאור אני כבר יודעת שלא
............................................................. לפני שעתיים בערך,שמעתי לראשונה את הסינגל MATM.... לא הגבתי כבר אז,כי השלמתי אי-קריאה של 5 עמודים מהפעם האחרונה שהייתי כאן...
....(אתם תראו אותי כאן והרבה,עד להודעה חדשה....
) והתגובה שלי על השיר... אני אישית,ממש התאכזבתי,ציפיתי למשהו יותר יפה,שמבינים את המילים(=/)....כנראה שלא.... אבל אולי,אחרי כמה וכמה השמעות אני אתחיל לחבב את השיר... בינתיים,אין שיפור
............................................................... לכל הדנדשים למיניהם,מקווה שתהנו
שהיה נעימה....
............................................................... ל 2 אלו שהחליפו את הניקניים שלהם....תתחדשו
............................................................... לכל הוותיקים,נורא התגעגעתי....
.....באמת
שריתו'ש יקרה,תודה על ההתעניינות.....
.... בטוחה שאור עשה עבודה מצויינת גם בלעדיי,בעצם הוא עשה....
.... ............................................................... זהו זה
לא זוכרת עוד מה רציתי לומר.... אז המשך שבוע מהנה,ותשמרו על עצמכם
נ.ב אתם מעוניינים במפגש פורום בסוכות
(לגיוון,הוא יהיה בדרום...)

TetiBETTY

New member
בקשר לתמונה הנ"ל...פירוט../images/Emo26.gif

מתוך רדיו BU 99 FM "נסעה לה בריטני ספירס אתמול ברחובות העיר ניו יורק כשלפתע אבוי
הכוכבת נתקעה בפקק תנועה
ומה עושה בריטני התקועה
יוצאת מהחלון ומתחילה לשיר
אז כן חבר'ה, צלם של מגזין הסאן הבריטי תפס את הכוכבת עם סיגריה ביד ועם פה פתוח לרווחה כשהיא שרה את מיטב שיריה, בזמן שהיתה תקועה בפקק. אחרי דקות ארוכות של המתנה בפקק, בריטני הבינה שלהתעצבן
אין לה ממה,ושהיא מאחרת למקום אליו היתה צריכה להגיע (פגישת עבודה מסויימת). אז מה עשתה הכוכבת
פשוט הוציאה את הראש מחלון-הגג בלימוזינה,והתחילה לשיר
"אנשים היו בשוק כשבריטני הוציאה את הראש מהחלון" אמר אחד מהולכי הרגל שצפו במחזה המרהיב. "היא פשוט הבינה שאין לה מה לעשות כל כך והיה לה קצת משעמם כנראה,אז היא התחילה לשיר"..." ואני אומרת.........איזה כיף לההההההההההההם

TetiBETTY

New member
זה רק אני שלא שמתי ../images/Emo23.gif....

או שבריטני ביקרה אצל הבבבא סאלי,לקחה חוט אדום,וטסה חזרה לחו"ל
או....שהיא בהשפעת מדונה
שיהיה....
.... אני אישית לא מאמינה בדברים האלו...
...

TetiBETTY

New member
ועוד טובה קטנה....

גלעד(אם אני לא טועה-'חמוד רק בשבילך'),שם קישור לאתר של בריטניהוואי,להורדת השיר באיכות CD ואני לא הצלחתי להכנס לקישור... מיש'ו יכול לשים קישור טוב
רבה.

../images/Emo41.gifבת אלייי../images/Emo70.gif

היה חסר לי בעיינים הצבע הכחול השני
יום כיפור עבר טוב.. בערך.. התקלקל בסופו.. כפי שאת יודעת..
ברוך הבא למועדון מאוכזבי MATM.. אני אומנם דיי מחבב את השיר עכשיו, אבל עדיין, הוא מאכזב טיפה..
בקשר למפגש.. אני לא יודע אם אני אהיה פה בסוכות.. אז אני לא מבטיח..

TetiBETTY

New member
האחיין של.....

אני שמחה שהייתי חסרה
אתה יודע איפה אני יכולה לשמוע את הגרסת CD של השיר
ובקשא למפגש......בסופו של דבר הוא תמיד ישה בחופש הגדול... אז......נחכה עד אז......
....

../images/Emo41.gifיש גם את חנוכה../images/Emo70.gif

ואת השיר את יכול להשיג אצלי.. אם תתחברי שניה לאייסי..

TetiBETTY

New member
כן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מה לא
לדעתי לכולם יהיה זמן.....לא ככה

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifמצטער

בתאריך הזה אני צריך לעשות תוכנית לקראת הדיסק ה-7 של בריטני....

למעלה