היום

ozzz64

New member
לא נורא לא הפסדת הרבה

ואל תיקח אותי יותר מדי ברצינות , כולה מרק .

Rinattt

New member
לא להיות תימני זה הפסדדדדדדדד?

זה רק רווח!!!
לא להיות תימניה... זה הפסד!!!

אתמול בלילה בא לי להכין עוגת שוקולד

מזל שרק בא לי והתעצלתי אני מקבלת את עוגת השוקולד שלך

jane34

New member
סופיייייייייייייייייייי למה?

למה תמיד זה קורה איתך? למה תמיד יש לך רק אוכל בפה? גם את הפסקת לעשן?????????? הרגת אותי אני אמנם לא ב........... אבל מה זה בא לי שוקולד.......... מירי: למתחיל במצווה אומרים סיים קדימה טיול בארץ(מזמן לא עשית נכון) להגיע לאיזור השרון(כן במשטרת כפר סבא ממשיכים כל הזמן ישר) ואני אעזור לך "לגמור"את המצווה...... כדאי לך כאן בכלל לא סגרירי ממש השמש זורחת(גם בלילה)......

מה כ'פת לי אני, אני לא הפסקתי לעשן

לי אין תירוצים אוכלת מה שבא לי איך שבא לי מתי שבא לי יאללה קחי מקל קחי תרמיל וטוסי לגליל

maof

New member
וזה מזכיר לי ......./images/Emo9.gif

ימים בעברי שהוזמנתי למרק חם
מעוף

וזה מזכיר לי......../images/Emo9.gif

שאתמול בלילה, היית בחלום שלי
עד עכשיו לא מבינה למה

maof

New member
כבר עניתי לך ../images/Emo13.gif קיבלתי ת'הזמנה שלך

שרשור כפול - צהריים טובים ../images/Emo20.gif

אתמול השמש זרחה רק כדי להאיר. האדמה נשארה קרה והעצים נראו גבוהים להפליא בכהותם וכל ענף כמו שלח אצבע מאשימה לשמים. אבל היום השמש שולחת קרניה החומות אל האדמה האטומה. צל העצים נופל עלי מאיים ואני נושמת אוויר מעיק. מוציאה ראשי מבעד לחלון ושואפת מקבץ ידיעות כמו בטלפרינטר, (מתקן טלגראפי שממיר הודעות) נושאת עיני אל השמים ומתפללת שלכולנו תאיר השמש את חיינו, שנראה את הטוב ונהיה כעיוורים בפני הרע, שיהיו לנו תקוות ויעד בחיים, ושיהיה לנו למי להעניק את האהבה האין סופית אמן
יום נפלא והמשך שבוע טוב

jane34

New member
לא הבנתי../images/Emo163.gif

מה זה שרשור כפול? מה את משלימה שעות שלא היית כאן? גם את מכורה? ילדה כל החיים עוד לפניך........

זה כבר מוגזם!!!

ראשית אני לא ילדה .....
משלימה שעות עדיין לא .....
לגבי השרשור הכפול אז אני כבר שרשרתי צהריים טובים והיא שרשה שוב שני מעט את יחסך לחברי הפורום ותני מעט כבוד לאשר נכתב.

../images/Emo12.gif סיאמית,למה כועסת????

לא נראה לי שג'יין זילזלה במה שכתבת (אפילו שטרזן הבריז לה) הומור מתוקה, הומור

למעלה