היום

Rinattt

New member
על העצים... ../images/Emo8.gif

צועק אווווו הווווווו אווווווווווווו ממש ברגע זה!

פיקסון

New member
יש לי חדשות עבורך

הוא נפל מהעצים ועוד כשעה וחצי הוא על המאהבת יש לו רק 25 ק"מ להגיע לבית

Rinattt

New member
חחח

אתה והמאהבת שלך... משוגע, גשםםםםם סע באוטובוס... לך תתכרבל בפוך...

פיקסון

New member
גשם ???

חוץ מיזה כיף לרכב בגשם אוטובוס למה מה קרה אין כבר רכב? ולהתכרבל בפוך רק עם ...... ולעולם לא טענתי לשפיות

miri362

New member
לכל המוזמנים צטערת שנעלמתי ככה

קיבלתי הזעקה דחופה אני מתחילה ומשתתפת בתאטרון הקהילתי של הקריה ולכבודכם חבריי התלאביביים אנו השנה מעלים את ההצגה תל אביב הקטנה ברגע שאדע מה מי ויותר מבטיחה לשמור הזמנות להצגה ושוב איתכם הסליחה

maof

New member
זה מאוד פשוט ../images/Emo13.gif

קיבלתי את ההזמנה שלך לכרובית
מעוף

jane34

New member
הבחור שהתחתנת איתו? אחותו?

יש לה גיסה משוגעת!!!!!!!! על את שמה לב שאת לא רק מדברת על אוכל אלא גם חולמת עליו יש אצלנו אישפוזים במבצע 1+1 תביאי אתך את גיסתך מממממ ------עוף קוקי? מישל----אם תקראי הפוך.....לשים את ברוגעלך פוביה אחותי..... המבצע מסתיים בעוד מס שעות!!!!!!!!!!1 אשפוז קל ושהייה מהנה..... אולי תפגשי ת'הוא שהשתין לך על האוטו סופי? זה קורה לך מאז המקרה שהשתינו לך על האוטו לא?נכון? דחוף לאשפוז אחותי להביא לך משהו מחר שיט שעות ביקון בין 10-12 ואני עסוקה בשעות האלה מבשלת .......אופה......מטגנה.......קולה........צולה....... מאדה.....מרסקת......טוחנת.......יוצקת.....מוזגת .......... להנאתי בולסתתתתתתתתתתתתתתתתת

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח נשבעת לך שאת משוגעת עם תעודות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

דרך אגב, בענין הגיסה

את יודעת למה קוראים לחמוסה שלי מזל???????????
ניחוש אחד

jane34

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

גדולה את גדולה חבל על הזמן ואת אומרת שאני משוגעת????? קרעת אותי עכשיו........

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ועוד דרך אגב אחד,אם כבר

מדברים על אוכל
נח לו עכשיו בצק לסופגניות ממממממ הריח עובר לי כבר באף,יאמיייייייי סוגפניות כאלה ...........

cookie13

New member
צ'מעי...

אם היית אומרת שרק מעוף ומישל הופיעו לך בחלום, הייתי אומרת שאת סתם חרמנית אבל, בגלל שגם אני הייתי שם, אז סביר להניח שסתם היית רעבה!

למעלה